به گزارش هنرنیوز ؛ هر ساله جشنواره فیلم فجر به عنوان مهم ترین رویداد سینمایی کشور مخاطبان بسیاری را به سمت خود جلب می کند ، ضیافتی که مانند شام آخر برای سینما نگاران و اهالی رسانه اهمیت دارد، این رویداد سینمایی در این سالها از آن به نوعی سال نو سینما یاد می شود و از پیشکسوت ترین تا جوان ترین سینما گر سعی می کنند آثار خود را به هر شکلی در جشنواره داشته باشند.
روز گذشته آخرین روزی بود که طبق اعلام دفتر جشنواره فیلمسازان می توانستند فرم حضور در جشنواره فیلم فجر را پر کنند، البته این اعلام حضور به منزله حضور قطعی فیلم ها در جشنواره نخواهد بود و احتمال دارد فیلم ها به لحاظ فنی و ساختاری آماده حضور درجشنواره نباشندو تنها به این معناست که صاحبان آثار تنها نام اثر خود را برای حضور در جشنواره اعلام میکنند و قواعد حضور در جشنواره رامی پذیرند.
حالا اگر این فیلمها با مقررات جشنواره همخوانی داشته باشند و در زمان و موعد مشخص شده برسند، میتوانند در جشنواره اکران شوند در غیر این صورت حضور آنها در جشنواره منتفی میشود
حال امسال قرار است تعداد آثار نسبت به سال گذشته کاهش قابل ملاحظه ای را داشته باشد ، در بخش مستند تنها دو اثر به جشنواره راه پیدا کند.
داروغهزاده دبیرجشنواره فجر درباره بخش های مستند و داستانی این رویداد سینمایی گفت: امسال قرار است بخش مستند در کنار داستانی داوری شود، به این ترتیب داوران جشنواره در بخش سودای سیمرغ علاوه فیلمهای بلند سینمایی دو فیلم مستند بلند را هم داوری خواهند کرد.
وی یاداور شد: بخش هنر و تجربه نیز به صورت مجزا در جشنواره فیلم فجر نخواهد بود و قرار نیست مانند سال گذشته بخشی به عنوان چشمانداز سینمای ایران داشته باشیم که 44 فیلم در آن بخش حضور داشته باشند.
باید منتظر ماند و دید که این کاهش تعداد فیلم ها می تواند باعث رشد کیفی جشنواره فجر شود و یا مانند گذشته برخی فیلم ها که توسط هیات انتخاب رد شده اند بعدها توسط منتقدین و اهالی رسانه نگاه ویژه تری خواهند داشت که نمونه این اتفاق را در دوره های گذشته در آثاری مانند شیار 143 و ... می توان دید.
بر اساس این گزارش تا به امروز حدود 20 فیلم علاقمند حضور در جشنواره سیوششم فجر شدند که قصد داریم به آنها اشاره کنیم. اما فارغ از نام ابراهیم حاتمیکیا چیزی که بیش از همه در آن به چشم میخورد عدم حضور کارگردانان بزرگ و نامدار سینمای ایران است..
«به وقت شام» ابراهیم حاتمیکیا
فیلم سینمایی «به وقت شام» جدیدترین فیلم ابراهیم حاتمی کیا که درباره تروریست های تکفیری است قرار است در این رویداد هنری حضور داشته باشد و تا کنون در کنار لاتاری مهدویان نگاه ویژه ای را به سمت خود جلب کرده است این فیلم محصول مرکز فیلم و سریال سازمان هنری رسانهای اوج بعد از فیلمبرداری در مناطق مختلف تهران، شیراز، شهرک سینمایی دفاع مقدس و... با حضور بازیگران اصلی کار به پایان فیلمبرداری رسید.
تدوین «به وقت شام» همزمان با فیلمبرداری توسط مهرداد خوشبخت آغاز شده و سایر مراحل آمادهسازی کار نیز برای رسیدن این فیلم به جشنواره فیلم فجر ادامه دارد.
فیلم سینمایی «به وقت شام» به تهیهکنندگی محمد خزاعی دومین همکاری مشترک ابراهیم حاتمیکیا و سازمان هنری رسانهای اوج است که برای نخستین بار در سطح اول سینمای ایران بهصورت مستقیم به حوادث منطقه و اسلام تکفیری میپردازد.
