اسکار بین‌المللی۲۰۲۰به چه فیلمی می‌رسد؟/همه رقبای«درجستجوی فریده»
اسکار بین‌المللی۲۰۲۰به چه فیلمی می‌رسد؟/همه رقبای«درجستجوی فریده»
در آخرین روز معرفی نمایندگان کشورهای مختلف برای اسکار بین‌المللی ۲۰۲۰ تاکنون ۸۵ کشور نماینده خود را معرفی کرده‌اند.
 
تاريخ : چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۰۱:۵۶
به گزارش هنرنیوز و به نقل از د رپ، در حالی به آخرین روز معرفی نمایندگان کشورهای مختلف برای اسکار بین‌المللی (یکم اکتبر) که تاکنون اسکار خارجی زبان خوانده می‌شد، رسیده‌ایم که احتمال می‌رود امسال رکوردی در زمینه حضور کشورهای مختلف گذاشته شود.

در حالی که تا این لحظه ۸۵ کشور نمایندگان خود را برای اسکار ۲۰۲۰ معرفی کرده‌اند، بیش از همه از ۲ برگ برنده بزرگ امسال یعنی فیلم «انگل» از کره جنوبی که موفق به کسب نخل طلای کن شد و «درد و افتخار» ساخته پدر آلمادور از اسپانیا به عنوان امیدداران اصلی یاد می‌شود.

در عین حال نمایندگان فرانسه، برزیل، کلمبیا، رومانی، ژاپن و هلند نیز گفته می‌شود، از شانس بیشتری به نسبت بقیه برخوردار هستند.

انتظار می‌رود امروز نیز فیلم‌های دیگری برای این بخش معرفی شوند و شاید تا فردا بتوان شاهد حضور فیلم‌های دیگری در این بخش بود.

شاید فیلم‌هایی هم باشند که از سوی کشورهای فرستنده معرفی شده‌اند اما وصول آنها هنوز از سوی اسکار اعلام نشده باشد. در هر حال آکادمی فهرست کامل اسامی را چند روز دیگر و پس از تایید ورود همه این فیلم‌ها و دارا بودن ویژگی‌های لازم، اعلام می‌کند.

هر سال اتفاق می‌افتد که یک یا ۲ فیلم که معرفی شده‌اند به دلایلی واجد شرایط تشخیص داده نمی‌شوند. در حالی که ۱۸ کشور که سال پیش فیلمی برای این بخش معرفی کرده‌بودند هنوز تاکنون فیلمی انتخاب نکرده‌اند که احتمال می‌رود با معرفی آنها
در این فاصله کوتاه، شمار فیلم‌های امسال بالاتر هم برود. در عین حال آمار امسال بسیار به سال پیش که ۸۷ فیلم بود نزدیک است در حالی که بالاترین رکورد در سال ۲۰۱۷ با معرفی ۹۲ فیلم رقم خورده است.

در روند انتخاب، ابتدا بهترین فیلم از این میان انتخاب می‌شود و در مرحله بعد از میان آنها ۵ فیلم به عنوان نامزد نهایی در ۱۳ ژانویه ۲۰۲۰
(۲۳ دی) معرفی خواهند شد.

نود و دومین دوره جوایز اسکار یکشنبه ۹ فوریه ۲۰۲۰ (بامداد دوشنبه ۲۱ بهمن) در دالبی تیه‌تر هالیوود برگزار می‌شود.

فهرست فیلم‌هایی که تاکنون معرفی شده‌اند عبارتند از:

ایران: «در جستجوی فریده» ساخته کوروش عطایی و آزاده موسوی

بیست و پنجمین حضور ایران در رقابت اسکار، مستندی ۸۸ دقیقه‌ای درباره دختری ایرانی به نام فریده است که توسط یک خانواده هلندی ۴۰ سال پیش به سرپرستی گرفته شده و اکنون با غلبه بر ترس‌هایش به سرزمین مادری سفر می‌کند.

