به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی این فیلم؛ تصویربرداری بخشهای روستایی فیلم «سالهای حادثه» در حالی به پایان رسید که تقریبا تمامی بازیگران فیلم جلوی دوربین رفتند.
بنابراین گزارش، فیلم «سالهای حادثه» به کارگردانی «سعید چاری» و تهیهکنندگی «هادی مشکات» و «محمد آزادی» با موضوع انقلاب که از هفته پیش در روستای کوهان دماوند کلید خورده است، داستان پسر بچه ۹ سالهای به نام «احمد علی» است که خیلی دوست دارد امام خمینی (ره) را از نزدیک ببیند و به همین دلیل برایش نامهای مینویسد، امام جواب نامه ایشان را میدهد و میفرمایند که او هم همه فرزندان ایران زمین را دوست دارد حتما در صورت امکان به تهران بیاید تا از نزدیک همدیگر را ملاقات کنند. «احمد علی» که بیصبرانه منتظر این لحظه بود میخواهد به سرعت خودش را به جماران برساند اما در راه دچار مشکلاتی میشود و مردی ضد انقلاب دیدارش با امام خمینی (ره) را به تاخیر میاندازد و بین آنها مبارزه سختی در میگیرد.
چاری اظهار داشت: اکنون در حال ضبط سکانسهای جادهای فیلم هستیم و حدودا ۶۰ درصد از کار فیلمبرداری به پایان رسیده است.
وی در ادامه افزود: فیلم «سالهای حادثه» روایتی متفاوت از انقلاب است. ما در این فیلم بار دیگر مبارزه بین دو گروه دوستداران امام و دشمنان امام را به شکل نمادین به تصویر میکشیم. بازیگر کودک این فیلم «علیرضا مظفری» که پدرش توسط عوامل ساواک قبل از انقلاب به شهادت رسیده بار دیگر با مردی ضد انقلاب که از دشمنان نظام و امام خمینی (ره) است به مبارزه میپردازد و در خانه این مرد ضد انقلاب که حتی بردن نام امام خمینی هم ممنوع است عکس امام را میچسباند و با گوش دادن به سخنرانیهای امام و خواندن شعرهایی در وصف امام با او به مبارزه میپردازد.
کارگردان «تنها صداست که میماند» در ادامه افزود: ما در این فیلم، قیام کفنپوشان پیشوای ورامین و همچنین برخی از درگیریهای مردم با گارد شاه را بازسازی کردیم و قرار است بخشهایی از شام غریبان مصلای تهران در شب ارتحال امام خمینی (ره) هم در روزهای آینده بازسازی شود. بخشهایی از فیلم هم اکشن جادهای است.
وی در ادامه افزود: این فیلم صحنههای اکشن بسیار خوبی از درگیریهای مامورین اطلاعات با عوامل ضد انقلاب و بمبگذارهای دهه ۶۰ دارد که به شکل جلوههای ویژه رایانهای با کیفیت خوبی در حال تولید است.
چاری در خصوص هدفش از ساخت این فیلم نیز اظهار داشت: مدتهاست جای خالی فیلمهایی با موضوع انقلاب در سینمای ایران حس میشود، در حالیکه موضوع انقلاب پتانسیل بسیار خوبی برای فیلمسازی میتواند داشته باشد. موضوع و خط اصلی فیلم ما هم به شکل نمادین به روند شکلگیری انقلاب اسلامی ایران میپردازد. ما در این فیلم به شکلی نمادین نشان میدهیم که چگونه امام خمینی (ره) در سال ۵۷ بر روی دست دوستدارانش با شکوه خاصی وارد ایران شد و چگونه در خرداد ۶۸ با شکوهتر بر روی دست همان دوستدارانش تشیع شد.
چاری تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که ما در این فیلم به آن اشاره کردیم و در پایان هم به آن میرسیم موضوع بهار عربی و انقلابهایی است که در کشورهای عربی اخیرا اتفاق افتاده است و ما در بخشی از این فیلم به سخنرانی حضرت امام اشاره میکنیم که این موضوع را پیشگویی کرده بودند و به سران آن کشورهای عربی هشدار داده بودند که به زودی بیداری اسلامی صورت میگیرد.
بنابراین گزارش، بازیگران این فیلم عبارتند از: میر طاهر مظلومی، امیر زریوند، مجید شهریاری، شراره رخام، ثنا صادقی، محمد آزادی ،سیاووش قاسمی، اردشیر کاظمی، فرشید شفیعی ، امین نبی الهی، صالح دلدم، محمدرضا رهبری، صفر کشکولی، سید جلال طباطبایی، بازیگر خردسال: علیرضا مظفری.