«سرو زیر آب» باشه آهنگر
فیلم «سرو زیر آب» به کارگردانی محمدعلی باشهآهنگر و تهیهکنندگی سیدحامد حسینی نیز فرم حضور در جشنواره فجر را پر کرده است.
باشه آهنگر در آثار قبلی خود ملکه توانسته بود نگاه بسیاری از مخاطبان سینمایی را به خود جلب کند او بار دیگر به سراغ فیلمی با مضمون دفاع مقدس رفته است که در خلاصه داستان «سرو زیر آب» که فیلمنامه آن توسط محمدعلی باشه آهنگر و حامد باشه آهنگر نوشته شده، آمده است: راز جهانبخش کرامت فاش میشود؟ این راز خواب چیستا، ماهرو، گودرز، بهرام، جهانگیر و سرگرد پوشیاس را آشفته خواهد کرد. جهانبخش برای اثبات بی گناهیاش و بازگشت آرامش سفر بلندی را آغاز می کند؛ سفری که پایانش زندگی بسیاری از آنها را تغییر می دهد....
در این فیلم بابک حمیدیان، مسعود رایگان، رضا بهبودی، مینا ساداتی، همایون ارشادی، مهتاب نصیر پور، هومن برق نورد، ستاره اسکندری، شهرام حقیقت دوست، فرخ نعمتی، هادی قمیشی، سیاوش چراغیپور، حسن نجاریان، حسین فلاح و امیر دلفانی نقش آفرینی میکنند.
«سرو زیر آب» در تهران، میبد، روستای مزرعه کلانتر یزد، روستای سپید دشت لرستان و دزفول فیلمبرداری شده است.
«لاتاری» محمدحسین مهدویان
ساخت فیلم سینمایی «لاتاری» به کارگردانی محمدحسین مهدویان و تهیهکنندگی سیدمحمود رضوی نیز که به تازگی تولید خود را آغاز کرده است با حاشیه های بسیاری روبرو بود این فیلم که نزدیک به دو هفته از آغاز فیلمبرداری اش می گذرد نیز از جمله آثاری است که بسیاری از علاقمندان سینما منتظر اکران آن در جشنواره فیلم فجر هستند.
حاشیه های این فیلم تا جایی پیش رفت که جمال شورجه یکی از اعضای شورای پروانه ساخت اعلام کردما صلاح نمی دانیم با عقبه درخشانی که مهدویان دارد به دنبال ساخت لاتاری با موضوعی خاص برود.
بر اساس این گزارش شنیدهها هادی حجازیفر یکی از بازیگران اصلی این فیلم سینمایی است و تا کنون جواد عزتی جلوی دوربین این فیلم رفته است.
عوامل فیلم سینمایی«لاتاری» در تلاشاند که این فیلم سنیمایی را به سیوششمین جشنواره فیلم فجر برسانند.
محمد حسین مهدویان پیش از این فیلمهایی چون «ایستاده در غبار» و «ماجرای نیمروز» را کارگردانی کرده بود که فیلمهای پرمخاطب و خوش ساختی بودند.
«چهارراه استانبول» مصطفی کیایی
یکی دیگر از فیلم هایی که اهالی رسانه تصور می کنند با اقبال عمومی مخاطبان روبرو خواهد شد چهار راه استانبول به کارگردانی مصطفی کیایی است.
در «چهارراه استانبول» که مانند ساختههای قبلی کیایی فیلمی پربازیگر است بهرام رادان، محسن کیایی، سحر دولتشاهی، رعنا آزادی ور، ماهور الوند، سعید چنگیزیان، پوریا رحیمی سام، بابک بهشاد، خسرو احمدی، تینو صالحی، حسین امیدی، رضا شریفنژاد، علی گیل وری، شقایق جعفری جوزانی و با هنرمندی مسعود کرامتی و مهدی پاکدل و بازیگران خردسال: کارن کیایی و باران صوفی به ایفای نقش میپردازند.