آرژانتین: «بازنده‌های حماسی» ساخته سباستین برنزستاین

چهل و ششمین حضور آرژانتین یک کمدی درام ۱۱۶ دقیقه‌ای با موضوع سرقت است که داستان آن در دوران فاجعه مالی در آرژانتین در سال ۲۰۰۱ روی می‌دهد.

آفریقای جنوبی: «شهر مشت‌زنی» ساخته جمیل اکس.تی کبکا

شانزدهمین حضور آفریقای جنوبی در اسکار با فیلم جنایی ۱۲۴ دقیقه‌ای رقم خورده است؛ فیلمی که درباره یک بوکسور حرفه‌ای و برادرش است که همه عمر را صرف کارهای خلاف کرده‌اند.

آلبانی: «هیات نمایندگی» ساخته بوجار آلیمانی

دوازدهمین حضور آلبانی در اسکار درامی ۷۷ دقیقه‌ای در سال ۱۹۹۰ و درباره حضور یک هیات نمایندگی اروپایی در تیرانا برای بررسی اصلاحات رژیم کمونیستی است.

آلمان: «سیستم شکن» ساخته نورا فینگشایت

شصت و سومین حضور آلمان در اسکار درام ۱۱۸ دقیقه‌ای است که داستان دختری ۹ ساله، پرانرژی و بی‌پناه را که همه اطرافیانش را به سمت ناامیدی سوق می‌دهد، روایت می‌کند.

اتریش: «جوی» ساخته سودابه مرتضایی

چهل و سومین حضور اتریش در اسکار درامی ۹۹ دقیقه‌ای درباره زن جوانی از نیجریه است که وارد چرخه کارگر جنسی ‌شده و با دختر نوجوانی روبرو می‌شود که نمی‌خواهد چنین سرنوشتی را بپذیرد.

اتیوپی: «دویدن در برابر باد» ساخته یان فیلیپ وِیل کارگردان آلمانی

چهارمین حضور اتیوپی در رقابت اسکار درامی ۱۱۶ دقیقه‌ای داستان ۲ برادر را روایت می‌کند که عاشق کشورشان هستند.

ارمنستان: «شب طولانی» به کارگردانی ادگار باقداساریان

هشتمین فیلم ارمنستان برای اسکار درامی ۱۰۰ دقیقه‌ای درباره یک سنگ کروی در طول هزار سال تاریخ ارمنستان است در سه مقطع قرن بیست و یکم، دوران نسل‌کشی ارامنه در ۱۹۱۵ و قرن یازدهم است.

ازبکستان: «نان داغ» به کارگردانی امید خامداموف

اولین حضور این کشور درامی ۸۷ دقیقه‌ای درباره دختری نوجوان است که با مادربزرگش در دهکده‌ای کوچک زندگی می‌کند و می‌خواهد پیش مادرش به شهر برود.

اسپانیا: «درد و افتخار» ساخته پدرو آلمادوار

شصت و دومین حضور اسپانیا در رقابت اسکار درام ۱۱۳ دقیقه‌ای از زندگی خود کارگردان است که به بازتاب انتخاب‌هایش در زندگی می‌پردازد.

استرالیا: «سرزندگی» ساخته رود راتین

سیزدهمین فیلم استرالیا برای اسکار درام ۹۳ دقیقه‌ای بر مبنای اتفاقات واقعی در دریا ساخته شده است و نوجوانی را تصویر کرده که در یک قایق ماهیگیری گیر می‌افتد.

استونی: «حقیقت و عدالت» ساخته تانل توم

هفدهمین حضور استونی در اسکار درام ۱۶۵ دقیقه‌ای در استونی ۱۸۷۲ و ماجرای یک مالک سخت‌کوش و رابطه‌اش با همسایه‌ای کینه‌ توزش و خانواده‌اش است.

رژیم اشغالگر قدس: «تحریک» به کارگردانی یارون زیلبرمان

پنجا ه‌و سومین فیلم به نمایندگی از رژیم اشغالگر قدس در اسکار تریلر ۱۲۳ دقیقه‌ای درباره ترور اسحاق رابین نخست وزیر این رژیم در سال ۱۹۹۵ است.

