شناخت ادیان از یک دیگر ترویج امنیت و توسعه گردشگری در جهان را به همراه دارد
دبیر اجرایی جشنواره صلح و وحدت ویژه کودکان و نوجوانان ادیان الهی:
شناخت ادیان از یک دیگر ترویج امنیت و توسعه گردشگری در جهان را به همراه دارد
دبیر اجرایی جشنواره صلح و وحدت ویژه کودکان و نوجوانان ادیان الهی با اشاره به بروز درگیری‌ها و ناآرامی‌هایی که به بهانه تعصبات دینی این روز‌ها چه در خاورمیانه و چه در جهان در حال رخ دادن است و باعث افول صنعت گردشگری شده ؛ نقش شناخت پیروان ادیان الهی از یک دیگر در ایجاد امنیت و توسعه گردشگری در جهان را بسیار موثر و پرنگ دانست.
 
تاريخ : يکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۱۸
 
به گزارش هنرنیوز، در حالی روز جمعه ۱۹ دی ماه ۱۳۹۳ برابر با ۹ ژانویه ۲۰۱۵ رسانه‌های خبری مهم جهان تمام تمرکز خود را در پوشش دادن زنده دستگیری دو گروگانگیر آفریقایی مسلمان توسط پلیس فرانسه که پیش‌تر به بهانه تعصابات دینی با حمله به دفتر مجله فوکوهایی «شارلی ابدو» در مرکز پاریس و ترور ۱۲ نفر از کارکنان آن مجله گذاشته بودند که در ایران رسانه‌های داخلی اخبار مربوط به مراسم اختتامیه دو همایش «صلح و وحدت مذاهب اسلامی» در تهران و دیگر جشنواره «صلح و وحدت ویژه ادیان الهی» در شیراز را پوشش می‌دادند. 

«محمد هادی حسام‌زاده حجازی» مدیرعامل موسسه کودک و صلح پایدار و دبیر اجرایی دومین اجرا از نخستین جشنواره صلح و وحدت ویژه کودکان ادیان الهی در مورد اهداف برگزاری این همایش به خبرنگار هنرنیوز گفت: در حال حاضر رسانه‌های بی‌شماری در جهان سعی دارند ایران را کشوری نا‌امن، با مردمانی متعصب و بیگانه با قواعد حقوق بشر نشان دهند و از این راه نه تنها وجه ایران در عرصه بین المللی زیر پرسش ببرند که باعث چند دستگی میان اقوام و مذاهب گوناگون در داخل کشور شوند. در حالی که از گذشته‌های دور مردمان قومیت‌های مختلف و پیروان ادیان گوناگون الهی با صلح و صفا همزیستی مسالمت آمیزی را در ایران داشته‌اند. 

وی ادامه داد: هدف ما از برگزاری چنین جشنواره‌ای نشان دادن این همزیستی مسالمت آمیز  است که از گذشته میان پیروان ادیان گوناگون در ایران به وجود آمده و شناخت هرچه بیشتر کودکان و نوجوانان ادیان و مذاهب گوناگون الهی از آداب و رسوم یک دیگر که یک بار دیگر پایه‌های صلح، وحدت و این همزیستی مسالمت آمیز را تحکیم می‌بخشد، است. 

حسام‌زاده حجازی در ادامه مورد نقش شناخت ادیان مختلف از یک دیگر در ایجاد امنیت توسعه گردشگری گفت: اکنون چندین سالی است که درگیری‌ها و نا‌آرامی‌های به وجود آمده در خاورمیانه و در جهان که ریشه آن‌ها تعصبات دینی است موجب به چالش کشیده شدن صنعت گردشگری شده است چرا که گردشگر به نقطه نا‌امن سفر نمی‌کند. در حالی که اگر ادیان و مذاهب گوناگون از یک دیگر شناخت پیدا کنند و بدانند حرف تمام پیامبران الهی یکی بوده است و آن هم نیکی به یک دیگر، درست زندگی کردن، دوری از نفاق و ظلم و... دیگر دچار چنین تعصباتی نمی‌شوند. در چنین شرایطی با بروز فضا امن گردشگران با خیال راحت به جای جای جهان سفر می‌کنند زیرا همانگونه که گفته شد گردشگر به یک مکان امن سفر می‌کند. 

دبیر اجرایی جشنواره صلح و وحدت ویژه کودکان و نوجوانان ادیان الهی وجود زیارتگاه‌های ادیان و مذاهب گوناگون الهی در ایران را ظرفیتی بالا برای توسعه گردشگری مذهبی دانست و گردشگری پایدار فرهنگی دانست و اظهار کرد: اگر زیرساخت‌ها گردشگری کشور ما مناسب باشد، سالانه تعداد بی‌شماری گردشگری مذهبی جذب کشور ما خواهند شد. جدای کسب درآمدی که از این راه انجام می‌شود، این موضوع فرصت مناسبی خواهد بود برای شناخت هرچه بیشتر ادیان و مذاهب الهی از یک دیگر و قدم گذاشتن در راه برقرار صلح و امنیت در جهان. 

دومین اجرا از نخستین جشنواره صلح و وحدت ویژه کودکان و نوجوانان ادیان الهی ۱۷ تا ۱۹ دی ماه سال جاری در کنیسه ربیع‌زاده شیراز با حضور مقامات استانی و مقامات دیتی کلمیان، زردتشی‌ها، مسلمان و صایبین مندایی با مجوز ادره کل ارشاد استان برگزار شد. 

خواندن دعا توسط کودکان مذاهب مختلف در لباس فرشتگان، پرواز کبوتران صلح، برگزاری کارگاه‌های نمایش و ساخت کاردستی مخصوص کودکان و نوجوانان خواندن دعا مجدد دعا توسط کودکان سخرانی نمایندگان ادیان و مذاهب گوناگون اجرای نمایش و پرواز بالون‌های سپید به ترتیب برنامه‌های روز اول تا سوم این جشنواره بوده است.
کد خبر: 78257
Share/Save/Bookmark