به گزارش هنرنیوز به نقل از معاونت سیما؛ برنامه «جمعه به جمعه» با حضور پژوهشگران، تهیهکنندگان و برنامهسازان سیما صبح روز چهارشنبه در اداره کل آموزش و پژوهش سیما مورد نقد وبررسی قرار گرفت.
در این برنامه مجید قناد تهیه کننده برنامه «جمعه به جمعه» اظهارداشت: با توجه به فرهنگ و هویت خود، برنامهسازی میکنیم و تمام تلاش ما این است در برنامههای تولیدی روحیه خلاقیت و تفکر را در کودکان پرورش دهیم و به سمتی برویم اشکالات و نقايص در برنامههای تولیدی کم شود.
تهیهکننده برنامه جمعه به جمعه افزود: عوامل برنامهساز کودک با توجه به نیاز مخاطب و عصر رقابت رسانهيی تلاش میکنند از تجربیات دیگران برای بهبود کیفی برنامه ها استفاده و برنامههای خوبی تولید کنند.
قناد همچنین گفت: من به همراه همه عوامل برنامه ساز از پژوهشگران سیما میخواهیم برای ارتقاء کیفی برنامه های کودک به ما کمک کنند تا بتوانیم برنامه های مفید و آموزنده و در عین حال سرگرم کنندهای به کودکان ارائه بدهیم.
در ادامه این نشست حمزهای یکی از عوامل برنامه ساز کودک در شبکه دو سیما نیز گفت: در تولید برنامههای کودک تلاش میشود جنبه های آموزشی برنامهها برجسته شود و درنهایت برنامهها پیام داشته باشند و درعین حال تلاش میکنیم به سمتی پیش برویم خلاقیت و تفکر را درکودک تقویت کنیم.
نظربلند روانشناس کودک ـ هم در این نشست گفت: مخاطب شناسی در برنامه های تولیدی یک اصل بسیار مهم است و با توجه به مخاطب ما از خردسال تا کودک، تهیهکنندگان باید به صورت تخصصی برنامه سازی کنند و با داشتن هدف و روش خاص تلاش کنند مخاطب را جذب و همراه خود کنند. این روانشناس کودک تصریح کرد: برنامه سازان در تولید برنامهها باید خلاقیت و مولفههای هوشی را در کودکان تقویت کنند و تمام تلاششان این باشد که مفاهیم آموزشی را به صورت غیرمستقیم به کودکان منتقل کنند.
داودی (نویسنده در حوزه کودکان) هم گفت: در تولید برنامه ها باید تلاش کنیم موضوع همدردی، نوعدوستی را در کودکان تقویت کنیم زیرا کودکان امروز آیندهسازان فردا هستند.
آویژه یکی از برنامه سازان جمعه به جمعه گفت: ما در سال جدید تغییرات خوبی در بهبود کیفی برنامه ها ایجاد کردیم و تلاش می کنیم برنامه های تولیدی موضوع محور شوند و جنبه های مختلف اعم از آموزشی و سرگرمی در آن لحاظ شود.
در این نشست فرخنژاد مدیر پژوهش اداره کل آموزش و پژوهش هم در سخنانی گفت: مدیریت پژوهش این اداره کل تلاش میکند بخش پژوهش و عوامل تولید تعامل بیشتری با یکدیگر داشته باشند که این امر در نهایت منجر به تولید برنامههای با کیفیت و جذاب خواهد شد.