اسلواکی: «بگذار نور باشد» ساخته مارکو اسکوپ

بیست و سومین حضور اسلواکی در اسکار درام ۹۳ دقیقه‌ای درباره پدری است که در آلمان کار می‌کند تا بتواند خانواده‌اش را که در اسلواکی زندگی می‌کنند تامین کند.

اسلوونی: «تاریخ عشق» ساخته سونیا پروسنک

بیست و چهارمین حضور اسلوونی در اسکار درام ۱۰۵ دقیقه‌ای درباره سه خواهر و برادر است که مادرشان را در یک تصادف از دست داده‌اند و با رازهای مادر روبرو می‌شوند.

افغانستان: «حوا، مریم، عایشه» ساخته صحرا کریمی

چهاردهمین فیلمی که افغانستان به اسکار معرفی می‌کند درامی ۸۶ دقیقه‌ای درباره زندگی سه زن از سه قشر متفاوت جامعه در کابل امروز است.

اکوادور: «بلندترین شب» به کارگردانی گابریله کالواچه

هشتمین حضور اکوادور درام تریلر ۹۵ دقیقه‌ای داستان زنی را روایت می‌کند که تصمیم می‌گیرد به دنبال آزادی برود.

الجزایر: «پاپیچا» به کارگردانی مونیا مدور

بیست و دومین فیلم الجزایر در اسکار درامی ۱۰۶ دقیقه‌ای در الجزایر سال ۱۹۹۷ است که در اوج تروریسم داخلی، دانشجویی جوان تصمیم می‌گیرد یک شوی لباس به راه بیندازد.

اندونزی: «خاطرات بدن من» ساخته گارین نوگروهو

بیست و یکمین حضور اندونزی در اسکار درامی ۱۰۵ دقیقه‌ای درباره یک رقصنده نوجوان است که اما تغییرات سیاسی و اجتماعی در اندونزی او را وارد مسیری جدید می‌کند.

اوروگوئه: «صراف» ساخته فدریکو ویروج

نوزدهمین حضور اوروگوئه در رقابت اسکار کمدی درام ۹۷ دقیقه‌ای از دهه ۵۰ تا ۷۰ است و به عملیات پولشویی می‌پردازد.

اوکراین: «به سوی خانه» به کارگردانی نریمان علیاف

دوازدهمین فیلم اوکراین برای اسکار درام ۹۶ دقیقه‌ای درباره یک پدر و پسر از خانواده‌ای تاتار است که باید جسد یک عضو خانواده را از کیف بیاورند و در کریمه دفن کنند.

اوگاندا: «کنی: نظم از بالا» ساخته تی.استیو آینی

اولین حضور اوگاندا در اسکار فیلمی جنگی درباره ۲ کودک در دوران پرتلاطم شورش ارتش مقاومت لرد است.

ایتالیا: «خائن» ساخته مارکو بلوکیو

شصت و سومین فیلم ایتالیا در اسکار درام جنایی ۱۴۵ دقیقه‌ای بر مبنای داستان واقعی تومازو بوشتا اولین خبرچین مافیا در سیسیل دهه ۱۹۸۰ ساخته شده است.

ایسلند: «یک روز سفید، سفید» به کارگردانی فلینر پالماسون

چهلمین فیلم ایسلند در اسکار درام ۱۰۹ دقیقه‌ای درباره یک رئیس پلیس سابق است که همسرش را به‌تازگی در یک سانحه رانندگی از دست داده است.

برزیل: «زندگی نامرئی ایوریدیسی گوسمائو» به کارگردانی کریم اینوز

چهل و هفتمین فیلم برزیل برای اسکار درامی ۱۳۹ دقیقه‌ای درباره زندگی متفاوت دو خواهر در ریودوژانیرو است.

بلاروس: مستند «اولین اجرا» به کارگردانی آناستازیا میروشنیچنکو

چهارمین فیلم بلاروس در اسکار مستند ۸۰ دقیقه‌ای درباره ۹ زن زندانی در یک ندامتگاه است که داوطلب بازی در یک نمایش صحنه‌ای می‌شوند.