پیش از این فیلمهای مصطفی کیایی از جمله «خط ویژه»، «عصر یخبندان» و «بارکد» توانسته بودند با استقبال مخاطبان روبرو شود. «چهاراه استانبول» در جشنواره فیلم فجر امسال به نمایش درخواهد آمد و کیایی پس از یک سال غیبت، امسال با «چهارراه استانبول» به سی و ششمین جشنواره فیلم فجر خواهد آمد.
«جشن دلتنگی» پویا آذربایجانی
جشن دلتنگی یکی دیگر از آثاری است که این روزها در حال فیلمبرداری است و فرم حضور در جشنواره فجر را پر کرده است، «جشن دلتنگی» به کارگردانی پوریا آذربایجانی است که ابتدای آبان آغاز شده و همچنان ادامه دارد. این فیلم به تهیه کنندگی علی قائممقامی فرم حضور در جشنواره سیوششم را پر کرده است.
فیلم سینمایی «جشن دلتنگی» درباره رابطه واقعی آدمها و گره خوردن آنها با فضای مجازی است و سازندگان فیلم تلاش دارند تا اولین نمایش این اثر در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر باشد.
بابک حمیدیان، محسن کیایی، بهنام تشکر، مینا ساداتی، پانتهآ پناهیها و ساغر قناعت بازیگران فیلم «جشن دلتنگی» هستند.
«هایلایت» اصغر نعیمی
فیلم سینمایی «هایلایت» به نویسندگی و کارگردانی اصغر نعیمی و تهیهکنندگی ساسان سالور، درامی عاشقانه را با مضمون اجتماعی روایت میکند.این فیلم نیز فرم حضور در جشنواره را پر کرده است.
پژمان بازغی، آزاده زارعی، سام قریبیان، الهه حصاری، مینا وحید و جمشید هاشمپور از بازیگران اصلی این پروژه هستند.
«هایلایت» به نویسندگی و کارگردانی اصغر نعیمی بعد از فیلمهایی چون «بیوفا»، «سلام بر عشق» و «سایههای موازی» چهارمین ساخته وی محسوب می شود که در آن درامی عاشقانه و متفاوت را با مضمون اجتماعی روایت میکند. ساسان سالور نیز پیش از این کار فیلمهای «تمشک»، «آمین خواهیم گفت» و «بدرود بغداد» را تهیه کرده است.
«جن زیبا» مهرداد فرید
یکی دیگر از افرادی که اعلام کرده است فرم حضور در جشنواره فجر برای فیلمش پر کرده است مهرداد فرید است او که تهیهکنندگی و کارگردانی فیلم سینمایی «جن زیبا» را بر عهده دارد، از نورگل یشیل چای بازیگر ترک در این فیلم استفاده کرده است که این اتفاق با حاشیه های فراوانی همراه بود و گفته می شود فشارهای بسیاری به این کارگردان آمده است که از یک بازیگر زن ایرانی به جای این بازیگر استفاده شود و بار دیگر فیلمبرداری سکانس های این بازیگر دنبال شود..
یادآور می شود؛ فیلم سینمایی «جن زیبا» به تهیهکنندگی مهرداد فرید و کارگردانی بایرام فضلی است و فرهاد اصلانی، نورگل یشیلچای و لیلا زارع بازیگران آن هستند. «جن زیبا» اثری با محتوای طنز است.
به تازگی تدوین «جن زیبا» توسط ابراهیم سعیدی و صداگذاری آن توسط حسین قورچیان آغاز شده است.
این فیلم که برای حضور در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر در حال آماده سازی است قرار است بخشی از مراحل فنیاش نیز در ترکیه انجام شود.
«وارنیش» مهناز رونقی
با توجه به حضور آثار کوتاه در جشنواره فیلم فجر امسال، فیلم کوتاه «وارنیش» به تهیهکنندگی و کارگردانی مهناز رونقی نیز به مرحله تولید رسیده است.
این فیلم با مدت زمان 18 دقیقه روایتگر زندگی نویسندهای است که با شرایطی ویژه به زندگی ادامه میدهد. فیلمنامه «وارنیش» به قلم مهدی امیریمطلق نوشته شده است.
