پژوهش زیربنای توسعه
سید احمد محیط طباطبایی:
پژوهش زیربنای توسعه
احمد محیط طباطبایی در مراسم افتتاح هفته پژوهش گفت: هفته پژوهش یاد آور این نکته است که شناخت و آگاهی مقدمه هر امر و زیربنای توسعه است.
 
تاريخ : دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۲۷
به گزارش هنرنیوز، از آنجا که مقوله پژوهش با تمام فراز و نشیب‌هایش نهایتا به علم آموزی منجر می‌شود موضوعی نیست که با گذشت زمان غبارکهنگی گرفته و دراعصار مختلف از یاد برود از این روست که همواره برای بزرگداشت آن همزمان با هفته‌ای به همین نام برنامه‌های در خور پژوهشگران برگزار می‌شود. 

این بار نیز هفته پژوهش بهانه‌ای شد تا بار دیگر اساتید، پیشکسوتان، علاقمندان و مسئولان امر درجمعی صمیمی دور هم جمع شده و با بازنگری در اهمیت این مقوله تجربیات خود را با هم به اشتراک بگذارند. 

مراسمی که با سخنرانی سید محمد بهشتی رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی، احمد محیط طباطبایی مشاور رئیس، علی یونسی دستیار رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی همراه بود. 

مشاور رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به اینکه پژوهش زیربنای توسعه و همه حرکات امروزی است که آینده را شامل می‌شود افزود: فعالیت‌های میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی و ستاد حفاظت، تولید و احیا نمی‌تواند موفق باشد مگر باشناخت و آگاهی و به تبع پژوهش در پژوهشگاه میراث فرهنگی که این امر هم اکنون صورت می‌گیرد. 

سید احمد محیط طباطبایی فرهنگی ممیز کردن بخش‌های مختلف پژوهشی امری است غیر ممکن و همه این‌ها تواما با هم صورت می‌گیرد برای همین است که درتمامی هفته‌ها و روزهای مختلف تحت عناوین گردشگری، میراث فرهنگی، پژوهش و.... به این امر نگاه ویژه می‌شود. 

او افزود: در اصل و مهم‌تر ازهمه اینکه مبنا و زیرساخت این فعالیت‌ها به شناخت وآگاهی‌ها در هر امر منتهی می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه مغز متفکر و راهبردی میراث را بخش پژوهشی تشکیل می‌دهد افزود: از این روست که این هفته را می‌توان آغاز فعالیت‌های پژوهشی در سال دانست و با بازنگری به فعالیت‌های انجام شده اهمیت داد.

ناگفته نماند که در این مراسم به رسم ادب از پژوهشگران بر‌تر، مهدی رهبر، علی بلوک باشی و ژاله آموزگار نیز تقدیر و تشکر به عمل آمد. 

برپایی نمایشگه‌هایی با مضامین آموزنده در امور حفاظت و مرمت، ابنیه و بافت، گردشگری و کودک در ۲ تالار تابستان و بهار که با توضیحات کار‌شناسان همراه بود، مورد استقبال شرکت کنندگان در مراسم قرار گرفت. 

در پایان مراسم بزرگداشت هفته پژوهش نیز تعدادی از پژوهشگران پژوهشکده حفاظت و مرمت به طرح پروژه‌های خود با عناوین، تجزیه و تحلیل مولفه‌های تهدید در موزه‌های کشور، روند مطالعات انجام شده بر روی آثار کاغذی موزه ملی قرآن، اهمیت مطالعات کشور، روند مطالعات انجام شده بر روی آثار کاغذی موزه ملی قرآن، اهمیت مطالعات خوردگی در حفاظت آثار فلزی، مرمت یا بازسازی، نگرشی کاربردی در حفاظت و مرمت نقاشی‌های دیواری و شناسایی و اولویت سنجی حفاظتی ۴۵ تخته قالی کاخ ملت پرداختند.
کد خبر: 77483
Share/Save/Bookmark