ضرغامی : ادغام سه جشنواره رادیویی در سال اصلاح الگوی مصرف شایسته بود
 
تاريخ : چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸ ساعت ۱۶:۴۵
 رئیس سازمان صدا و سیما خطاب به مدیران صدا گفت : از این که در سال اصلاح الگوی مصرف، سه جشنواره رادیویی را با هم ادغام کردید و تحت عنوان یک جشنواره ارائه دادید، متشکرم .


شب گذشته در مركز همايش‌هاي بين‌المللي صداوسيما، افتتاحيه دهمين جشنواره بين‌المللي راديو و دومين اجلاس با حضور ايران و 41 كشور جهان برگزار شد.
در اين مراسم كه «عزت‌الله ضرغامي» رئيس سازمان صداوسيما، «محمد‌حسين صوفي» معاونت صدا، «مسعود احمدي» دبير جشنواره و مدير راديو جوان، «ديويد استلي» دبيركل ABU و برنامه‌سازان و فعالان عرصه راديو حضور داشتند، به برندگان بخش‌هاي مختلف جشنواره جوايزي اهدا شد.
«عزت‌الله ضرغامي» رئيس سازمان صدا و سيما در اين مراسم گفت: تشكر مي‌كنم از اين كه در سال اصلاح الگوي مصرف، سه جشنواره را با هم ادغام كرديد و تحت عنوان يك جشنواره ارائه داديد و البته در تمام زمينه‌ها، اقدامات لازم صورت گرفته است.
وي در ادامه اظهار داشت: اين نشست‌هاي مشترك نكته مثبتي كه دارد، اين است كه هم‌فكري و مشورت در آن صورت مي‌گيرد و البته نكته منفي هم دارد كه ترجيح مي‌دهم در حضور مديران صدا مطرح كنم.
ضرغامي ادامه داد: صدا با رويكرد ضريب افزايش نفوذ، نگاه تخصصي به مخاطب و توجه به فناوري‌هاي نوين؛ حركت‌هاي ارزشمند رو به جلويي داشته و من از كار آنها راضي هستم.
رئيس سازمان صداوسيما گفت: نيروهاي راديو، نيروهايي مولد و فرهنگ سازند و همواره در اين عرصه هويت توليد‌كنندگي خود را حفظ كرده‌اند.
وي در ادامه به تقابل شكاف محتوايي و شكاف ديجيتالي اشاره كرد و افزود: يكي از مختصات راديو، پاكي و نزديكي با فطرت پاك انسان است و ما بايد به سمتي برويم كه رسانه‌هاي جهاني از سرمايه‌سالاري كه بر جريان رسانه‌ها مسلط شده، دوري كنند.
ضرغامي در راستاي صحبت خود با مديران و توليد‌كنندگان راديو گفت: روز جمعه گذشته كه در كردستان در خدمت مقام معظم رهبري بودم، ايشان يكي از برنامه‌ها را گوش كردند و به نقاط ضعف آن اشاره كردند كه اين ضعف‌ها هم به محتوا و هم به ساختار بر مي‌گشت.
وي افزود: معناي صحبتم اين است كه در ساعاتي هم كه فكر مي‌كنيد، مخاطب زيادي وجود ندارد، بايد برنامه‌هاي خوبي ارائه كنيد همچنين در همه شبكه‌هاي عمومي و تخصصي بايد بدانيم مخاطبان ارزشمندي، برنامه‌هاي ما را گوش مي‌دهند.
رئيس سازمان صدا به تأثير‌گذاري صدا اشاره كرد و بيان داشت: در صدا نهايت تمركز و توجه به معنا وجود دارد و كوچكترين بي‌توجهي به توليدات راديويي، مشكل‌ساز خواهد بود و تأكيد مي‌كنم ارتقاي كيفيت در محتوا، فرم، روش‌هاي توليد و فناوري بايد مورد توجه باشد، همچنين بايد در زمينه پژوهش، توجه زيادي شود.
وي اظهار داشت: محتوا بايد مبتني بر مستندات ارزشمند باشد و براي دستيابي به اين مستندات ارزشمند، روش‌هاي مختلفي وجود دارد و بايد اين روش‌ها جستجو و بررسي شوند همچنين خوشبختانه همكاري با نهادها و دستگا‌ه‌هاي فرهنگي مانند دفتر مقام معظم رهبري شروع شده و اين كار تعامل خوب و قابل توجهي است.
ضرغامي ادامه داد: الان بهترين فرصت است كه در حوزه صدا برنامه‌ريزي‌هاي جديدي صورت بگيرد و به نظر مي‌رسد پل لازم براي راهيابي محتوا به سازمان فراهم نيست و ما بايد در اين حوزه‌ها دقت كنيم و بدانيم كه ما مولد نيستيم و فقط با زبان هنري بايد مطالب را انتقال بدهيم همچنين اين جشنواره‌ها فرصتي براي ارتقاي دانش رسانه‌اي است.
رئيس سازمان صدا و سيما به نحوه استفاده از موسيقي اشاره كرد و اظهار داشت: موسيقي به مراتب، در صدا اهميتش بيشتر از سيما است و بايد با توجه به نيازهاي عمومي، سليقه‌ها و استفاده از ظرفيت‌هاي داخلي كشور، برنامه‌ريزي‌هاي منسجمي انجام شود.
وي در ادامه مراسم افزود: نظرسنجي‌هاي ما در بين جوانان حاكي از آن است كه موسيقي‌هاي سنتي و آرام‌بخش و كلاسيك اصيل به مراتب از موسيقي‌هاي جديد در حوزه‌هاي مختلف كه از نوع خارجي كپي‌برداري شده‌اند، بهتر است.
وي در ادامه تصريح كرد: بعضي از موسيقي‌هاي افسار گسيخته در جامعه بين جوانان زياد شده و وظيفه اصلي ما در رسانه، مقابله با اين جور چيزهاست و فكر مي‌كنم معاونت صدا بايد يك ارزيابي جديدي از موسيقي انجام دهد و با آگاهي بيشتر در اين مسير، آسيب‌شناسي كند.
ضرغامي به عنوان نكته آخر به مديران و توليدكنندگان برنامه‌هاي راديويي گفت: استعداد‌يابي در راديو يكي از اهداف اين جشنواره است و در همين جمع، هنرمندان بزرگي وجود دارند كه بايد از آنها استفاده كنيم همچنين بايد استعداد‌يابي جوان‌ها در استان‌ها هم انجام شود و زمينه ارتقاي آنها فراهم شود و پس از پرورش دادن آنها، زمينه كادرسازي فراهم شود.
در پايان اين مراسم در بخش‌هاي مختلف دهمين جشنواره بين‌المللي راديو به برگزيدگان برتر اين جشنواره جوايزي اهدا شد.
کد خبر: 5110
Share/Save/Bookmark