رونقی پیش از این دو رمان به چاپ رسانده و «وارنیش» نخستین تجربه کارگردانی او محسوب میشود. رویا جاویدنیا، حامد شریفی، پوریا فلاح و هادی عامری از جمله بازیگران این فیلم هستند.
«کامیون» کامبوزیا پرتوی
فیلم سینمایی «کامیون»به کارگردانی کامبوزیا پرتویی با مدیریت فیلمبرداری تورج اصلانی در مرزهای سوریه و عراق، روستاهای اطراف منطقه سیلوانا در استان آذربایجان غربی، شهرهای ارومیه و میانه و در نهایت در لوکیشنهای مختلفی در تهران از جمله آزادی، تهرانسر، گلابدره، شهرک غرب، صادقیه و ... فیلمبرداری شده است.
در فیلم سینمایی «کامیون»، سعید آقاخانی، نیکی کریمی، تروسکا جولا، رامین راستاد، یعقوب پرسا، نسرین مرادی و ... به ایفای نقش میپردازند.
ساخت موسیقی فیلم سینمایی «کامیون»، تازهترین ساخته کامبوزیا پرتوی نیز پس از گذراندن مراحل فنی توسط میلاد موحدی در حال انجام است.
پرتوی درباره حضور «کامیون» در جشنواره فیلم فجر اعلام کرده بود که این فیلم که صدا گذاری آن به پایان رسیده، در حال آماده شدن برای جشنواره فیلم فجر است و در روزهای آتی فرم مربوط به جشنواره را هم پر میکنیم.
«همه چی عادیه!» محسن دامادی
فیلم «همه چی عادیه!» که از چندی پیش پروانه نمایش خود را دریافت کرده بود، به تازگی نیز فرم حضور در جشنواره فیلم فجر را پر کرده و در صورت پذیرش، اولین نمایش فیلم در این دوره از جشنواره خواهد بود.
عباس غزالی، بهنوش بختیاری، رز رضوی، (با هنرمندی) پژمان بازغی، رضا رویگری، لیلا بلوکات و (با حضور) سحر قریشی، همراه با نگین معتضدی، صفر کشکولی، امیر جنانی و عرفان حسینی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
دامادی این فیلم را زمستان سال گذشته در تهران و ورامین مقابل دوربین برد و فیلمبرداری آن تا اواخر سال به طول انجامید.
این فیلم روایتگر داستان زندگی جوانی روستایی است که به دلیل کمبود و بحران آب و به دنبال لقمه نانی به پایتخت مهاجرت می کند. او مجبور به فعالیت در مشاغلی می شود که دانش و تجربه ای از آنها ندارد… .
«درخونگاه» سیاوش اسعدی
منصور سهرابپور تهیهکننده سینما گفت: فرم مربوط به حضور این اثر در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را پر کردیم.
در فیلم «درخونگاه» به کارگردانی سیاوش اسعدی و تهیهکنندگی منصور سهراب پور، بازیگرانی چون امین حیایی، ژاله صامتی، مهراوه شریفینیا، نادر فلاح، محمود جعفری، منصور شهبازی، افشین سنگ چاپ، فاطمه مرتاضی و پانته آ پناهیها، جمشید هاشم پور و ... نقش آفرینی میکنند.
«درخونگاه» فیلمی پربازیگر و قصه آن در اواخر دهه شصت و اوایل دهه 70 و سه سال بعد از اتمام جنگ تحمیلی است. تمام اتفاقات در همان دوره خواهد افتاد. این فیلم عاشقانه نیست بلکه موضوع اصلی آن خانواده خواهد بود که در اوایل اتمام جنگ کنار هم در جنوب شهر تهران زندگی میکنند. تعداد بازیگران این فیلم سینمایی زیاد است در واقع با یک فیلمنامه پر کاراکتر مواجه هستیم. با توجه به این که قصه فیلم درباره خانوادهای است که به تازگی جنگ را پشت سر گذاشتهاند در نتیجه قصهاش هم بیربط به جنگ نیست.
سیاوش اسعدی پیش از این آثاری چون «جیب بر خیابان جنوبی» و «حوالی اتوبان» را کارگردانی کرده است.
