کارگردان سریال «در محاصره»:
تلویزیون ما را به عنوان رقیب میبیند/ با نامه آقای سرافراز اجازه پخش دادند/ روایتی مظلومانه از محاصره آبادان
«در محاصره» در ۱۱ قسمت ۴۵ دقیقه ای تولید شده است و نگاهی دارد به مردمان بی دفاع آبادان وقتی شهر در محاصره دشمن بود و آن ها در خانه ماندند تا از آن دفاع کنند. این سریال مقاومت و ایثار مردمان دلیر آبادانی را در زمانی که این شهر در محاصره دشمن بعثی قرار داشت، نشان میدهد.
تاريخ : شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۲۸
به گزارش هنرنیوز؛سریال «در محاصره» به کارگردانی امیر مهدی پوروزیری، داستانی از زندگی افرادی است که در جریان روزهای سخت حصر آبادان در این شهر ماندند و از آن دفاع کردند.
این سریال دفاع مقدسی جمعه شب ها از شبکه یک سیما پخش می شود اما نکته شگفت انگیز عدم وجود هرگونه تبلیغات درباره این سریال ارزشی بوده که امکان توجه و پیگیری مخاطبان را دور ساخته است.
از این جهت امیر مهدی پوروزیری، کارگردان ارزشی مجموعه سریال «در محاصره» دل پُرخونی دارد و با گلایه مندی به «سراج۲۴» می گوید: « متاسفانه با وجودی که ۸ قسمت از این سریال پخش شده است اما به دلیل عدم وجود هر گونه اعلام برنامه و تبلیغات زمان پخش و هر خبری مبنی بر وجود این سریال، بینندگان بسیار کمی از پخش « درمحاصره» خبر دارند و انگار تلویزیون ما را به عنوان رقیب نگاه می کند که این گونه با ما برخورد می کند. این در حالی است که با نامه آقای سرافراز به آنتن رسیدیم و اگر این گونه نبود جایی میان برنامه ها نداشتیم! متاسفانه رسانه ها از ما حمایت نکردند، در صورتی که کاری ارزشی ساختیم»
سریال «در محاصره» جمعه شب ها ساعت ۲۰ از شبکه اول سیما پخش می شود. کارگردان این سریال درباره داستان آن و شکل روایت آن به «سراج۲۴» گفت: « سریال «در محاصره» در ۱۱ قسمت ۴۵ دقیقه ای تولید شده است و نگاهی دارد به مردمان بی دفاع آبادان وقتی شهر در محاصره دشمن بود و آن ها در خانه ماندند تا از آن دفاع کنند. این سریال مقاومت و ایثار مردمان دلیر آبادانی را در زمانی که این شهر در محاصره دشمن بعثی قرار داشت، نشان می دهد.»
پور وزیری که پیش از این فیلم داستانی «رو به قبله» را در مورد تاثیر ماهواره ها در زندگی خانواده ها ساخته و در جشنواره فیلم «عمار» و چندین جشنواره دیگر مورد توجه قرار گرفته بود، درباره زمان فیلمبرداری و شرایط ساخت سریال «در محاصره» با اشاره به دشواری های تولید افزود:« این سریال شکل جدیدی از یک اثر مستند- داستانی است و محصول موسسه فرهنگی هنری روایت فتح می باشد و از نظر پروداکشن و نوع ساخت با بسیاری از آثار دیگر تلویزیونی متفاوت بوده و از کیفیت بالایی برخوردار است. ما ۴۵ جلسه فیلمبرداری برای آن داشتیم و در حدود ۶ ماه صرف تحقیق و ساخت آن از خردادماه امسال صورت گرفت.»
سراج نوشت:این کارگردان درباره اشتراکات و تفاوت های این سریال با مجموعه آثار مستند معروف «روایت فتح» گفت:« این سریال با شرایط متفاوتی ساخته شده و در حدود ۷۰، ۸۰ درصد کار بازسازی شده و مابقی آن شامل بازخوانی خاطرات شروع جنگ تا زمان محاصره آبادان و عملیات ثامن الائمه (ع) می باشد، یعنی بعضی بخش ها بازسازی شده و صحنه های داستانی هم مابه ازای واقعی دارد.»