اولین نشست رسانهای نخستین جشنواره ملی فیلم کار صبح امروز ۲۱ اسفند ماه با حضور مسعود اکبری دبیر جشنواره و مجید مصاحبی عضو شورای سیاست گذاری در سازمان همیاری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی برگزار شد.
در ابتدای این نشست مسعود اکبری گفت: سازمان همیاری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی یکی از ساز مانهای تحت پوشش جهاد دانشگاهی است که اهدافی را در راستای اشتغال دانشجویان دارند.
وی افزود: نخستین جشنواره فیلم کار در اواسط بهمن ماه مجوز برگزاری خود را از معاونت سینمایی ارشاد گرفته و اقدام به برگزاری آن کرد.
اکبری هدف از برگزاری این جشنواره را این گونه بیان کرد: مقوله کار در کشور، بحثهای بسیاری را در پی دارد به همین خاطر سعی کردیم تا به اهدافی که در نظر داریم در این جشنواره بپردازیم و به بحثهای انسانی کار فکر کردیم در این موضوع. هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ صحیح کار، فرهنگ سازی و ترویج کار آفرینی، تولید و مستند سازی، ایجاد همسازی فضای کار و سینما است.
وی ادامه داد: همچنین معرفی توانمندیها در عرصه کارآفرینی با کمک فعالان سینما و ایجاد بانک فیلم کار و کار آفرینی از دیگر اهداف نخستین جشنواره فیلم کار است.
دبیر نخستین جشنواره ملی کار محورهای این جشنواره را اینگونه معرفی کرد: جشنواره با ۴ محور اصلی کار در نگاه ارزشی، کار و جامعه، کسب و کار و کار آفرینی و کار و دانش برگزار میشود که هر کدام از این محورها خود به زیر مجموعههایی تقسیم میشود.
مسعود اکبری تاکید داشت: ما خواستیم تا با نگاهی به هنر به مقوله کار بپذیریم و سعی کردیم تا از دوستان سینمایی در این کار استفاده کنیم.
وی ضمن بیان شعار جشنواره، افزود: شعار نخستین جشنواره فیلم کار «کار سرمایه جاودان» است که در این جشنواره، بخشهای کوتاه داستانی، مستند و پویانمایی را داریم.
در پایان اکبری اضافه کرد: از سالهای آینده این جشنواره دارای دبیرخانه دائمی میشود و به صورت بین المللی برگزار خواهد شد.
مجید مصاحبی نیز در ادامه این نشست گفت: نخستین جشنواره فیلم کار رقابتش را در بخش فیلم کوتاه برگزار میکند اما تصمیم دارد تا بخش ویژه را داشته باشد و در آن آثار بلند در بخش غیر مسابقه به نمایش در آید. زمان فیلمها از ۱ دقیقه تا ۴۵ دقیقه است.
وی افزود: ۴۰ اثر با امتیاز جشنواره تولید خواهد شد، البته اگر بتوانیم تعداد را به ۶۰ اثر میرسانیم و در شهرستانهای مختلف نیز همایشهایی را برگزار خواهیم کرد که در هر شهرستان از ۴ اثر را نمایش میدهیم و گمان میکنم نیمی از خروجی جشنواره از شهرستانها باشد.
عضو شورای سیاست گذاری جشنواره فیلم کار ادامه داد: شهرستانها با برگزاری این همایش با ما همکاری دارند و همچنین شهر کار ایران را معرفی میکنیم.
مصاحبی گفت: یک بخش به عنوان بخش ویژه کار آفرین خواهیم داشت که این بخش جایزه ویژه نیز دارد، البته از ابتدا مذاکراتی را با شبکههای تلویزیونی برای نمایش این فیلمها داشتهایم که شبکه مستند تا کنون قولهایی را به ما داده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مهلت فراخوان این جشنواره تا ۳۱ فروردین ماه سال ۹۲ است و جشنواره در اواخر نیمه اول سال آینده برگزار خواهد شد، که تصمیم داریم تا ۴ اثر غیر ایرانی در این جشنواره حضور داشت باشند که یک اثر از فرانسه تائید شده است.