«مغزهای کوچک زنگ زده» هومن سیدی
فیلم بعدی که میخواهیم به معرفی آن بپردازیم فیلم سینمایی «مغزهای کوچک زنگ زده» هومن سیدی است که آخرین روزهای مراحل پایانی فنی را می گذراند.
در این فیلم نوید محمدزاده، فرید سجادی حسینی، علی اعلایی، فرهاد اصلانی، هومن سیدی، لادن ژاوهوند، مهیار راحتطلب، مهرداد بهاءالدینی، معین شاهچراغی، اشکان حسنپور، پیمان پازوکی، امید شیری، آرمین بهجت، تیام منیری، تبسم جمالیپور، منصوره ایلخانی، کامران دبیری، صفر محمدی، محمود کیان، نازنین بیاتی در این فیلم ایفای نقش میکنند.
سعید سعدی تهیهکننده این فیلم از حضور «مغزهای کوچک زنگ زده» در جشنواره فیلم فجر خبر داده بود. در خلاصه داستان «مغزهای کوچک زنگزده» آمده است: این فیلم داستان مغزهایی است که زنگزدهاند!؟ و قرار است که به مسایل اجتماعی بپردازد.
«خیابان دیوار» بهمن کامیار
فیلم سینمایی «خیابان دیوار» به کارگردانی بهمن کامیار با تغییر نام به «در وجه حامل» فرم حضور در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را پر کرد تا دومین تجربه بلند سینمایی کامیار در مقام کارگردان راهی این جشنواره شود.
«در وجه حامل» تمامی مراحل فنی را پشت سر گذاشته و نسخه بازبینی آن برای ارائه به دبیرخانه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر آماده است.
این فیلم مضمونی اجتماعی دارد و داستان آن روایتگر زندگی زنی به نام مهری است که ناخواسته درگیر ماجرایی مجهول میشود و در پی حل آن است. تمامی مراحل فیلمبرداری «در وجه حامل» در لوکیشنهای تهران انجام شده است.
ژاله صامتی، محمدرضا غفاری، احسان امانی، رویا جاویدنیا، معصومه رحمانی، ایرج سنجری، بابک بهشاد، جواد زیتونی، بیژن افشار، میثاق جمشیدی، مژده دایی، سید وحید منافی، مهدی میری، پاوان افسر، اکبر مددی مهر، غلامحسین عباسی، مهران آتش زا، فرزاد سینا، شهرزاد بخشی، مهران فراهانی، فاطمه بابایی، رضوان جعفری، حمیدرضا خسرویون، با هنرمندی محسن کیایی و با حضور رعنا آزادی ور در این اثر به ایفای نقش پرداختند.
«گرگ بازی» عباس نظام دوست
تمام کارهای فنی فیلم «گرگ بازی» به طور کامل به پایان رسیده و آماده نمایش شده است و عوال تولید آن در نظر دارند تا آن را برای اولین بار در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر به نمایش بگذارند.
فرم جشنواره فیلم فجر را هم پُر کردهاند و امیدوارند که فیلمشان در جشنواره فیلم فجر پذیرفته و به نمایش گذاشته شود.
«گرگبازی» روایت کننده داستان چند دوست قدیمی است که یک شب در خانه موروثی یکیشان جمع میشوند که با ورود مهمانان تازه وارد به جمع، ماجراهای عجیبی رخ میدهد.
بازیگران فیلم «گرگ بازی» به کارگردانی عباس نظام دوست علی مصفا، هانیه توسلی، نگار جواهریان، سعید چنگیزیان، سهیلا گلستانی، مهسا علافر، فهیمه امنزاده، ژرژ پطرسی، منوچهر زندهدل، محمدرضا مالکی و امیرحسین قدسی هستند.
«اتاق تاریک» روحالله حجازی
با پایان تدوین فیلم سینمایی «اتاق تاریک» به تهیهکنندگی و کارگردانی روحالله حجازی، این فیلم فرم حضور در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را پر کرد تا نخستین نمایشش در جشنواره امسال باشد.
