زندگی ۱۲۶ زن‌ در شاهنامه فردوسی بررسی شد
به قلم اسدالله معظمی؛
زندگی ۱۲۶ زن‌ در شاهنامه فردوسی بررسی شد
اسدالله معظمی گودرزی از انتشار کتاب مقاله «۱۲۶ زن در شاهنامه فردوسی» و «بررسی، تحلیل و تطبیق عناصر تراژیک زندگی در غزل حافظ و سعدی» و ارائه آنها در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.
 
تاريخ : يکشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۳۸


اسدالله معظمی گودرزی، نویسنده در خصوص تازه‌ترین اثر زیر چاپ خود، بیان داشت: در نظر دارم مجموعه مقالاتی در رابطه با موضوع «زنان در شاهنامه» را در قالب کتابی به چاپ برسانم.
وی با بیان اینکه عنوان این اثر را فعلاً کتاب مقاله «۱۲۶ زن در شاهنامه فردوسی» نهادم، اضافه کرد: این اثر به صورت تحلیل محتوا و با استناد به مبانی روان‌شناختی زن در شاهنامه و تاریخ فرهنگی ایران تنظیم شده است.
معظمی گودرزی ادامه داد: در این اثر ذیل هر مقاله و هر شخصیت زن به صورت دانشگاهی، منابع و مأخذی اضافه شده است تا محققان و پژوهشگران با مطالعه آن بتوانند با دیگر منابع نیز آشنا شده یا اینکه دیگر منابع نیز به آنها معرفی شده است.
وی افزود: کتاب مقاله «۱۲۶ زن در شاهنامه فردوسی» بزودی از سوی انتشارات «کلک سیمین» منتشر و در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به مخاطبان عرضه می‌شود.
این نویسنده درباره دیگر اثر زیر چاپ خود، بیان کرد: کتاب «بررسی، تحلیل و تطبیق عناصر تراژیک زندگی در غزل حافظ و سعدی» عنوان دیگر اثر زیر چاپ بنده است که این کتاب نیز بزودی روانه بازار نشر می‌شود.
وی اضافه کرد: در این اثر به صورت تطبیقی همه غزل‌های سعدی و حافظ را مطالعه شده و ۵ مورد از «درد و رنج» را اعم از «درد و رنج تنهایی»، «درد و رنج گناه»، «درد و رنج مرگ»، «درد و رنج بودن» و «درد و رنج عشق» را مورد بررسی قرار دادم.
معظمی گودرزی ادامه داد: در این اثر از منابع خارجی و متفکران معرفت‌شناسی، دردشناسی، هستی‌شناسی و پدیدارشناسی غربی استفاده شده است که از جمله آنها می‌توان به «هایدیگر»، «هگل»، «سورن کگور» و «کیرکگارد» اشاره کرد.
وی در پایان گفت: کتاب «بررسی، تحلیل و تطبیق عناصر تراژیک زندگی در غزل حافظ و سعدی» بزودی از سوی انتشارات «کلک سیمین» منتشر و در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به مخاطبان عرضه می‌شود.

کد خبر: 39061
Share/Save/Bookmark