به گزارش هنرنیوز، این مستند رواج ترانههای برگرفته از مکتب وا سوخت که در دهه اخیر با تحریف محتوا به ترانههایی با محتوای «دیس لاو» و نفرت منجر شده، مورد بررسی قرار میدهد.
در این مستند «موزیک نفرین» خاستگاه، ریشههای درونی و اجتماعی، شیوع و تب این نوع موسیقی در جامعه همراه با تحلیل مضامین نفرین گونه، ترانههای پایان عشق واکاوی میشود.
در تحلیل و نگاه فیلمساز به این مستند آمده است: «اینکه چرا از نفرین و انتقام نسبت به معشوق در ترانه اینقدر استقبال شد و اینکه چرا ما با نفرین و ناسزا با معشوق صحبت میکنیم، در حالی که به طور معمول معشوق باید مورد محبت و دوست داشته شدن قرار بگیرد، عوامل مختلفی دخیل اند. به طور کلی ترانه بازتاب روحیات جامعه است. ما نمیتوانیم ترانه را مقصر یا عامل این ماجرا بدانیم، گاهی جامعهای به مرور به سمتی میرود که نیاز دارد یک سری از خشمها را ابراز کند و بعضی از این خشمها به سمت ترانهها روانه میشود. این همه سخن گفتن از جدایی، خیانت و آرزوی آینده بد برای معشوق بیانگر تغییرات عمیق در زندگی اجتماعی است».
بر اساس این گزارش، این مستند ۹۰ دقیقهای به سفارش مدیریت فرهنگی هنری منطقه یک با آسیب شناسی ترانههای مکتب واسوخت و اثرات آن و نیز جایگاه عشق در روابط انسانی تهیه و تولید میشود.
عوامل تولید این مستند عبارتند از: پژوهشگر و کارگردان محسن سلیمانی فاخر، تهیه کننده علیرضا زند وکیلی، تصویربردار سامان فرامرزپور، مدیر تولید مهدی پویان، تدوین سامان فرامرز پور- محسن سلیمانی فاخر، مشاور تولید هانیه ورشوچی، هماهنگی و تبلیغات پژمان مجیدی، نویسنده گفتار متن بهار موسوی، نریشن محمد اطهری.