در حال حاضر مراحل صداگذاری، ساخت موسیقی و ویژوال افکت فیلم به طور همزمان در حال انجام است تا نسخهای از «اتاق تاریک» در موعد مقرر به دفتر جشنواره فجر ارسال شود.
«اتاق تاریک» پنجمین ساخته حجازی پس از فیلمهای «درمیان ابرها»، «زندگی خصوصی آقا و خانم میم»، «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» و «مرگ ماهی» است. حجازی سه سال بعد از آخرین ساختهاش «مرگ ماهی» امسال با «اتاق تاریک» که تجربهای متفاوت با سایر ساختههایش محسوب میشود به جشنواره فجر میآید.
در خلاصه داستان فیلم «اتاق تاریک» آمده است: فرهاد و هاله فصل جدید زندگی خود را آغاز کرده اند و این سرآغاز تغییرات دیگری است که آنها را در مواجهه با مسائل جدیدی قرار می دهد.
ساره بیات، ساعد سهیلی، محمد امامی، امیررضا رنجبران، مروارید کاشیان، ژیلا دایی، رضا احمدی با معرفی بازیگر خردسال؛ سید علیرضا میرسالاری بازیگران «اتاق تاریک» هستند.
«سال دم دانشگده من» رسول صدرعاملی
فیلم سینمایی «سال دوم دانشکده من» ساخته رسول صدرعاملی برالی حضور در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر فرم حضور در این جشنواره را پر کرده است.
علی مصفا، بابک حمیدیان، شقایق فراهانی، پدرام شریفی، نیلوفر خوش خلق، شیوا خسرومهر، مریم بوبانی بازیگران این فیلم سینمایی هستند که در این فیلم ایفای نقش کردهاند. به جز بازیگران نامبرده، ٢٢ نفر از چهرههای شناخته نشده نیز در این فیلم برای اولین بار به ایفای نقش میپردازند که در این میان سه نفر جزو بازیگران اصلی و مابقی در نقشهای فرعی مقابل دوربین میروند.
این ٢٢ نفر از میان ٩٠٠ نفر و پس از پشت سر گذاشتن مراحل تست و تمرین های بازیگری برای حضور در این فیلم انتخاب شدهاند.
«سال دوم دانشکده من» به نویسندگی پرویز شهبازی مضمونی اجتماعی دارد که قرار است به تهیهکنندگی مسعود ردایی تولید شود.
«کروکودیل» مسعود تکاور
مسعود تکاور نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی «کروکدیل» اعلام کرده بود: مراحل نهایی فیلم شامل صداگذاری و ساخت موسیقی این روزها در حال انجام است و فرم جشنواره سی و ششم فجر را نیز پر میکنیم تا اولین نمایش فیلم در این جشنواره باشد.
فضای فیلم اجتماعی حادثه ای است و درباره موضوع روز جوانان و اعتیاد و مواد مخدر است، «کروکدیل» فیلمی است که نگاه مستقیم به مضمون و گیشه دارد و در این فیلم همه تلاش کردند که محیط قابل قبول و خوبی را برای ببننده بسازند.
«کروکدیل» فیلم پرتحرک و دارای قصه است که آن قصه بسیار پیش برنده است و دارای سکون و رخوت نیست، چیزی که این روزها سینمای ایران را تسخیر کرده است. ریتم فیلم به شدت تند و برای بیننده تاثیرگذار است.
کوروش تهامی، اندیشه فولادوند، حسین مهری، الهه حصاری، رضا یزدانی، افسانه چهره آزاد، رامتین خداپناهی در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند.
«مصادره» مهران احمدی
فیلم سینمایی کمدی «مصادره» به کارگردانی مهران احمدی و تهیهکنندگی محمدحسین قاسمی برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده میشود.
رضا عطاران، هومن سیدی، بابک حمیدیان، میرطاهر مظلومی، هادی کاظمی، مزدک میرعابدینی، سیامک صفری، میلنا واردانیان، لوسینه گیراگوسیان، آلیسا میلکستیان و مهران احمدی به همراه بازیگران کودک امیر صدرا حقانی و هارمیک سوقومونیان در این فیلم ایفای نقش میکنند.
