شهیندخت مولاوردی: ثمره فرهنگ رضوی شخصيت حضرت معصومه(س) است
تاريخ : دوشنبه ۲ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۳۷
معاون رييس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه باید شخصیت حضرت معصومه (س) را به درستی بشناسیم، گفت: ثمره فرهنگ رضوی شخصيت حضرت معصومه(س) است.
به گزارش هنرنیوز، شهیندخت مولاوردی، معاون رييس جمهور در امور زنان و خانواده در نخستين همايش بينالمللي بانوان مروج فرهنگ رضوي، با بیان اینکه باید ویژگیها و مختصات فرهنگ رضوی را به درستی شناخته و ترویج کنیم، گفت: فضای باز سیاسی عصر امام رضا(ع) منجر به تجمیع افکار و شبهههای انحرافی شده بود که ایشان برای عرضه چهره صحیح دین از روش مناظره و آزاداندیشی بهره میبردند در اين راستا، این روش اکنون نیز باید بهعنوان یک شاخص مطرح شود.
معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر اهمیت نقش حضرت معصومه(س) در الگویابی دیني، گفت: نمیتوانیم از فرهنگ رضوی سخن بگوییم، اما از کریمه اهل بیت(ع) که پرورشیافته آن فرهنگ است، نام نبریم.
وی، حاصل نگاه و رفتاری که در فرهنگ رضوی وجود دارد را وجود حضرت معصومه (س) دانست و گفت: ايشان هم از نظر شخصیت و هم از نظر علمی و هم از نظر مشارکت اجتماعی، پابهپای امام رضا(ع) و مردان جامعه پیش رفتند.
مولاوردي، با بیان اینکه باید شخصیت حضرت معصومه (س) را به درستی بشناسیم، مطرح كرد: بايد برای معرفي این شخصیت به نسل جوان فعلی، گامی اساسی برداریم که اجرای این برنامه در این راستا بسیار کمککننده خواهد بود.
ايجاد زمینههای لازم برای ترویج فرهنگ رضوی در سطح بینالمللی
مولاوردي در ادامه با اشاره به لقب رضا برای امام هشتم (ع)، گفت: دلیل اینکه ایشان چنین لقبی گرفتهاند به گفته امام جواد (ع) این است که همانگونه که دوستان آن حضرت از او راضی بودند، دشمنان هم رضایت داشتند.
معاون رييس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به مقام علمی امام رضا (ع) گفت: عصر ایشان عصر شکوفایی علم و سرازیرشدن علوم مختلف ملتها و تداخل فرهنگ مردمان بوده که باعث رواج عقاید انحرافی و مشربهای کلامی و فلسفی شده بود که چالشی جدید در مقابل آموزههای ناب اسلامی بهوجود آورده بود و امام رضا(ع) نقشی اساسی در حفظ و بقای این آموزههای الهی داشتند.
مولاوردی، اظهار كرد: مدل ارتباط انسانی امام رضا(ع) دارای چندین ویژگی است که میتوان به اطلاع دقیق از عقاید مخاطبین، اطلاع از شرایط روز جامعه و رصد اتفاقات زمانه اشاره کرد.
وي، در پايان خاطرنشان كرد: اگر جامعه امروز را با جامعه معاصر امام رضا(ع) در نظر بگیریم، به اهمیت این موضوع بیش از پیش پی میبریم که چرا ایشان روش آزاداندیشی را برای انتقال معارف حقیقی ناب در بستر سیاسی آن زمان برگزیده بودند و امروز ما مي توانيم از اين الگو براي ترويج فرهنگ رضوي در سطح بين الملل استفاده كنيم.
بنابر اعلام اين خبر، نخستين همایش بینالمللی تکریم بانوان مروج فرهنگ رضوی، به همت اداره كل بانوان و امور خانواده اين سازمان با همکاری معاونت امور زنان ریاست جمهوری، جامعه المصطفی (ص) العالميه و مجمع جهانی اهل البیت (ع) و با حضور اندیشمندان خارجی همراه با مراسم تقدیر از بانوان برگزیده مروج فرهنگ رضوی، ارايه مقالات برتر نشستهای سهگانه تخصصی در مشهد شیراز و قم و ترجمه و چاپ چکیده مقالات (حدود ۲۰۰ مقاله) برگزار و در قالب سه نشست تخصصی به زبانهای عربی، انگلیسی و فارسی، ادامه خواهد يافت.