نشست تخصصي خوشنويسي برگزار ميشود
تاريخ : شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۴۴
همزمان با برگزاري جشنواره بينالمللي هنرهاي تجسمي دانشجويان، نشست تخصصي خوشنويسي با عنوان «نقش نسخههاي خطي در مطالعه تاريخ خوشنويسي و هنرهاي وابسته به آن» خانه هنرمندان برگزار ميشود.
به گزارش هنرنيوز به نقل از فارس، اين نشست تخصصي با حضور «احسانالله شكراللهي» هنرمند خوشنويس و جمعي ديگر از استادان، دانشجويان و هنرمندان فردا، 17 مرداد ماه ساعت 18 در سالن بتهوون خانه هنرمندان برگزار ميشود.
نخستين جشنواره بينالمللي هنرهاي تجسمي دانشجويان در شش بخش نقاشي، گرافيك، نگارگري، خوشنويسي، كاريكاتور و مجسمهسازي در خانه هنرمندان ايران و مؤسسه فرهنگي هنري صبا از روز 10 مرداد ماه آغاز به كاركرده است.
از بين آثار ارسال شده دانشجويان ايراني و خارجي، 62 اثر خوشنويسي، 43 اثر نگارگري، 33 اثر كاريكاتور ، 17 اثر حجمي، 77 اثرنقاشي و 200 اثرگرافيك انتخاب شده و به نمايش گذاشته است.
اين جشنواره با حضور كشورهايي چون اسپانيا، تركيه، هند، پرو و...برگزارشده كه در نوع خود كم سابقه است.
مراسم اهداي جوايز به برگزيدگان اين جشنواره، روز 19 مردادماه در خانه هنرمندان ايران برگزار خواهد شد.