هنوز شاهد سیاست خاصی از سوی مدیران سینمایی نبودیم
سعید شرفی کیا در گفتگو با هنرنیوز:
هنوز شاهد سیاست خاصی از سوی مدیران سینمایی نبودیم
یک تهیه کننده سینمای ایران گفت: با وجودی که قریب یکسال از مستقر شدن مدیران جدید سینمایی دولت یازدهم می گذرد اما ما هنوز شاهد هیچ گونه سیاست خاصی از سوی این مدیران در زمینه حمایت از تولید فیلم نبودیم.
 
تاريخ : دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۲۷
گفت و گو از مجید معافی- سعید شرفی کیا تهیه کننده سینمای ایران در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز گفت: هنوز که در عرصه سینمایی هیچ فیلمی را در دستور کار ندارم اما همچنان پیگیر تامین بودجه فیلم سینمایی سه بعدی «عملیات کبرا» به کارگردانی آقای علی شاه حاتمی هستم. این فیلم در ژانر دفاع مقدس است و با توجه به ذات اکشنی که در فیلم های دفاع مقدس وجود دارد این فیلم می تواند در حوزه سه بعدی از جذابیت خاصی برای مخاطبین برخوردار باشد. اما با وجودی که نزدیک به یکسال از صدور پروانه ساخت این فیلم سینمایی می گذرد اما ما هنوز نتوانستیم بودجه ساخت این فیلم را تامین کنیم این درحالی است که مسئولین دولتی بیشتر در حمایت از فیلم های دفاع مقدس شعار می دهند اما در مرحله عمل هیچ حمایتی از این نوع فیلم ها نمی کنند.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی تمایلی برای ساخت فیلم های دفاع مقدس ندارد و دولت هم سیاست خاصی برای این گونه فیلم ها ندارد افزود: متاسفانه با وجودی که قریب به یکسال از مستقر شدن مدیران جدید سینمایی دولت یازدهم می گذرد اما ما هنوز شاهد هیچ گونه سیاست خاصی در مورد تولید فیلم نبودیم و به همین دلیل برای ساخت فیلم سینمایی«عملیات کبرا» هیچ اتفاق خاصی به لحاظ بودجه نیفتاده است.

تهیه کننده فیلم سینمایی « گلوگاه شیطان » با اشاره به صدور پروانه ساخت تله فیلم « مانایی» ادامه داد: در حال حاضر در صدد پیش تولید تله فیلم « مانایی » به کارگردانی آقای حامد امرایی هستم که هفته گذشته پروانه ساخت آن صادر شده است. این فیلم در ژانر اجتماعی است که قصه آن در مورد شخصی است که به دلایلی به زندان می افتاد اما بعد از آزاد شدن از زندان تصمیم می گیرد که از این پس شرافت مندانه زندگی کند.

شرفی کیا در مورد افت کیفیت برخی از تله فیلم ها اظهار داشت: به دلیل اینکه معمولا بودجه تله فیلم ها نسبت به بودجه فیلم های سینمایی، خیلی کمتر است – هر چند که زحمت آن کمتر از فیلم سینمایی نیست – لذا تهیه کننده تله فیلم مجبور می شود از برخی از موارد فیلم چشم پوشی کند که همین امر سبب لطمه خوردن به کیفیت تله فیلم ها می شود.البته من سعی می کنم در ساخت تله فیلم ها با توجه به رفاقتی که با عوامل سینمایی دارم – البته با دستمزدهای پایین تر – از این دوستان در تله فیلم ها استفاده کنم تا کیفیت اثر دچار کاهش نشود.

تهیه کننده فیلم سینمایی« آقای الف» تصریح کرد: معمولا عمده ترین هزینه یک فیلم متعلق به بازیگران است. بنابراین با بودجه تله فیلم ها نمی توان دستمزدهای سینمایی به بازیگران پرداخت کرد به همین دلیل باید از بازیگران درجه پایین تر استفاده کرد که این امر، شامل عوامل فنی هم خواهد شد که همین مسائل، گاهی اوقات؛ بر روی کیفیت تله فیلم ها تاثیرگذار خواهد بود.

سعید شرفی کیا گفت: یکی از دلایلی که موجب شد تا دستمزد بازیگران سینما افزایش یابد تولید بی رویه تله فیلم ها بود و متاسفانه یکسری از دوستان کارگردان و تهیه کنندگان که تجربه فیلمسازی نداشتند سعی کردند با پرداخت دستمزدهای زیاد به بازیگران سینما ، آنان را به بازی در تله فیلم ها راغب کنند که همین امر سبب شد تا دستمزد بازیگران بی رویه افزایش یابد.
این تهیه کننده سینمای ایران همچنین خبر داد که سال قبل تله فیلمی به نام « این فیلم نباید دیده شود» به کارگردانی علی کلانتری را تهیه کرده است که تا کنون توانسته است در دو جشنواره بوستون و جشنواره آریزونای امریکا موفق به کسب جوایزی شود.
کد خبر: 72604
Share/Save/Bookmark