«ایران تهران نیست»
وزیر فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی:
«ایران تهران نیست»
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بخش زیادی از خلاقیت‌های ایران در شهرستان‌ها است. بنابراین «ایران تهران نیست» صرفاً یک شعار نیست.
 
تاريخ : جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۳۷
به گزارش هنرنیوز و به نقل از روابط عمومی وزارت فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی در نشستی با اصحاب فرهنگ‌ و هنر سیستان و بلوچستان که عصر روز گذشته (پنج‌شنبه ۱۱ مردادماه) در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان برگزار شد، گفت: اگر بودجه کم است همین میزان هم نباید در تهران صرف شود و استان‌ها باید مرکز توجه باشند.

وی با تاکید بر ظرفیت‌های بخش‌های خصوصی ادامه داد: نباید برای ارتقای فرهنگ و هنر فقط به دولت متکی بود. نه اینکه دولت موظف در این زمینه نباشد؛ زیرا ایران که مفتخر به هنرش است، دولت‌مردان آن هم خود را مصمم به ارزش‌گذاری برای هنر می‌دانند.

صالحی با بیان اینکه بخش اثرگذار خلاقیت‌های فرهنگی هنری ایران حاصل خلاقیت‌های پیرامونی است، گفت: بخش زیادی از خلاقیت‌های ایران در شهرستان‌ها است. بنابراین «ایران تهران نیست» صرفاً یک شعار نیست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سفرهای استانی چند روزه خود را با رویکرد توجه به استان‌ها و تغییر نگاه به آن‌ها آغاز کرده‌ام. حمایت از استان‌ها در دستور کار است. در این استان نیز بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که امروز با استانداری سیستان و بلوچستان امضا شد، برخی از زیر ساخت‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

وی در عین حال تصریح کرد: همچنین در این تفاهم‌نامه حمایت‌های استان و همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کنار هم برای رفع مشکلات هنرمندان مورد نظر است.

صالحی توجه به عکس، هنرهای تجسمی، ایجاد خانه هنرمندان، توجه به خانه مطبوعات و حمایت از روزنامه‌های دو زبانه را از دیگر بندهای مورد تاکید در این تفاهم نامه برشمرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از این استان تصویر مناسبی ارائه نشده که به طور قطع عکس های استان به ارائه جاذبه‌های آن کمک می‌کند.

بانک اطلاعات هنرمندان استان تدوین خواهد شد

وی با اعلام اینکه بانک اطلاعات هنرمندان سیستان و بلوچستان تدوین خواهد شد، اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه‌های هنری در کشورهای همسایه با اولویت استان‌های مرزی بیشتر خواهد شد تا دیپلماسی هنری ما با کشورهای همسایه تقویت شود.

وی با اشاره به سرانه مطالعه جهان، بیان کرد: با میانگین سرانه مطالعه فاصله داریم ولی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدمات مختلفی برای افزایش سرانه مطالعه انجام شده است.

صالحی افزود: در سال گذشته در تهران ۲ هزار و ۴۹۹ و در استان‌ها ۷ هزار و ۹۷۵ مجوز اجرای صحنه‌ای و کنسرت داشتیم، ممکن است فقط برخی از این مورد رسانه‌ای شوند؛ اما این میزان آرام، مستمر و بدون هیاهو اجرا شده است.

وی گفت: در حوزه سینما هم شاهد اتفاقات خوبی بودیم. سال گذشته حدود ١٠٠ سالن سینمایی احداث شد و امسال نیز حدود ١٢٠ سالن سینما احداث خواهد شد.

صالحی با اشاره به نقش شبکه‌های اجتماعی در اطلاع رسانی، بیان کرد: امروز رسانه‌های تصویری، مجازی، شبکه‌های اجتماعی و خبرگزاری‌ها، رقیب رسانه‌های کاغذی شده‌اند که این یک اتفاق بین‌المللی است.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر معرفی موسیقی استان، افزود: موسیقی استان شناسنامه‌های آن استان است؛ بنابراین توجه به موسیقی نواحی از اهمیت زیادی برخوردار است.
کد خبر: 96751
Share/Save/Bookmark