بلژیک: «مادران ما» ساخته سزار دیاز

چهل و چهارمین فیلم بلژیک در اسکار درام ۷۸ دقیقه‌ای است که در گواتمالای ۲۰۱۸ می‌گذرد و همه کشور در تب و تاب محاکمه ارتشیانی است که مسبب جنگ داخلی این کشور بودند.

بلغارستان: «آگا» ساخته میلکو لازاروف

سی‌امین حضور بلغارستان در اسکار درام ۹۶ دقیقه‌ای درباره آنوک و سندا است که در سرزمینی پوشیده از برف در شمال به شیوه اجداد سنتی‌شان زندگی می‌کنند.

بنگلادش: «آلفا» به کارگردانی ناصرالدین یوسف

پانزدهمین نماینده بنگلادش در اسکار درام جنایی ۹۰ دقیقه‌ای درباره یک هنرمند نقاش است که در کلبه‌ای چوبی روی برکه‌ای کثیف در حومه داکا زندگی فقیرانه‌ای دارد.

بوسنی و هرزگوین: «پسر» ساخته اینس تاوونیچ

نوزدهمین فیلم این کشور برای اسکار درام ۱۰۶ دقیقه‌ای درباره پسری ۱۸ ساله است که به سرپرستی گرفته شده و شخصیتی بی‌ثبات دارد و نمی‌تواند با آرامش به دنبال کشف هویت واقعی‌اش برود.

بولیوی: « دلم برات تنگ شده» ساخته رودریگو بلوت

یازدهمین حضور بولیوی برای اسکار درام ۱۰۵ دقیقه‌ای درباره مردی است که پس از مرگ پسرش از بولیوی راهی نیویورک می‌شود تا با دوست پسرش سباستین آشنا شود.

پاکستان: «کبوتر قرمز» ساخته کمال خان

نهمین حضور پاکستان برای اسکار درام ۱۰۲ دقیقه ای درباره مردی است که در تلاش است تا راهی برای خروج از شهر پیدا کند و تنها راه خروج او از طریق زنی است که به دنبال انتقام است.

پاناما: «همه تغییر می‌کنند» ساخته آرتورو مونته‌نگرو

ششمین حضور پاناما درام ۱۰۰ دقیقه‌ای درباره خانواده‌ای عالی و بی‌نقص است که در شهری آرام و کوهستانی زندگی می‌کنند. یک پدر و مادر و سه فرزند ...

پرتغال: «املاک» ساخته تیگو گوئدیس

سی و ششمین حضور پرتغال در اسکار درام ۱۶۶ دقیقه‌ای درباره یک خانواده ملاک است که یکی از بزرگ‌ترین قلمروهای اروپا را در اختیار دارند.

پرو: «محراب» ساخته آلوادور دلگادو آپاریسیو

بیست و ششمین حضور پرو در اسکار درامی ۹۵ دقیقه‌ای درباره پسری ۱۴ ساله است که می‌خواهد درست مثل پدرش سازنده جعبه داستان‌گو باشد و میراث خانوادگی را حفظ کند.

تایلند: «بوسه غیرانسانی» به کارگردانی سیتیسیری مونکولسیری

بیست و هفتمین فیلمی که تایلند به آکادمی معرفی می‌کند فیلم ترسناک ۱۲۲ دقیقه‌ای درباره دختر نوجوانی است که وارث نفرینی است که موجب می‌شود شب‌ها سر او از بدن جدا ‌شود.

تایوان: «سابق عزیز» ساخته چی ین هسو

چهل و ششمین حضور تایوان کمدی درام ۱۰۰ دقیقه‌ای درباره پسری نوجوان و مادرش است که متوجه می‌شوند که بیمه‌نامه عمر پدر خانواده قرار است توسط معشوقش دریافت شود.

