داوري رشته‌هاي خوشنويسي، نگارگري و تصويرسازي که داراي چندين شاخه هستند به صورت تخصصي برگزار مي‌شود
دبير چهارمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر خبر داد:
داوري رشته‌هاي خوشنويسي، نگارگري و تصويرسازي که داراي چندين شاخه هستند به صورت تخصصي برگزار مي‌شود
داوري رشته‌هاي خوشنويسي، نگارگري و تصويرسازي که داراي چندين شاخه هستند به صورت تخصصي برگزار مي‌شود.
 
داخلی آرشيو خبر
تاريخ : سه شنبه ۲۰ دی ۱۳۹۰ ساعت ۰۸:۵۲

به گزارش هنرنیوز محمدعلي رجبي در همين رابطه توضيح داد: امسال بخش ويژه‌اي با عنوان «بيداري اسلامي و عدالت‌خواهي جهاني» در جشنواره قرار گرفته است كه به صورت بين‌المللي در تمامي رشته‌ها برگزار مي‌شود.

رجبي افزود:تفاوت ديگر اين دوره با دوره‌هاي قبل، افزودن دو رشته تصويرسازي و فيلم‌هاي مستند تجسمي است و در اين دوره رشته‌هاي عکاسي، کاريکاتور و پوستر به صورت بين‌المللي و نمايشگاه آثار جشنواره در تمام مراکز استان‌ها برگزار مي‌شود.

دبير اين جشنواره همچنين بر داوري‌هاي تخصصي در اين دوره تاکيد کرد و گفت:در برخي از رشته‌ها داوري‌ها به صورت تخصصي‌تر صورت مي‌گيرد و در بخش خوشنويسي، تصويرسازي و نگارگري که داراي چندين شاخه هستند، هريک از بخش‌ها داوري مستقل دارند.

او ادامه داد:تخصصي شدن داوري‌ها اين مزيت را دارد
در ۷۰ سال گذشته از زمان تاسيس دانشگاه، آموزش به شيوه فرانسوي و به مرور روش‌هاي غربي ديگري حاکم شد كه در اين شيوه بيشتر به ساختارگرايي توجه شده است. پ
که از زواياي ديد بهتري به موضوع نگاه مي‌شود و در نتيجه داوري دقيق‌تري صورت مي‌گيرد.

اين نگارگر همچنين نحوه بيان هنري را يکي از مشکلات هنرمندان امروزي دانست و افزود:يکي از بزرگترين مشکلات در هنرهاي تجسمي اين است که وقتي مضموني داده مي‌شود، هنرمندان ما با مشکل مواجه مي‌شوند.

دبير چهارمين جشنواره بين‌المللي هنرهاي تجسمي فجر ادامه داد: در ۷۰ سال گذشته از زمان تاسيس دانشگاه، آموزش به شيوه فرانسوي و به مرور روش‌هاي غربي ديگري حاکم شد كه در اين شيوه بيشتر به ساختارگرايي توجه شده است.

رجبي ادامه داد: با اينکه تحولات خوبي هم از طريق همين آموزش‌ها به وقوع پيوسته است، اما متاسفانه در بيان هنري دچار مشکل شديم،لذا اميدوارم جشنواره فجر را در سال‌هاي آتي تبديل به جرياني کنيم که اين فرهنگ در بخش هنرهاي تجسمي گسترش يابد و بتوانيم به روش‌هاي بيان هنري ارزش بيشتري بدهيم.

رجبي بيان كرد: متاسفانه هنوز درسي با عنوان بيان هنري در دانشگاه‌ها نداريم. تکنيک به هنرجو آموزش داده مي‌شود و بيان هنري به عهده خود دانشجويان باقي مي‌ماند. البته امسال ممكن است آثار شايسته‌اي به لحاظ مضمون ارائه نشود، اما اميدواريم اين حرکت از دوره‌هاي آينده در ميان هنرجويان و دانشجويان رونق يابد.

چهارمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر در رشته‌هاي نقاشي، خوشنويسي، نگارگري، پوستر، سفال و سراميك، عكاسي، تصويرگري، مجسمه‌سازي، كاريكاتور، فيلم‌هاي تجسمي و همايش ۱۰ بهمن تا ۱۴ اسفندماه در ۳۲ استان كشور و ۱۰ كشور برگزار مي‌شود.

کد خبر: 35631
Share/Save/Bookmark