انتصاب فاضل نظری به عنوان معاون هنری حوزه هنری
با حكم مومنی شریف صورت گرفت؛
انتصاب فاضل نظری به عنوان معاون هنری حوزه هنری
طی حكمی از سوی محسن مومنی شریف، فاضل نظری به سمت معاونت هنری حوزه هنری منصوب شد.
 
تاريخ : سه شنبه ۹ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۳۸
به گزارش هنرنیوز به نقل از خبرنگار پایگاه خبری حوزه هنری، فاضل نظری شاعر و مدیر مركز موسیقی حوزه هنری طی حكمی از سوی رئیس حوزه هنری به سمت معاونت هنری این نهاد انقلابی منصوب شد.
متن حكم محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری را در زیر می خوانید:
«برادر گرامی جناب آقای دكتر فاضل نظری
با سلام
با توجه به مسئولیت جدید جناب آقای محمد حمزه‌زاده در مؤسسه توسعه سینمایی سوره حوزه هنری ضمن تشكر فراوان از زحمات پنج ساله ایشان در معاونت هنری كه موجب ارتقای این بخش شد، جناب‌عالی را كه علاوه بر برخورداری از جایگاهی شایسته در عرصه هنر و ادب انقلاب اسلامی، صاحب طرح‌هایی نوین و اندیشه‌های جدید در حوزه مدیریت هستید، به عنوان معاون هنری حوزه هنری منصوب می‌كنم.
اهمیت و منزلت این معاونت كه برخوردار از مجموعه‌ای از هنرمندان مؤمن به آرمان‌های انقلاب اسلامی و مدیران هنرمند است، بر جناب‌عالی كه خود از زمره آنان بوده‌اید، پوشیده نیست. این مجموعه محترم در ایجاد مكتب ادبی ـ هنری انقلاب اسلامی نقشی بسزا داشته است و دارد كه بی شك با درایت و تدابیر شما بر رونق آن افزوده خواهد شد.
برایتان در این مسئولیت توفیقات روزافزون از خداوند منان مسألت دارم.»
دكتر فاضل نظری در سال ۱۳۵۸ در شهرستان خمین واقع در جنوب استان مركزی متولد شد. تحصیلات اولیه خود را در شهرهای خمین و خوانسار گذراند. او در سال ۱۳۷۶ برای ادامه تحصیل در رشته‌های معارف اسلامی و مدیریت در دانشگاه امام صادق(ع) به تهران آمد و تحصیلات خود را در مقطع دكترای رشته مدیریت تولید و عملیات در دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد.
دبیری سه دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰، دبیری علمی جشنواره بین‌المللی شعر فجر و عضویت در شورای علمی گروه ادبیات انقلاب فرهنگستان زبان و ادب فارسی بعضی از عناوین ادبی و هنری و علمی او است.
تاكنون از این شاعر، چهار مجموعه شعر «گریه‌های امپراتور»، «اقلیت»، «آن‌ها» و «ضد» توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده كه هر كدام از این مجموعه‌ها به دلیل استقبال فراوان سی تا چهل نوبت (نزدیك به صد هزار نسخه از هر كتاب) تجدید چاپ شده‌اند.
فاضل نظری علاوه بر سابقه ده سال ریاست حوزه هنری استان تهران، عضو شورای عالی شعر مركز موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما و همچنین دفتر موسیقی وزارت ارشاد نیز بوده و از سال ۱۳۸۳ در دانشگاه‌های تهران تدریس می‌كند. از او به عنوان برگزیده كتاب سال جمهوری اسلامی در سال ۱۳۸۷، شاعر جریان‌ساز در دهه هشتاد و همچنین پرمخاطب ترین شاعر به انتخاب مردم در سال ۱۳۹۱ تجلیل به عمل آمده است. همچنین در روز هنر انقلاب اسلامی ایران در سال ۹۴ از وی به عنوان یكی از پنج چهره شاخص هنر سال ۹۳ تقدیر شد. او از آذرماه سال ۱۳۹۳ مدیریت مركز موسیقی حوزه هنری را عهده دار شد.
کد خبر: 81686
Share/Save/Bookmark