شورای پروانه ساخت می تواند گلوگاه کنترل کمدی سخیف باشد
جلال قزل‌ایاق درگفتگو با هنرنیوز:
شورای پروانه ساخت می تواند گلوگاه کنترل کمدی سخیف باشد
 
تاريخ : شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۲:۱۰


جلال قزل‌ایاق درگفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز افزود‌: حضورفیلمسازان بر مسند مدیریت سینما که خودشان فضای سینمایی ایران را ازنزدیک تجربه کردند این نوید را خواهد داد که افق سینما روشن است چرا که این دوستان به دغدغه‌های سینماگران واقفند.

وی ادامه داد: خوشبختانه امروز مدیریت سینمای ایران در دست افرادی است که خودشان ازجنس سینما هستند و به همین دلیل من آتیه سینمای ایران را بسیار درخشان می‌بینم‌. ‌

تهیه کننده فیلم «پر پرواز» با اشاره به بحث برخورد با فیلم‌های کمدی سخیف و سطحی که این روزها مطرح است ادامه داد‌: ما درجامعه‌ای زندگی می‌کنیم که نیاز به همه نوع فیلم داریم و نمی‌توانیم بگوئیم که فلان فیلم نباشد؛ بلکه باید تلاش کنیم هر نوع فیلمی که تولید می‌شود ازکیفیت مناسبی برخوردار باشد اگر امروزه فیلم‌های کمدی مطرح است و می‌فروشد نباید به بهانه برخورد با فیلم‌های کمدی ضعیف‌؛ تیشه به ریشه همه فیلم‌های کمدی یا هر ژانری که ضعیف است بزنیم؛ بلکه باید با کارکارشناسی سعی کنیم کیفیت این فیلم‌ها را ارتقا دهیم تا دشمن فیلم کمدی لقب نگیریم .

وی اضافه کرد‌: من هم معتقدم که برخی ازفیلم‌های کمدی به لحاظ کیفیت سخیف و پایین هستند اما این نباید بهانه‌ای باشد برای برخورد با همه فیلم‌های کمدی .

تهیه کننده فیلم «دوستی ازجنس آتش» تصریح کرد‌: اگرامروز می‌بینیم که فیلم کمدی می‌فروشد به این دلیل است که مخاطب دارد و مردم ازدیدن فیلم‌های اجتماعی تلخ با پایان‌های غم انگیز و یا از دیدن مشکلات دیگران که خودشان برای فرار از همین مشکلات به سینما پناه آورده‌اند خسته شدند بنابراین مردم به دنبال کمی شادی هستند و به همین دلیل به فیلم‌های کمدی رو‌ی آورده‌اند.

‌قزل ایاق گفت‌: اگر قرار است کنترلی برای عدم ورود فیلم‌های کمدی ضعیف به پرده سینما داشته باشیم بهترین گلوگاه آن‌؛ شورای پروانه ساخت است‌؛ این شورا می‌تواند به هنگام اخذ پروانه ساخت‌؛ به پیشینه کارگردان و تهیه‌کننده که قبلا فیلم کمدی ساخته‌اند نظری بیندازد اگر کارقبلی او ساخت فیلم قوی درهر ژانری بوده‌؛ پروانه ساخت به او بدهد اما اگرکار قبلی وی به‌ویژه درساخت فیلم کمدی یک کار سطحی و سخیف بوده به او پروانه ساخت ندهد.

تهیه کننده فیلم «انتخاب» اظهارداشت‌: هنرمدیریتی این است که بتواند امروز که همه نوع تکنولوژی اعم ازماهواره‌؛ سی دی‌؛ دی وی دی‌؛ ویدئو و اینترنت در اختیار مخاطب است تماشاچی سینما را نگه دارد و هر زمانی که مخاطب از یک ژانری استقبال کرد این نوع ژانر را افزایش دهد؛ اما کنترلی هم از طریق شورای ساخت به لحاظ کیفیت انجام دهد‌. امروز دیگر تماشاچی سینما مثل قدیم نیست که فقط هرآنچه را که ما ساختیم ببیند امروزه روز تماشاچی ایرانی می‌تواند بهترین فیلم‌های روز امریکا و اروپا را به‌راحتی در اختیار بگیرد و زحمت رفتن به سینما با همه هزینه‌ها و وقتی که از او سپری می‌شود را به‌راحتی در منزل با دیدن سی دی یا ماهواره پر کند بنابراین ما باید با ذائقه مخاطب توجه کنیم تا او را به سینما بکشانیم اما باید به این ذائقه جهت بدهیم تا آن ذائقه ارتقا یابد.

کد خبر: 14789
Share/Save/Bookmark