آئین گشایش «فصل تأمل» مركز هنرهای تجسمی حوزه هنری با حضور احسان آقایی، مدیر موزه هنرهای معاصر تهران، محسن مومنی شریف، محمد حمزه زاده، مرتضی گودرزی دیباج سید مسعود شجاعی طباطبایی، نادر قشقایی، غلامعلی طاهری، مرتضی اسدی، حسین غلامی، سعید نقاشیان و ...و هنرمندان رشته های مختلف هنرهای تجسمی در موزه هنرهای معاصر برگزار شد.
به گزارش هنرنیوز، احسان آقایی مدیر موزه هنرهای معاصر تهران در ابتدای این مراسم با بیان این نکته كه جریانسازی در هر فعالیت هنری در اولویت قرار دارد.
جریانسازی هنر بعد از انقلاب اسلامی توسط حوزه هنری صورت گرفته است، گفت: امروز هنر از عدم جریان سازی رنج میبرد . این حقیقت باید واكاوی شود كه حوزه هنری در گذشته چگونه توانست جریان ساز هنر دینی و انقلابی باشد.
وی همچنین از عملكرد مركز مثبت مركز هنرهای تجسمی حوزه هنری تقدیر و تجلیل كرد.
در ادامه این مراسم مرتضی گودرزی دیباج مدیر مركز هنرهای تجسمی حوزه هنری نیز به فعالیتهای هنرمندان مركز هنرهای تجسمی اشاره كرد و گفت: در بسیاری از مراكز آموزشی و هنری ما هنرمندان متعهد را پس میزنند. برخی تصور میکنند، اگر هنرمند متعهد باشد. این تعهدد به تحجر و شعار زدگی می رسد در صورتی كه تمام هنرمندان ما به هنر فاخر تاكید دارند و آنها هنرمندان درجه یك كشور هستند.
دكتر علی رجبی نیز در ادامه این مراسم به تبیین هنر ارزشی پرداخت و گفت: هنرمند مسلمان معتقد و متعهد را هنرمندی است كه به این عالم نگاه نمی كند . شخصیت هنرمند متعهد باید به گونه ایی باشد كه به عالم با همه گردش ها و رنگ هایش توجهی نکند.
وی در ادامه به نقش حوزه هنری در تبیین هنر و اندیشه اسلامی و انقلابی تاكید كرد و موضوعات و مضامین پیش روی هنرمندان متعهد را تشریح كرد.
در بخش دیگری از این مراسم از محسن نوری نجفی نقاش و كاریكاتوریست و احمدآقا قلی زاده گرافیست از هنرمندان پیشكسوت كشورمان، با حضور رییس حوزه هنری، مدیر مركز هنرهای تجسمی و مدیر موزه هنرهای معاصر تقدیر شد.
نمایشگاه "فصل تامل" فعالیت سه سال مركز هنرهای تجسمی حوزه هنری در بخش های نقاشی، نگارگری، خوشنویسی، گرافیك، كاریكاتور و حجماست كه به مدت یك ماه در موزه هنرهای معاصر تهران برپاست . در نمایشگاه «فصل تامل» آثار هنرمندانی چون حسین نیرومند، كاظم چلیپا، مسعود شجاعی طباطباعی، حسین غلامی، حمید عجمی، مرتضی اسدی، محمد خزائی، احمدآقا قلی زاده، وزیریان، ایرج اسكندری ، غلامعلی طاهری ، احمد خلیلی، عبدالحمید قدیریان، نادر قشقایی و.... در معرض دید عموم قرار می گیرد. تعداد آثار نقاشی در نمایشگاه ۶۷ اثر، خوشنویسی ۱۰۰ اثر، نگارگری ۱۵ اثر، پوستر ۷۰ اثر، كاریكاتور۱۰۰ اثر و حجم سازی ۲۶ اثر است.
همزمان با افتتاح نمایشگاه در ۶ خرداد در نگارخانه ابوالفضل عالی ۸۰ اثر و در گالری خانه عكاسان نیز ۱۶۰ اثر دیگر به نمایش در آمدند. همچنین دو نشست پژوهشی در ۲۸ خرداد ساعت ۱۶ و چهارشنبه ۲۹ خرداد ساعت ۱۶ در موزه هنرهای معاصر برگزار می شود.