به گزارش خبرنگارهنرنیوز ؛ نشست خبری جمعی از دبیران بخشهای مختلف جشنواره ملی حضرت علی اکبر(ع) صبح امروز با حضور«محمد حسین انصاری فرد» مدیر کل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان، «مصطفی امیدی» دبیر بخش جوان و ادبیات، «پیمان فلسفی» دبیر بخش کشاورز و روستایی جوان، « محمدامین زارعی » دبیر بخش جوان کار آفرین ،«محمد بارانی» دبیر اجرایی بخش جوان و فعالیت اجتماعی ،«شهرام نوشیر» دبیر بخش قرآن و جوان، «سعید فلاح فر» دبیر بخش هنرهای تجسمی ،«علی شعبانی» دبیر بخش جوان برتر خارج از کشور، «صدیقه اکبری» دبیر بخش جوان با توانمندیهای خاص ، «جهانگیر سعیدزاده» دبیر عالی بخش سرباز و «هاشم میرزاخانی» دبیر بخش فیلم این جشنواره در ساختمان شماره دو وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.
در این نشسن خبری «محمد حسین انصاری فرد» مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان و سخنگوی جشنواره اظهار داشت: جشنواره ملی حضرت علی اکبر(ع) با هدف کشف استعدادهای جوان ایرانی انگیزه مضاعف را برای جوانان در پی دارد واز هم اکنون ما به دنبال ایجاد شبکه جوان در راستای هر چه بهتر برگزار شدن جشنواره جوان در سال آینده خواهیم بود.
وی افزود: اختتامیه جشنواره ملی حضرت علی اکبر(ع) روز۱۱ تیرماه سال جاری برگزار می شود و نخستین گام برای آغاز جشنواره سال آینده جوان ایرانی پایان برگزار شدن هرچه بهتر جشنواره امسال خواهد بود.
انصاری فرد ادامه داد: باید ما سه محور آگاه سازی، اعتماد آفرینی و مشارکت طلبی را برای جوانان فراهم کنیم. چون باید جوان ایرانی مسیر درست زندگی خود را پیدا کند . بنابراین در این جشنواره ما به دنبال مشارکت جوانان و ایجاد انگیزه مضاعف در نسل جوان هستیم. به همین دلیل با ایجاد تالار جوان در کنار برگزاری جشنواره حضرت علی اکبر(ع) به دنبال پیوند دادن استعدادهای برتر با هدف رسیدن به رشد و تعالی جوانان ایرانی هستیم.
وی تصریح کرد: کشف استعداد جوان و پرورش آن از هر چیزی مهمتر است و هدف ما آوردن جوانان در صحنه و ایجاد مشارکت آنها در مسائل مختلف کشور است.
در ادامه این نشست خبری «مصطفی امیدی» دبیر بخش جوان و ادبیات جشنواره ملی حضرت علی اکبر(ع)هم اظهارداشت: مواردی مثل اهمیت و ضرورت موضوع، نوآوری و تازگی موضوع و مضمون، انتخاب روش تحقیق مناسب و رعایت اصول آن، ساختار علمی اثریعنی پیوند منطقی بین مطالب، طریقه صحیح استدلال و بررسی فنی موضوع و ارائه نظرات و تحلیل های درست، درونمایه و محتوا، اعتبار علمی و روزآمد بودن منابع مورد استفاده در داوری آثار نقش مهمی دارند.
وی اضافه کرد: موارد دیگری مثل رعایت امانت در ذکر منابع، پذیرش اثر در همایش های علمی و پژوهشی ، انتشار در مجموعه مقالات همایش ، نشریات ، شیوایی و رسایی و رعایت قواعد دستوری و نگارشی زبان فارسی از دیگرموارد مهم در داوری آثاراین جشنواره خواهد بود.
دبیر بخش جوان و ادبیات جشنواره ابرازداشت: در صورتی که اثر توسط چند نفر به طور مشترک ارائه شده باشد از مجموع امتیازات آن حداکثر ۱۰ امتیاز کسر خواهد شد و در صورتی که چندین اثر توسط یک نفر به دبیرخانه ارائه شده، میانگین امتیازات آنها محاسبه و به ازای هر اثری که حداقل دو سوم امتیازات را کسب کرده باشد، دو امتیاز به میانگین امتیازات افزوده خواهد شد.
در ادامه این نشست « محمدامین زارعی » دبیر بخش جوان کار آفرین هم طی سخنانی یادآورشد: از بین جوانان شرکت کننده در بخش کار آفرین جشنواره حضرت علی اکبر (ع) برگزیدگان به مرحله دوم داوری راه می یابند واین افراد دوباره در مرحله بعد مورد ارزیابی قرار می گیرند و ما در جلسه نهایی داوران نفرات برتر معرفی می شوند.
زارعی ادامه داد: بخش کار آفرین در هفت محور صنعت کشاورزی و دامپروری و شیلات، خدمات، ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ تجارت و بازرگانی، پزشکی بهداشت و در مان برگزارو در هر محور ۳ نفر به عنوان جوان برتر معرفی می شوند.
در ادامه این نشست «صدیقه اکبری» دبیر بخش جوان با توانمندیهای خاص هم گفت: برگزاری این جشنواره باعث می شود که نگاه تازهای به زندگی فردی و اجتماعی افراد معلول شود و زیرا این جوانان در عرصههای مختلف میتوانند الگوی خوبی برای جامعه باشند و ایجاد شور و نشاط در بین آنها و نشان دادن توانمندیهای آنان به جامعه، دستاوردهای زیادی خواهد داشت.
اکبری با اشاره به اینکه فعالیت این جشنواره که یکی از بخشهای جشنواره ملی حضرت علی اکبر (ع) است، خاطرنشان کرد: داوری این بخش جشنواره توسط مجتمع نیکوکاری رعد آغاز شده و قرار است از برگزیدگان جوان در ۷ رشته و از میان جوانان معلول رده سنی ۱۹ تا ۲۹ سال، انتخاب و تقدیر می شوند.
دبیر بخش جوان با توانمندیهای خاص تاکید کرد: برگزیدگان این بخش بر اساس شاخصهایی چون «ورزش»، «خلاقیت»، «فعالیتهای اجتماعی»، «استقلال» و «هنر» داوری میشوند و در نهايت، ۲۱ نفر طی مراسمی روز دوشنبه ۲۲ خرداد ماه با حضور مسئولان و مقاماتی از وزارت ورزش و جوانان، نهاد ریاست جمهوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهزیستی معرفی خواهند شد.
در ادامه این نشست «پیمان فلسفی» دبیر بخش کشاورز و روستایی جوان هم ابرازداشت: بخش کشاورزی همیشه به دلیل اینکه کمتر دیده شده مظلوم واقع می شود . در صورتی که ظرفیت های بخش کشاورزی بالاست و ما باید اقدامات فرهنگی مناسبی در این زمینه انجام دهیم.
وی عنوان داشت: جشنواره ملی جوان ایرانی در دوره گذشته و جشنواره ملی حضرت علی اکبر(ع) از جمله تاثیرگذارترین این اقدامات برای دیده شدن جوانان ایرانی است . چون ما هم منابع غنی ژنتیکی و هم نیروی کار جوان داریم و در این حوزه ظرفیت های بزرگ اقتصادی و اجتماعی وجود دارد که باید به کار گرفته شود. جوانان روستایی سفره های ۷۵ میلیون ایرانی را رنگین می کنند و این جشنواره گامی بزرگ برای نشان دادن این موضوع است که جوان روستایی می تواند الگو باشد.