در خلاصه داستان فیلم آمده است: «ایران خیلی بزرگه ولی ما هم خیلی بدشانسیم...»
کار کثیف» خسرو معصومی
«کار کثیف» تازه ترین ساخته خسرو معصومی؛ فیلمساز قدیمی سینمای ایران است که مطرح ترین اثر کارنامهاش هنوز «پر پرواز» است. تولید فیلم «کار کثیف» طی 75 جلسه فیلمبرداری در لوکیشن های مختلف انجام شد و حضور عوامل فنی پشت صحنه همچون «حسن حسندوست» به عنوان تدوینگر و «محمدرضا دلپاک» در طراحی صدا قابل توجه است.
تازه ترین ساخته خسرو معصومی که تشابهای با عنوان فیلم پُرطرفدار «هری کثیف» ساخته دان سیگل و با بازی کلینت ایستوود دارد، در لوکیشن آشنای عمده آثارش در شمال و در شهرهای مازندران فیلمبرداری شد و گروه سازنده چند روزی را میهمان 3 شهر «آنکارا»، «استانبول» و نیز شهر«ارزروم» ترکیه که اشتراکات فرهنگی بسیاری با ایران دارد، بودند و به ثبت بخشی از سکانسهای فیلم پرداختند.
فیلم »کار کثیف» با نگاهی اجتماعی و با تمرکز به مساله بیکاری و مهاجرت ساخته شده است و نکته قابل توجه حضور چهرههای جوان سالهای اخیر سینما در این فیلم است، چنان که «پدرام شریفی» که در سال گذشته با «سیانور» و «متولد 65» و «بادیگارد» خوش درخشیده بود بازیگر اصلی تازه ترین ساخته خسرو معصومی بوده و در کنارش «الهام نامی»؛ بازیگر جوانی که بعد از فعالیت تئاتری در فیلم «چراغهای ناتمام» در جشنواره فجر سال گذشته حضور داشت، دیگر بازیگر فیلم است و در کنار جوانان میتوان به بازیگرانی شناخته شده چون «لوون هفتوان» و «شاهرخ فروتنیان» و بازیگری پیشکسوت چون «اکبر معززی» در فیلم معصومی اشاره کرد.
«کار کثیف» فیلمی اجتماعی و درباره مهاجرت و کار است و به گفته معصومی، این فیلم نسبت به سایر آثارش فیلمی متفاوت محسوب میشود. فرم جشنواره سی و ششم نیز از سوی سازندگان این فیلم پر شده است.
پدرام شریفی، الهام نامی، شاهرخ فروتنیان، لوون هفتوان، رضا فیاضی، خیام وقار، مهران نائل، اکبر معززی، نیکان فهیم نیا، کامران فیوضات، مسعود فروتن و ... در «کار کثیف» به ایفای نقش پرداختهاند.
«آهوی پیشونی سفید 2» سیدجواد هاشمی
اما تنها فیلم کودک که فرم حضور در سی و ششمین جشنواره فجر را پر کرده است به تهیه کنندگی و کارگردانی سید جواد هاشمی است.
سازندگان فیلم سینمایی «پیشونی سفید۲» فرم حضور در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر را به دبیرخانه این جشنواره تحویل دادند.
سید جواد هاشمی در مقام تهیهکننده این اثر سینمایی در آخرین روز از مهلت ثبت نام برای حضور در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر، فرم حضور در این جشنواره را پر کرد تا در صورت پذیریش، این اثر سینمایی در جشنواره فیلم فجر رونمایی شود.
محمدرضا شریفینیا، لیلا اوتادی، پژمان بازغی، امیر غفارمنش، هومن حاجیعبداللهی، ترلان پروانه، ارسلان قاسمی، سیدجواد هاشمی، امیر سهیلی، امیررضا احمدی، ابراهیم شفیعی، داریوش پیرو، یوسف طاهریان، رکسانا وطنخواه، فرزانه زهرهوند و ساناز نادری در «آهوی پیشونی سفید2» ایفای نقش کردهاند.
«پیشونی سفید2» پیش از این توانسته است عنوان بهترین فیلمنامه را از سیامین جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان را بدست آورد.
پانا