عامه‌كن تصويرگري خلاق و مستعد بود؛ كارهاي زيادي را ناتمام گذاشت
داوود صفري، تصويرگر:
عامه‌كن تصويرگري خلاق و مستعد بود؛ كارهاي زيادي را ناتمام گذاشت
 
تاريخ : شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۹ ساعت ۱۳:۴۸
داوود صفري، تصويرگر كتاب و مجلات بچه‌ها با اشاره به دوستي قديمي‌اش با علي عامه‌كن تصويرگر فقيد بچه‌ها گفت: عامه‌كن از نيروهاي مستعدي بود كه كارش را با كيهان بچه‌ها شروع كرد و از نظر اخلاقي هم پسري افتاده و مظلوم بود؛ او كارهاي زيادي را ناتمام و بچه‌ها را تنها گذاشت.

به گزارش هنرنیوز ،صفري در گفت‌وگو با ايبنا، درباره علي عامه‌كن تصويرگر فقيد كودكان و نوجوانان گفت: با علي در مجله كيهان بچه‌ها آشنا شدم؛ او از ابتدا هم كارهاي با حس و خوبي ارايه مي‌داد و واقعا زود بود كه در اين سن كم از ميان ما برود.

اين تصويرگر و گرافيست ادامه داد: عامه‌كن فعاليت اصلي‌اش در حوزه تصويرگري را با مجله كيهان بچه‌ها شروع كرد و اصولاً هم تا چندين سال آثار تصويري قوي در حوزه كتاب و نشريات ارايه داد؛ به‌نظرم خلاقيت و حس‌هاي قوي به كار او قوت بخشيده بود.

صفري با بيان اينكه عامه‌كن در سال‌هاي اخير بيشتر به نقاشي پرداخت، اضافه كرد: نقاشي بيشتر وقت عامه كن در سال‌هاي اخير را تشكيل داد و مي‌توان گفت كمي از تصويرگري فاصله گرفت؛ به هر حال جامعه هنري خيلي زود اين تصويرگر خلاق را از دست داد و كارهاي زيادي ماند كه علي نتوانست آن‌ها را تمام كند.

صفري به ارتباط‌هاي بين‌المللي علي عامه‌كن با تصويرسازان جهان اشاره كرد و معتقد بود تكنيك خوب اين نويسنده سبب شناحته شدن او در سطح جهان شده بود.

وي افزود: تلاش‌هاي علي و برادرش حسن در برپايي نمايشگاه‌ بين‌المللي در سطح جهان چشمگير بود و مي‌توان گفت تلاش‌هاي فراواني براي نشان دادن آثار ايران در سطح جهان كشيد.

صفري از دست دادن عامه كن را يك ضايعه فرهنگي خواند و آن را به جامعه هنري ايران تسليت گفت.

علی عامه کن، تصويرگر کتاب‌هاي کودکان و نوجوانان پنجشنبه (19 اسفند) در 34 سالگي به دليل بيماري سرطان از دنيا رفت. او متولد ۱۳۵۵ آستانه اشرفیه گیلان بود و مدرک کارشناسی نقاشی خود را سال 1380 دريافت کرد. او کتاب‌هاي زيادي از جمله «کلاغ ورزشکار»، «زیباترین آواز»، «آخرین فرستاده: زندگینامه حضرت محمد (ص)» و ««بر بلندترین نقطه ایران» را براي بچه‌ها تصويرگري کرد.

کد خبر: 24831
Share/Save/Bookmark