به گزارش هنرنیوز به نقل از ستاد خبری نمایشگاه، دکتر علی فریدونی افزود: نه فقط این تشکل بلکه سایر تشکلهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در چارچوب وظایف کارشناسی خود در مورد این مساله جدیت دارند و عزمی راسخ برای جلوگیری از ورود این کتابها به بازار نشر، بهخصوص در مورد کتابهای خارجی، وجود دارد.
وی که به تازگی جایگرین دکتر وصفی در این مسئولیت شده است، یادآور شد: این وظیفه اداری و حقوقی ماست که مانع چاپ کتابهای تقلبی و افست بشویم. انشاءالله این وظیفه در گذشته به خوبی انجام گرفته و در آینده نیز این آمادگی وجود دارد که با دقت و جدیت دنبال شود.
دکتر فریدونی همچنین گفت: در واقع همه اهتمام و توجه بدنه کارشناسی ما این است که ناشران و اهالی این حوزه دغدغهای نسبت به تخلفات یا خسارتهای معنوی و مادی نداشته باشند.
مدیر کل دفتر مجامع، تشکلها و فعالیتهای فرهنگی در پایان گفت: همچنین درصدد هستیم که با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امکان خرید کتابهای خارجی برای استادان و دانشجویان و پژوهشگران را آسانتر سازیم.
دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی کتب کاربردی و دانشگاهی تا ۲۸ آبان ماه در سالن تربیت بدنی دانشگاه تربیت مدرس برپاست.
انجمن فرهنگی ناشران بینالمللی ایرانیان با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه تربیت مدرس این رویداد فرهنگی را برگزار کرده است.