به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی نخستین جشنواره پرچم ؛ حجتالاسلام نصرا... پژمانفر در گفتوگو با روابط عمومی نخستین جشنواره پرچم، هدف از برپایی جشنوارهها را کمک به تبیین مسایل روز جامعه برای کارشناسان و سیاستگذاران در برنامهریزیهایشان بیان کرد و گفت: هر جشنوارهای بر اساس احساس نیاز و وجود خلأ در قسمتی از جامعه شکل میگیرد و اهداف مشخصی دارد که میکوشد به آنها دست یابد.
وی با اظهار امیدواری از اینکه جشنواره پرچم بتواند انتظارات جامعه را در این مورد برآورده کند، بیان داشت: به عنوان فردی که سالیان سال در حوزه فرهنگ فعالیت کرده، معتقدم جشنوارهها باید در خلال برگزاری و انجام فعالیتهای فرهنگی، به موضوعات روزی که چالش فرهنگی کشورند، بپردازند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ادامه به بیان اولویتهای فرهنگی جامعه که هنرمندان و مسؤولان فرهنگی باید در نظر بگیرند پرداخت و اظهار داشت: آنچه نیاز جامعه است، توجه به زندگی روزمره مردم و سبک زندگی آنها است؛ بهویژه یافتن نیازها و خلأهای زندگی شهری که آثار آن در اجتماع مشخص است. بنابراین هنرمندان متعهد در بهکاربردن نمادهای مفهومی و بصری در آثارشان، باید به نقش و کارکرد این نمادها در زندگی روزمره مردم توجه داشته باشند
حجتالاسلام پژمانفر به نقش سازمانها و مراکز فرهنگی در حمایت از هنرمندان و فرهیختگان جامعه اشاره کرد و خاطر نشان کرد: عکاسان، نقاشان و همه هنرمندان در عرصههای گوناگون، آثاری را خلق میکنند که روح دارد و در ایجاد روحیه در جامعه تأثیرگذار است. بنابراین سازمانها و مراکز فرهنگی با توجه به اهداف و برنامههای خود باید درخواست تولید محتوا بدهند.به این ترتیب فرهنگسازی در جامعه بر اساس سیاستهای فرهنگی به بهترین نحو انجام خواهد شد.
یادآور می شود، نخستین جشنواره پرچمدرسه رشته( عکس،پوسترونقاشی کودک ونوجوان) به همت سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران برگزارمیشودوعلاقهمندان برای شرکت دراین جشنواره تاسوم خرداد ماه همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر فرصت دارندتاآثارخودرابه نشانی تهران،فلکه دوم صادقیه،بلوارفردوس،بعدازچهارراه مخابرات،فرهنگ سرای فروس،دبیرخانه جشنواره پرچم ارسال نمایند.
***پرچم های ملی باید استانداردسازی شوند
علی محمد بیدار مغز، استاد تشریفات و عضوسابق موسسه ملی استاندارد جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه چند نوع استاندارد مشخص بر ای ساخت پرچم ملی وجود دارد ، گفت: به دلیل نقش مهم هویتی که پرچم ایفا می کند، تمام پرچم هایی که با اندازه های متفاوت اکنون ساخته می شوند، باید مورد استانداردسازی قرار بگیرند
علی محمد بیدار مغز، مدرس و مفسر زبان بدن در گفت و گو با روابط عمومی نخستین جشنواره پرچم گفت: پرچم هر کشور نماد هویت، تاریخ، دین و مذهب و انقلاب آن است. پرچم کنونی جمهوری اسلامی ایران نیز با نماد" لااله الاالله" و ۲۲" الله اکبر" مزین شده است.
مدرس تشریفات کاربردی در وزارت امور خارجه با بیان اینکه پرچم ایران در مقایسه با سایر پرچم ها هویت ممتازی دارد، اظهار داشت: به طور مثال در هر کشوری که عزاداری یا اتفاق ناگواری صورت می گیرد، پرچم نیمه افراشته باقی می ماند درصورتی که در ایران یک پرچم سیاه کنار پرچم ملی افراشته می شود و هیچگاه پرچم کشور پایین نخواهد آمد.
بیدارمغز با تاکید بر استانداردهای مشخص پرچم ها چون رومیزی، پایه دار، میدانی و ... بیان داشت: اخیرا کار جذابی برای ساخت پرچم های بلندی در سطح شهر تهران و دیگر شهرها صورت گرفته که البته نمی دانم طول، عرض، رنگ و اندازه آن استانداردسازی شده است خیر. علاوه بر این پرچم هایی با قطع عمودی در ایران تولید شده که تصورم این است به دلیل فرسوده شدن زودهنگام پرچم های میدانی ، این پرچم ها با اندازه های دیگری ساخته می شوند که باید مورد استانداردسازی قرار گیرد.
وی در پایان با تقدیر از برگزارکنندگان جشنواره پرچم یاد آور شد: برپایی این جشنواره مبین این است که ما توجه خاصی به نمادهای مملکتی و نظامی کشور داریم مردم برای حضور در این جشنواره باید آگاه سازی شوند و این فر آیند از طریق کنفرانس های مطبوعاتی، تلاش صدا و سیما و رسانه ها صورت خواهد گرفت.
یادآور می شود، نخستین جشنواره پرچمدرسه رشته( عکس،پوسترونقاشی کودک ونوجوان) به همت سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران برگزارمیشودوعلاقهمندان برای شرکت دراین جشنواره تاسوم خرداد ماه همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر فرصت دارندتاآثارخودرابه نشانی تهران،فلکه دوم صادقیه،بلوارفردوس،بعدازچهارراه مخابرات،فرهنگ سرای فروس،دبیرخانه جشنواره پرچم ارسال نمایند.