مرتفع‌ترين فرودگاه جهان گردشگران بيشتري را به «تبت» مي‌كشاند
مرتفع‌ترين فرودگاه جهان گردشگران بيشتري را به «تبت» مي‌كشاند
با احداث مرتفع‌ترين فرودگاه جهان در «تبت»، گردشگران بيشتري به اين منطقه زيبا سفر خواهند كرد.
 
تاريخ : سه شنبه ۲۰ دی ۱۳۹۰ ساعت ۰۸:۵۲
به گزارش هنرنیوز به نقل از ایسنا، در شرايطي كه منطقه زيباي «تبت» در كشور آسيايي «چين» در سال گذشته ميلادي ميزباني از بيش از ۱۰ ميليون گردشگر را تجربه كرده، با احداث مرتفع‌ترين فرودگاه جهان در اين منطقه، گردشگران بيشتري به «تبت» سفر خواهند كرد.

‌به گزارش چاينا ديلي، دولت چين در ماههاي آتي احداث مرتفع‌ترين فرودگاه جهان را در منطقه «ناکتشو» در ارتفاع ۴۴۳۶ متري از سطح دريا در منطقه تبت آغاز خواهد کرد كه در حدود ۱۰۰ متر از مرتفع‌ترين فرودگاه فعلي جهان که آن نيز در تبت قرار دارد، بالاتر است.

هزينه احداث اين فرودگاه كه مي‌تواند نقش چشمگيري در جذب گردشگران به تبت داشته و به تنهايي نيز به يك جاذبه گردشگري تبديل شود، در حدود ۲۸۰ ميليون دلار اعلام شده و ظرف سه سال راه‌اندازي خواهد شد.

تبت طي سال‌هاي اخير نيز به واسطه توسعه راه‌آهن و استفاده بيش از ۴۲ درصد از گردشگران از اين وسيله براي سفر به تبت، به يكي از سه مقصد برتر گردشگري چين تبديل شده، اين در حالي است كه كارشناسان پيش‌بيني مي‌كنند تبت در سال جاري ميلادي نيز ميزبان ۱۲ ميليون گردشگر باشد.

تبت در سال ۲۰۱۰ نيز با ميزباني از هفت ميليون گردشگر، نزديك به هشت ميليارد دلار از محل صنعت گردشگري درآمد داشت و مقامات صنعت گردشگري اين منطقه قصد دارند تا در قالب برنامه‌اي چهار ساله، تبت را به ميزبان ۱۵ ميليون گردشگر در سال ۲۰۱۵ تبديل كنند.

تبت در سال ۲۰۱۰ همچنين به طور متوسط در هر ماه، ۱۷۵ ميليون يوآن سرمايه‌گذاري داخلي و خارجي براي توسعه‌ي زيرساخت‌هاي صنعت گردشگري‌اش جذب كرده كه اين امر مي‌تواند نويد‌بخش آينده‌اي درخشان براي صنعت گردشگري اين منطقه باشد.

بخش اعظم گردشگران منطقه‌ي تبت كه از آن به عنوان «سقف جهان» نيز نام برده مي‌شود، از چين، آمريكا و ديگر كشور‌هاي اروپايي هستند كه حاصل آن درآمد شش ميليارد و ۵۰۰ ميليون دلار براي اقتصاد اين منطقه بوده، اين در حالي است كه ماه گذشته نخستين هتل لوكس منطقه‌ي «تبت» كه هتلي سازگار با محيط زيست است، در شهر «لهاسا» مركز اين منطقه گشايش يافت.

اين هتل در زميني به مساحت ۳۲ هزار متر مربع، بر اساس آخرين فناوري‌ها در زمينه‌ي ساخت هتل‌هاي سازگار با محيط ‌زيست ساخته شده و براي گرمايش آن از انرژي خورشيدي و ديگر انرژي‌هاي پاك استفاده مي‌شود.

فصول بهار و تابستان، بهترين زمان براي سفر به منطقه تبت است كه همواره يكي از مقاصد برتر گردشگري چين بوده و بخش اعظم نيروي كار آن نيز در اين صنعت و يا صنايع مرتبط به كار اشتغال دارند.

در سال ۲۰۰۹ نيز تبت ميزبان پنج ميليون و ۶۱۰ هزار گردشگر بود كه اين رقم حاكي از رشد ۱۵۰ درصدي گردشگران اين منطقه است كه درآمد پنج ميليارد و ۶۰۰ ميليون يوآني را براي ساكنان آن به همراه داشت.

البته تبت در سال ۲۰۰۸، شاهد وقوع اغتشاشاتي بود كه براي مدت كوتاهي اين منطقه را خالي از گردشگران كرد، اما با ارايه‌ي تسهيلاتي به گردشگران از جمله تخفيف در بهاي هتل و بليط جاذبه‌هاي گردشگري، دوباره گردشگران به تبت بازگشتند.

منطقه‌ي تبت سرزمين مقدس بوداييان بوده و درآمدهاي حاصل از صنعت گردشگري نزديك به ۱۵ درصد از توليد ناخالص داخلي اين منطقه را به خود اختصاص داده است.



کد خبر: 35623
Share/Save/Bookmark