ترکیه: «تعهد اسلی» ساخته سمیح کاپلان‌اوغلو

بیست و ششمین حضور ترکیه در اسکار درام ۱۳۵ دقیقه‌ای درباره مادری به نام اسلی است که تلاش دارد تا پرستاری برای فرزندش پیدا کند تا بتواند سرکارش برگردد.

تونس: «پسر عزیز» ساخته محمد بن عطیا

هفتمین حضور تونس در اسکار درام ۱۰۴ دقیقه‌ای درباره زوجی از طبقه متوسط تونسی است که متوجه می‌شوند پسرشان به داعش در سوریه ملحق شده است.

دانمارک: «ملکه قلب‌ها» به کارگردانی می‌الطوخی

پنجاه و هفتمین فیلم دانمارک برای اسکار درام ۱۲۷ دقیقه‌ای درباره وکیلی موفق است که ناپسری ۱۷ ساله خود را فریب می‌دهد و موقعیت کاری و خانوادگی خود را به خطر می‌اندازد.

روسیه: «قد بلند» ساخته کلنتمیر بالاگوف

بیست و هفتمین فیلم روسیه در اسکار درامی ۱۳۰ دقیقه‌ای از چند ماه پس از پایان جنگ جهانی دوم در لنینگراد جنگ‌زده و ماجراهای زنی جوان است که با کودکی سه ساله از جنگ به این شهر بازگشته است.

رومانی: «سوت زن‌ها» ساخته کرونلیو پرومبوی

سی‌و پنجمین حضور رومانی در اسکار کمدی جنایی ۹۷ دقیقه‌ای درباره پلیس فاسدی است که قصد دارد تاجر تبه‌کاری را که از محل اختفای پول بزرگی خبر دارد، از زندانی در جزیره گومرا در مجمع‌الجزایر قناری فراری دهد.

ژاپن: «با تو در معرض هوا» ساخته ماکاتو شینکای

شصت و سومین حضور ژاپن در اسکار این انیمیشن ۱۱۱ دقیقه‌ای درباره یک پسر دبیرستانی است که با دختری دوست می‌شود که به نظر می‌رسد نیروهای فراطبیعی دارد و می‌تواند تغییرات آب و هوایی را موجب شود.

جمهوری چک: «پرنده نقاشی شده» ساخته واسلاو مارهول

بیست و هفتمین حضور چک در اسکار درام جنگی ۱۶۹ دقیقه‌ای درباره هولوکاست است.

جمهوری دومینیکن: «آپاراتچی» به کارگردانی خوزه ماریا گابرال

دوازدهمین فیلم این کشور برای اسکار تریلر درام ۹۴ دقیقه‌ای درباره مردی تنهاست که به تعمیر آپارات‌های قدیمی نمایش فیلم می‌پردازد.

سنگاپور: «یک سرزمین تصورشده» به کارگردانی یئو سو هووا

سیزدهمین فیلم سنگاپور برای اسکار فیلم معمایی ۹۵ دقیقه‌ای از داستان یک کارگر ساختمان چینی است که در یک مرکز بازیافت زباله در سنگاپور ناپدید می‌شود و یک مامور پلیس برای حل این معما وارد عمل می‌شود.

سوییس: «وولکنبروش» ساخته میشاییل اشتاینر

چهل و هفتمین حضور سوییس کمدی درام ۹۰ دقیقه‌ای درباره یک یهودی جوان از جامعه یهودیان ارتودکس زوریخ است که به زنی غیریهودی دل می‌بندد.

سوئد: «و بعد رقصیدیم» ساخته لوان آکین

پنجاه و هشتمین حضور سوئد درام رمانس ۱۰۵ دقیقه‌ای درباره فردی است که تمرین رقص می‌کند، اما زندگی او با ورود یکی از دوستان دچار تغییر می‌شود.

شیلی: «عنکبوت» ساخته آندرس وود

بیست و چهارمین فیلم شیلی در رقابت اسکار درام ۱۰۵ دقیقه‌ای درباره سه دوستی است که از گروهی آپوزیسیون در شیلی کاتولیک در اوایل دهه ۱۹۷۰ با هم همراه هستند اما یک خیانت آنها را برای همیشه از هم جدا می‌کند.

