آثار صوتي موزه موسيقي بر اساس معيارهاي بين المللي آرشيو مي شود
بر اساس تفاهم نامه موزه موسيقي و مركز موسيقي هيلدسهايم آلمان؛
آثار صوتي موزه موسيقي بر اساس معيارهاي بين المللي آرشيو مي شود
 
داخلی آرشيو خبر
تاريخ : سه شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۳۸
تفاهم نامه همكاري بین موزه موسیقی و دانشكده موسيقي شهر هانوفر و دانشگاه هيلدسهايم منعقد شد.

به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومي موزه موسيقي بر اساس تفاهم نامه ميان مرکز موسیقی هیلدسهایم و موزه موسيقي مقرر شد، مركز موسيقي هيلدسهايم از نظر فنی موزه موسیقی تهران را حمایت کند.

رايمون فوگلس؛ رييس مركز موسيقي هيلدسهايم گفت: اين تفاهم نامه همكاري به منظور محفوظ نگهداشتن آثار موسیقی و فرهنگی ایران و دسترسی دانشجویان و محققان ايراني و خارجي به آرشيو موزه موسيقي است.

رييس مركز موسيقي هيلدسهايم كه تجربه زيادي در زمينه آثار موسيقي قديمي دارد ، موزه موسيقي را مركزي حرفه‌اي در زمينه موسيقي خواند و گفت: آرشيو صوتي موزه موسيقي ميراث انساني ارزشمندي است.

همچنین وی افزود: كيفيت موزه موسيقي ايران در حد استاندارد جهاني است و نمایشگاه سازها و بخش پژوهشی موزه موسیقی فضایی مناسبي را به وجود آورده است که در موزه هاي اروپا چندان این فضا ديده نمي شود. همچنين هماهنگی خوبی بین بخش های مختلف موزه وجود دارد که با خاصیت موسیقی هماهنگ است. در برخی از موزه ها تنها سازها، کتاب و سایر موارد صرفا نگه داری می شود، اما بخش برجسته موزه موسیقی بخش آرشیوصوتی است که میراث موسیقی ایرانی است و می تواند مورد استفاده موسیقیدانان و پژوهشگران دنیا قرار گیرد.

او با اشاره به آرشيو آثار صوتي موزه موسيقي از سوي مركز موسيقي هيلدسهايم گفت: آرشيو آثار صوتي اين موزه براساس معيارهاي تعريف شده موسسه بين المللي ياسا انجام مي شود تا آرشيو صوتي موسيقي موزه به معيارهاي بين المللي نزديك شود.

فوگلس در ادامه گفت كرد: گنجينه موزه تنها برا ی موزه موسیقی محسوب نمی شود بلکه ميراث بشري و گنجينه‌ای برای تمام انسانهاست و مجموعه‌اي براي محققان و پژوهشگران موسيقي است و این مهم ترین دليل براي همكاري ما با موزه موسيقي است.

رييس مركز موسيقي هيلدسهايم افزود: گفت و گوي فرهنگی وقتی حاصل مي شود که شناخت دو طرفه وجود داشته باشد. برای تحقق تعامل و گفت و گوي فرهنگی هر دو طرف باید از تاریخ و ویژگي‌هاي موسیقی یکدیگر شناخت پیدا کنند.

فوگلس در پايان گفت: در واقع استفاده ای که ما از این همکاری می بریم این است که آگاهي ودانش خود را نسبت به موسیقی ایرانی افزايش مي دهيم و می توانیم این دانش را به دانشجویان نيز ارائه كنيم.

ارديبهشت ماه امسال علي مرادخاني مدير موزه موسيقي طي سفري به‌‌ آلمان مذاكرات اوليه را براي همکاری موزه موسیقی ایران و دانشکده موسیقی شهر هانوفر و دانشگاه هیلدسهایم انجام داد.

در بخش صوتي موزه موسيقي نزديك به 20 هزار ساعت صوت موسيقي ايراني و خارجي وجود دارد و با توجه به توافقات اوليه کار روی اين آثار از دي ماه آغاز خواهد شد.
کد خبر: 33337
Share/Save/Bookmark