وزیریان: «یک سطر واقعیت» بیان آسیب های اجتماعی حوزه مطبوعات است
گزارش هنرنیوز از نشست رسانه ای فیلم «یک سطر واقعیت»؛
وزیریان: «یک سطر واقعیت» بیان آسیب های اجتماعی حوزه مطبوعات است
نشست رسانه ای فیلم «یک سطر واقعیت» عصر امروز با حضور علی وزیریان کارگردان و نویسنده و تنی چند از عوامل این فیلم در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.
 
تاريخ : پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۲۰:۱۷
به گزارش هنرنیوز در ابتدای این نشست پرسش های تنی چند از اصحاب رسانه پیرامون برخی مشکلات موجود در فیلم نامه این اثر مطرح شد. 

در این نشست همایون ارشادی در پاسخ به پرسشی مبنی بر کم کاری اخیر این بازیگر گفت: در جشنواره سی ام من تنها در دو فیلم نقش بلند دارم و باقی فیلم ها را با نقش های کوتاه گزینش نموده ام لیکن در انتخاب کارها و آثار گزیده کار نیستم و تنها برای دل خودم بازی می کنم. 

در ادامه این نشست علی وزیریان کارگردان این اثر به روایت مضمونی آن اشاره نمود و اظهار داشت: در دوره های مختلف سینمای ما اغلب درباره برخی مضامین از جمله مطبوعات کمتر صحبت شده است و این فیلم درواقع می تواند وضعیت کسانی باشد که کار فرهنگی انجام می دهند و دراقع اندیشه نخست این فیلم این مسئله بود. 

وی با بیان این مطلب در ادامه
آسیب های اجتماعی که در حوزه فرهنگ اتفاق می افتد پرداخت به آن حائز اهمیت است خصوصاً مطبوعات که همیشه در معرض برخی آسیب هاست
افزود: تلاش من برای این بود که فکرقشر فرهنگی را با دغدغه های مرتبط به آن د راین اثر بیاورم و اگر درباره هر قشر دیگری اعم از تئاتری ها یا هر کس دیگری ممکن بود مشکل کلی گویی در آن پیدا شود ولی چون شخصاً سال ها در حوزه مطبوعات کارکرده بودم و شاهد آن بودم که در دوره های مختلف مدیریتی مسائل حادی برای اهالی مطبوعات پیش می آید تصمیم بر طرح این مسئله در فیلم نامه گرفته شد. 

وزیریان به طرح آسیب های اجتماعی این حوزه اشاره نمود و گفت: آسیب های اجتماعی که در حوزه فرهنگ اتفاق می افتد پرداخت به آن حائز اهمیت است خصوصاً مطبوعات که همیشه در معرض برخی آسیب هاست. 

وی با تأکید بر پرهیز از بلاهت پردازی در شخصیت اجتماعی این اثر بیان داشت: طرح این مسئله نمی تواند بلاهتی از جانب این فرد باشد زیرا بسیاری هستند که در دام چنین فریب هایی افتاده اند اما چون نمی توان نام برد از آن ها این مسئله ممکن است طرح این موضوع بلاهت به نظر بیاید. 

در ادامه نشست همایون ارشادی گفت: بعد از اتمام فیلم مخاطبان می پرسیدند که آیا هدف فیلم مخدوش نموده شعور مخاطب بوده است، ما می گوییم به هیچ وجه اینگونه نیست، ما همیشه منفی فک رمی کنیم در حالیکه قسمت های مثبت آن را نادیده انگاشته ایم ما چه مطبوعاتی باشیم یا نه باید بر این مسئله درست نگاه کنیم. 

منتقد حاضر در نشست مازیار فکری ارشاد هم با بیان اینکه در
فیلم های ما با واقعیت مسائل سنخیت چندانی ندارد و یا تصویری که در آن ارائه می شود یک تصویر واقعی نیست
فیلم نامه ها با رویکرد سیاسی با ممیزی پنداری زیادی مواجه هستیم گفت: فیلم های ما با واقعیت مسائل سنخیت چندانی ندارد و یا تصویری که در آن ارائه می شود یک تصویر واقعی نیست، در این اثر مسئله بلاهت شخصیت روزنامه نگار به همین سبب وقوع یافته است و اینکه روزنامه نگار ساده لوح فرض شود هیچ خوب نیست. وی افزود: از آسیب های این فیلم ها این است که گمان می کنیم فیلم سیاسی است چون شروع آن با شمه ای از مسائل سیاسی است در حالیکه اینگونه نیست و به ارتباط با مخاطب صدمه می زند مثل سکانس های رقص سماع در قونیه و کابوس. 

حسین یاری بازیگر این فیلم درباره نقش خود گفت: راجع به نقش خودم در این فیلم زیاد صحبت نمی کنم چون بازخورد آن در ذهن مخاطب بسیار مهم است و بهتر است نظرات را به مخاطبان واگذاریم، اعتقاد من هم بر احترام به سلیقه مخاطب است. 

مهراوه شریفی نیا دیگر بازیگر این اثر سینمایی هم گفت: مهم آن چیزی است که مخاطب می بیند، علت پذیرش این نقش هم درباره من این بود که چند سال پیش این اتفاق برای یکی از نزدیکان من افتاد.
در خاتمه ستار اورکی درباره موسیقی این اثر گفت: موسیقی که ما انتخاب کردیم منطبق با یکی از فضاهای سخت نیما بود به لحاظ مفهومی و کار دشواری برای من بود. شاید اگر در یک سالن دیگر این فیلم را ببینید صدای آن شما را آزده نکند.
کد خبر: 36659
Share/Save/Bookmark