صربستان: «پادشاه پتار اول» ساخته پتار ریستووسکی

بیست و هفتمین حضور صربستان در اسکار درام تاریخی ۱۲۵ دقیقه‌ای درباره پادشاه پتار اول در زمان تبعید و بازگشتش برای بازسازی صربستان است.

غنا: «ازالی» ساخته کوابنا گیانسا

اولین حضور غنا در اسکار درامی ۹۲ دقیقه‌ای درباره دختری ۱۴ ساله از شمال غنا است که باید راهی برای بقا در زاغه‌های آکرا پیدا کند تا بتواند در ادامه راه به خانه بازگردد.

فرانسه: «بینوایان» ساخته لادج لی

شصت و چهارمین حضور فرانسه در اسکار درام ۱۰۲ دقیقه‌ای از درجه R است که برنده جایزه هیات داوران در جشنواره فیلم کن شده و با الهام از خشونت‌های سال ۲۰۰۵ فرانسه ساخته شده است.

فلسطین: «باید بهشت باشد» ساخته الیا سلیمان با بازی گائل گارسیا برنال و علی سلیمان

دوازدهمین حضور فلسطین در اسکار کمدی ۹۷ دقیقه‌ای درباره فیلمساز الیا سلیمان است که به شهرهای مختلف می‌رود تا جهان‌های موازی با سرزمین مادری‌اش فلسطین را پیدا کند.

فیلیپین: «حکم دادگاه» ساخته ریموند ریبی گوتیه‌رز

سی‌امین حضور فیلیپین در اسکار فیلم جنایی ۱۲۶ دقیقه‌ای درباره زنی خشونت و خیانت دیده است که دربرابر همسر الکلی‌اش در دادگاه می‌ایستد.

قرقیزستان: «آرورا» یا «شفق قطبی» ساخته بکزات پیرماتوف

دوازدهمین حضور قرقیزستان در اسکار این درام ۹۸ دقیقه‌ای است که آسایشگاهی آرام در پس زمینه طبیعتی زیبا را تصویر می‌کند که ناگهان تعادل همه چیز به هم می‌خورد.

کامبوج: «در زندگی موسیقی» به کارگردانی کایلی سو و سوک ویسال

هشتمین فیلم از کامبوج برای اسکار درام خانوادگی تاریخی ۹۲ دقیقه‌ای است که داستان چگونگی سروده شدن یک ترانه مشهور را که توسط سین سیساموت سلطان موسیقی خمر مشهور شد روایت می‌کند.

کانادا: «آنتیگونه» ساخته سوفی دراسپ

چهل و پنجمین فیلم کانادا در اسکار درامی ۱۰۹ دقیقه‌ای و اقتباسی مدرن از تراژدی یونانی است که در قالب رئالیسم اجتماعی روایت شده است.

کره جنوبی: «انگل» ساخته بونگ جون هو

سی و یکمین حضور کره جنوبی در اسکار کمدی درام ۱۳۲ دقیقه‌ای از خانواده‌ای است که به زرق و برق زندگی علاقه دارند و درگیر یک حادثه ناخواسته می‌شوند.

کلمبیا: «مانوس» ساخته آلخاندرو لندِس با بازی جولیان نیکولسون

بیست و نهمین حضور این کشور در اسکار درام تریلر ۱۰۲ دقیقه‌ای درباره گروهی از چریک‌های نوجوانان است که یک زن آمریکایی را به گروگان گرفته‌اند.

کنیا: «سابیرا» ساخته راونت سیپی چادا

چهارمین حضور کینا با درامی ۹۹ دقیقه‌ای درباره زن جوانی است که هدفش شنا در اقیانوس است و به این منظور باید با محدودیت‌های کلیشه‌ای در جامعه سنتی‌اش مبارزه ‌کند.

