برگزيدگان جشنواره‌ي فيلم 100 معرفي شدند
 
تاريخ : شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶ ساعت ۱۲:۱۴




به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ در بخش «كرامت انساني و ارزش‌هاي ديني» داوران اين جشنواره ديپلم افتخار جشنواره، تنديس نقره‌اي فيلم 100 و جايزه نقدي خود را به ترتيب در بخش كرامت انساني و ارزش‌ به فيلم «تهران 1396» ساخته مجيد حقيقي از تهران، در بخش طنز به فيلم «عكس دسته‌جمعي» اثر هيوا امين‌نژاد از كردستان، در بخش اتحاد ملي و انسجام اسلامي به فيلم «دستان گوياي وطن» به كارگرداني فرشاد حاجي‌محمدي از تهران و در بخش دفاع مقدس نيز به فيلم «بهاي بهشت» ساخته سيدجواد حسيني از تهران اعطا كردند.

داوران جوان اين جشنواره نيز در بخش كرامت انساني و ارزش‌هاي ديني نشان ويژه 100 را به عنوان نماد تذكر به فيلم «مارر» ساخته خيام مهاجري از تالش، در بخش دفاع مقدس نشان ويژه خلاقيت و نگاه نو را به فيلم «دفينه» به كارگرداني احمد حياتي از خوزستان، در بخش طنز براي سادگي و نگاه صميمي به فيلم «عكس دسته‌جمعي» اثر هيوا امين‌نژاد از كردستان و در بخش اتحاد ملي و انسجام اسلامي نيز به فيلم «تكنيك بازگشت» ساخته حسين فاني از شيراز اعطا كردند.

همچنين، در بخش كرامت انساني و ارزش‌هاي ديني تنديس نقره‌اي و جايزه نقدي به همراه تقدير ويژه به فيلم «ارثيه» ساخته كريم عظيمي تعلق گرفت و «دنياي كوچك من» اثر شهاب آبروشن از بندرعباس به عنوان بهترين فيلم پويانمايي اين بخش موفق به دريافت لوح تقدير، تنديس طلايي و جايزه نقدي شد.

گفتني است، در بخش كرامت انساني و ارزش‌هاي ديني از ميان فيلم‌هاي «ارثيه» اثر كريم عظيمي، «يك روز برفي» به كارگرداني نيوشا ناطقي، «بسم‌الله» ساخته سيد حامد كاشاني نوري و «اتوبوس» به كارگرداني ليلا رضايي، فيلم «بسم‌الله» از استان مركزي به عنوان بهترين فيلم داستاني اين بخش انتخاب شد.

در بخش طنز نيز هيچ فيلمي شايسته جايزه بهترين پويانمايي شناخته نشد و از ميان سه فيلم «ديوار» ساخته محمد رسولي، «اينترنت آن لاين» اثر بهار روحاني و «معرفت 2008» به كارگرداني مسعود صفدريان، فيلم «ديوار» عنوان بهترين فيلم اين بخش را به خود اختصاص داد.

به گزارش ايسنا؛ در بخش اتحاد ملي و انسجام اسلامي نيز از ميان فيلم‌هاي «بازگشت» ساخته حسين فاني، «اتحاد» اثر مهدي جعفري، «آقاي احمدي‌نژاد، هوار» به كارگرداني سعيد حيدريان؛ تنديس طلايي و جايزه نقدي اين بخش به فيلم «اتحاد» ساخته مهدي جعفري از يزد اعطاء شد و جايزه بهترين فيلم پويانمايي نيز به «دعاي مادر» به كارگرداني صمد اسكندري از تبريز تعلق گرفت.

همچنين، «قطعه سفيد» اثر محمدباقر مفيدي‌كيا از تهران، نيز در اين جشنواره موفق به دريافت ديپلم افتخار، تنديس نقره‌اي و جايزه نقدي بخش دفاع مقدس شد.

در اين مراسم همچنين، دكتر حسن بنيانيان رييس حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي در سخناني، ساخت فيلم و انتقال پيام در 100 ثانيه را امري دشوار دانست كه هنرمندان اين عرصه به دشواري آن واقف هستند.

وي همچنين عنوان كرد: در جهان امروز، بخش اعظم هنرمندان ناخواسته تسليم تفكرات سرمايه‌اندوز شده‌اند، تا با اشاعه مصرف فرصت تفكر را از توده مردم بگيرند و تنها تعداد محدودي از آن‌ها با ساخت فيلم‌هاي روشنفكرانه به اعتراض پرداخته‌اند و انتظار مي‌رود كه هنرمندان ايراني نيز در اين زمينه در برابر استكبار قد علم كنند.

فاضل نظري دبير اين جشنواره هم عنوان كرد: اين جشنواره فرصتي است تا هنرمندان جوان دقيق و حساس كشورمان در مدت 100 ثانيه به «تذكر» بپردازند و افكار را به تفكر وادارند و حقيقت را اگرچه تلخ، اما به شيريني بازگو كنند.

رضا كيانيان نيز كه از مهمانان اين جشنواره بود، گفت: جشنواره‌هاي بزرگ‌تر احساس مي‌كنند بايد بر هنرمندان رياست كنند و حال‌ آن‌كه جشنواره بدون حضور هنرمندان جشنواره نخواهد بود و اصالت با هنرمند است و نه برگزاركننده.

ابوالفضل جليلي كارگردان سينماي ايران نيز در سخناني، خود را از كارگردان ايراني‌ دانست كه هيچ ايراني‌ فيلم‌هاي او را نديده است.

رسول نجفيان، سروش صحت، محمدحسين لطيفي، فريدون حسن‌پور و عزيزا... حاجي مشهدي نيز از ديگر ميهمانان اين مراسم بودند.
کد خبر: 1312
Share/Save/Bookmark