پيام معاون هنري وزارت ارشاد به جشنواره موسيقي فجر
پيام معاون هنري وزارت ارشاد به جشنواره موسيقي فجر
معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به بيست و هفتمين جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر پيام داد.
 
داخلی آرشيو خبر
تاريخ : يکشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۵۲


به گزارش هنرنیوز، متن پيام حميد شاه‌آبادي به شرح زير است:
«هوالسميع»
مطرب عشق عجب ساز و نوايي دارد نقش هر پرده كه زد راه به جايي دارد
هنر موهبتي الهي‌، رازي آسماني و حقيقتي تكليف آور است. هنرمند كشف و شهود لطايف و ظرايفي را كه الهام گونه از خيال و ذهن او مي‌گذرد با بياني به تصوير مي‌كشد. اقسام هنر از انتزاعي‌ترين‌شان مانند موسيقي گرفته تا ساير هنرها، صورت‌هايي هستند كه ماهيت يكسان و مشابهي در روند آفرينش دارند و هنگامي كه خالق هنر‌، آشنا به هنرهاي گوناگون باشد،‌ بدون شك‌، درك اثر او از زوايايي مختلف امكان‌پذيرتر مي‌باشد.
در اين ميان موسيقي ايراني هنري حكيمانه و حكمتي هنرمندانه است. نگرش در تاريخ هنر ايران زمين‌،انسان را بر اين مطلب آگاه مي‌كند كه دانش و بينش موسيقي در اركان بناي غزل پارسي نيز به گستردگي موج مي‌زند. معماري موسيقي ايراني‌،عنصري همچون شوريدگي عاشقانه‌، حيرت عارفانه‌، حيرت عارفانه‌، صلابت حكيمانه و رندي عالمانه را در هم آميخته و گاه را ه به جايي مي‌برد كه مي‌تواند نغمه‌اي الهي باشد.
بايسته و شايسته است كه هنرمند جوان برخاسته از نسلي نو در سايه معارف الهي و بهره جستن از حكمت و تمدن كهن ايران زمين و با پشتكار خود پرچم اين هنر والا و اصيل ايراني را پاي برجا نگاه داشته و سعي در احياي اين بلبل خوش الحان هنر ايراني كنند.
شايد كار هنرمندان امروز بسيار دشوارتر از سال‌هاي پس از انقلاب باشد، چرا كه امروز از شرق و غرب فرهنگ‌هايي بي‌محتوا با شدت و حدت هرچه تمام‌تر و با ظاهري پر زرق و برق،‌ فرهنگ پرمغز و ناب ايراني را مورد هدف قرار داده‌اند.
بيست و هفتمين جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر نيز در اين رسته و راستا و اهداف كلان نظام اسلامي در گستره فرهنگ و هنر‌، برگزار مي‌گردد و در تقارني معنادار با سي‌ و سومين سالگرد بهار صبح عنايت خداوندي به ملت شريف ايران و تحقق و تثبيت انقلاب اسلامي،‌انقلابي كه امروزه بيش از پيش در حوزه‌هاي مختلف هنري،‌ در جايگاه عرضه توانمندي‌هاي خود است.
جشنواره‌اي كه مي‌تواند و بايد تازه‌ترين ساخته‌هاي خلاقانه‌ اما ريشه‌دار موسيقي ايراني را معرفي كند و تلفيق سنت‌هاي موسيقايي و نيازها و مولفه‌هاي روزآمد را توامان در نهايت زيبايي و گيرايي و قوام به مخاطبش بنماياند. تكريم پيشكسوتان چه در مبنا و چه در رفتار در عين جوانگرايي و روزآمدي‌، نه تنها فرض تخصص ‌، بلكه توقعي به جا از هنجارها و آموزه‌هاي ديني و ملي ماست تا روشناي راه از نوجويان‌، دريغ نيايد.
توفيق تمامي هنرمندان،‌همراهان و همدلان جشنواره بيست و هفتم موسيقي فجر را صميمانه از درگاه پروردگار متعال خواستارم.»

کد خبر: 37143
Share/Save/Bookmark