کوزوو: «زانا» ساخته آنتونتا کاستراتی

ششمین حضور کوزوو در اسکار درامی ۹۷ دقیقه‌ای درباره زنی آلبانیایی است که تنها فرزندش را یک دهه پیش و در جنگ داخلی یوگسلاوی از دست داده و می‌خواهد دوباره باردار شود.

فنلاند: «قلب جوان احمق» به کارگردانی سلما ویهونن

سی و سومین فیلم فنلاندی برای اسکار درام ۱۰۲ دقیقه‌ای درباره نوجوانانی است که در حومه شهر زندگی می‌کنند و مشکلات ناخواسته‌ای سر راهشان است.

کاستاریکا: «بیداری مورچه‌ها» ساخته آنتونلا سوداساسی

هشتمین فیلم کاستاریکا برای اسکار درامی ۹۴ دقیقه‌ای درباره ایزابل مادری جوان است خانواده‌اش اصرار دارند که او باید یک فرزند پسر هم داشته باشد.

کرواسی : «مالی» ساخته آنتونیو نوئیک

بیست و نهمین حضور کرواسی در اسکار درام جنایی ۸۹ دقیقه‌ای درباره فروشنده مواد مخدری است که پس از گذراندن ۴ سال در زندان، حاضر است هر کاری کند تا سرپرستی پسرش را در اختیار داشته باشد.

کوبا: «یک مترجم» ساخته سباستین و رودریگو باریوسو

بیست و یکمین فیلم کوبا برای اسکار درام ۱۰۷ دقیقه‌ای درباره پروفسور ادبیاتی است که مترجم کودکانی می‌شود که برای درمان عوارض فاجعه اتمی چرنوبیل به هاوانا فرستاده شده‌اند.

گرجستان: «شیندیسی» ساخته دیتو سینتسادزه

هجدهمین حضور گرجستان در اسکار درام جنگی ۱۰۵ دقیقه‌ای و داستان یک رویداد واقعی در جنگ روسیه در گرجستان در سال ۲۰۰۸ است.

لبنان: «۱۹۸۲» به کارگردانی ولید مؤنس

شانزدهمین فیلم لبنان برای اسکار درام تاریخی ۱۰۰ دقیقه‌ای درباره آغاز حمله نظامی اسرائیل به لبنان در سال ۱۹۸۲ در یک مدرسه خصوصی در حومه بیروت است.

لیتوانی: «پل‌های زمان» ساخته کریستینه بریدی و اودریوس استونیس

دوازدهمین حضور لیتوانی در اسکار این مستند ۷۸ دقیقه‌ای مکاشفه‌آمیز است که نسلی کمتر به یادآورده شده از شاعران سینمایی موج نوی بالتیک را تصویر کرده است.

لتونی: «پرتحرک» ساخته دیویس سیمانیس

یازدهمین حضور لتونی در اسکار فیلم تاریخی ۹۰ دقیقه‌ای درباره اسکار شیندلر اهل لتونی است که شماری از یهودیان را در جنگ جهانی از دست نازی‌ها نجات داد.

لوکزامبورگ:«تل آویو در آتش» به کارگردانی سامح زعبی

شانزدهمین حضور لوکزامبورگ در اسکار کمدی درام ۱۰۰ دقیقه‌ای درباره یک فلسطینی جوان از زیر کار در رو و دیدار اتفاقی او با یک فرمانده ارتش اسرائیل در یک ایست بازرسی است.

لهستان: «بدن مسیح» ساخته یان کوماسا

پنجاه‌و یکمین نماینده لهستان در اسکار درام ۱۱۵ دقیقه‌ای درباره جوانی است که با تجربه جابه جایی روحی دچار احساسی متفاوت می‌شود.

مجارستان: «آنها که باقی ماندند» به کارگردانی بارناباس توث

پنجاه و پنجمین حضور این کشور در اسکار درام ۸۳ دقیقه‌ای از رابطه ۲ بازمانده هولوکاست و زندگی آنها بین سال‌های ۱۹۴۸ تا ۱۹۵۳ از زاویه دید یک دختر جوان است.

