بودجه نشر کتب قرآنی مطابق راهبردهای قرآنی در جامعه تعیین می‌شود
معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد در گفتگو با هنرنیوز؛
بودجه نشر کتب قرآنی مطابق راهبردهای قرآنی در جامعه تعیین می‌شود
حجت الاسلام حمید محمدی معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد گفت: معاونت قرآن و عترت به عنوان نهاد قرآنی بخش اعظمی از حمایت های خود را به بحث نشر کتب دینی و قرآنی متمرکز می کند اما اساسا بحث اعتبارات نشر کشور موضوعی است که به معاونت فرهنگی وزارت ارشاد اختصاص دارد.
 
تاريخ : شنبه ۱۵ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۰۲

حجت الاسلام محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه کتاب هنرنیوز در پاسخ به این پرسش که « اعتبارات بخش نشر در حوزه کتب قرآنی به چه صورت است؟» اظهار داشت: بودجه ناشران قرآنی و کتب مرتبط با آن به گونه ایست که بخشی از این اعتبارات توسط معاونت فرهنگی وزارت ارشاد تعیین می شود و این معاونت تلاش می کند تا همه کتب قرآنی و حتی کتبی را که بیش از ۳۰ درصد از مطالبشان به قرآن، علوم قرآنی و مفاهیم قرآنی اختصاص دارد را نیز در این گستره حمایتی قرار دهد. 

وی با بیان این مطلب افزود: معاونت قرآن و عترت نیز به عنوان نهاد قرآنی بخش اعظمی از حمایت های خود را به بحث نشر کتب دینی و قرآنی متمرکز می کند اما اساسا بحث اعتبارات نشر کشور موضوعی است که به معاونت فرهنگی وزارت ارشاد اختصاص دارد. 

وی در پاسخ به پرسش دیگر هنرنیوز مبنی بر اینکه «برخی ناشران خصوصی در بخش کتب قرآنی و دینی از عدم حمایت های معنوی و مادی وزارت ارشاد انتقاد می

نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از دستاوردهای یک تلاش چندین ساله در راستای فعالیت های قرآنی و نشر قرآنی است
کنند. دلیل این امر چیست؟» گفت: معاونت قرآن و عترت تلاش می کند تا حمایت معنوی گستره ای را از این عزیزان داشته باشد اما در خصوص بودجه نیز تمرکز معاونت فرهنگی بر این است تا بر اساس تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و نیز راهبردهای قرآنی و سبک زندگی قرآنی که شعار امسال نمایشگاه قرآن نیز بر اساس این راهبرد تنظیم گشته است بیشترین توجه خود را بر فعالیت های قرآنی خصوصا در حوزه نشر داشته باشد. 

وی با اشاره به نقش و جایگاه نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در عرصه فرهنگی گفت: نمایشگاه قرآن کریم به واقع تجلی همه این تلاش ها در یک نهاد بزرگ است؛ زیرا که در این نمایشگاه تقریبا همه ناشران قرآنی کشور حضور دارند و تمام کوشش های خود را در این عرصه مقدس به نمایش می گذارند و لذا برگزاری این نمایشگاه اگرچه نشر علوم قرآنی بخشی از اهداف بزرگ آن است لیکن فی نفسه گویای نهادسازی گستره ایست که برای این بخش صورت گرفته و بخشی از آن در بخش نشر منعکس شده است. 

معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد در خاتمه با تاکید بر اینکه نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از دستاوردهای یک تلاش چندین ساله در راستای فعالیت های قرآنی و نشر قرآنی است گفت: امسال مهمترین چشم انداز ما به نمایشگاه قرآن بحث فرهنگ سازی آن است که شعار دهه سوم این نمایشگاه است و لذا امید است که به یاری خدا همه ظرفیت های کشور را چه در بخش نشر و چه در سایر بخش ها در راه خدمت به قرآن با کیفیت بهتر به کار گیریم.

کد خبر: 60526
Share/Save/Bookmark