مراکش: «آدم» به کارگردانی مریم توزانی

پانزدهمین حضور مراکش در اسکار درام ۹۸ دقیقه‌ای درباره یک مادر مجرد باردار است که به یک خانواده پناه می‌برد.

مصر: «رزهای سمی» ساخته فوزی صالح

سی‌و چهارمین حضور مصر در رقابت اسکار درام ۷۰ دقیقه‌ای روایتی از زندگی در محدوده محله فقیرنشین قاهره است.

مکزیک: «خدمتکار» ساخته لیلا آویلِس

پنجاه و دومین فیلم مکزیک در اسکار درام ۱۰۲ دقیقه‌ای نگاهی دارد به محیط کاری یک خدمتکار در یکی از لوکس‌ترین هتل‌های شهر مکزیکوسیتی.

مقدونیه شمالی: «سرزمین عسل» ساخته لیوبومیر استفانوف و تامارا کوتفسکا

شانزدهمین حضور این کشور در اسکار مستندی ۹۰ دقیقه‌ای درباره عسل و چگونگی تهیه آن در مقدونیه است.

مونته‌نگرو: «گذشته بی‌پایان» ساخته آندرو مارتینوویچ

ششمین حضور مونته‌نگرو در اسکار، درام تعلیقی‌ ۷۷ دقیقه‌ای است که در سه مقطع زمانی مختلف و درباره پدرانی است که باید تصمیمی سخت بگیرند.

نپال: «بلبل» ساخته بینود پادل

یازدهمین فیلم نپال در اسکار درام ۹۵ دقیقه‌ای درباره مادر جوانی است که منتظر است تا همسرش که سال‌ها او را ترک کرده، برگردد.

نروژ: «اسب‌های ربوده‌شده» به کارگردانی هانس پیتر مولاند

چهل و یکمین حضور نروژ در رقابت اسکار درام معمایی ۱۲۳ دقیقه‌ای از مردی تنها در جنگل‌های نروژ است که در خیال خود به گذشته‌اش بازمی‌گردد.

ونزوئلا: «غیرممکن بودن» ساخته پاتریسیا اورتگا

بیست و نهمین حضور ونزوئلا در اسکار این درام ۹۷ دقیقه‌ای درباره زن جوانی است که در کودکی چندین عمل جراحی روی او انجام شده تا جنسیتش اصلاح شود.

ویتنام: «خشم» به کارگردانی له وان کی‌یت

شانزدهمین فیلم ویتنام در اسکار درام اکشن ۹۸ دقیقه‌ای درباره یک گانگستر سابق است که وقتی دخترش ربوده می‌شود، برای نجات او راهی یک سفر سخت می‌شود.

هلند: «غریزه» ساخته هالینا راین

پنجاه و سومین فیلم هلند در اسکار درام ۱۰۸ دقیقه‌ای، تریلری روانشناسانه درباره متخصصی است که باید به معالجه یک مجرم جنسی بپردازد.

هند: «گالی بوی» به کارگردانی زویا اختر

پنجاه و دومین فیلم هند برای رقابت اسکار، یک درام موزیکال ۱۵۳ دقیقه‌ای است و قصه‌ای از بلوغ با الهام از زندگی رپرهای خیابانی در بمبئیرا روایت می کند.

هنگ کنگ: «توفان سفید ۲: اربابان مواد مخدر» به کارگردانی هرمن یاو

سی و هشتمین فیلم هنگ کنگ در رقابت اسکار اکشن ۹۹ دقیقه‌ای درباره یک میلیاردر که با مواد مخدر مبارزه می‌کند در برابر رهبر یک باند قاچاق مواد مخدر است.

یونان: «وقتی گوجه‌فرنگی‌ها با واگنر روبرو شدند» ساخته ماریانو اکونومو

چهلمین حضور یونان در اسکار مستندی ۷۲ دقیقه‌ای درباره یک دهکده یونانی است که کشت گوجه‌فرنگی ارگانیک جایگاهش را در بازار جهانی تغییر می‌دهد.

مهر
کد خبر: 97634
Share/Save/Bookmark