معاون میراث فرهنگی و انتصابات استانی:
شورای شهریها هم برای انتصابات راهی سازمان شدند// تعارف با کسی نداریم
معاون میراث فرهنگی کل کشور گفت: مدیری برای استانها مناسب است که تمام قد به نمایندگی از سازمان بتواند در استانداری از سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دفاع کند.
تاريخ : دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۰۰
مهدی حجت در پاسخ به پرسش برخی از خبرنگاران از جمله هنرنیوز درباره دلنگرانی کارشناسان و متخصصان از انتصابات استانی و شورای انتصابات توضیح داد: در نحوه انتخاب مدیران یک سیستم قوی در حال اعمال است.
سفارشات و رزومههای فراوانی از جاهای مختلف به سازمان میراث فرهنگی سرازیر شده است که طبق دستور آقای نجفی تمام رزومههای موجود در اختیار معاونین قرار میگیرد تا برحسب استان لیست شود.
او ادامه داد: همینک در یک زومکن زرد رنگ بزرگ تمام سفارشات استانها جز به جز لیست شده که رییس سازمان در روزهای پنجشنبه و جمعه این لیست را مطالعه میکنند و آنها که لیاقت بیشتری دارند براساس شایستگی و رزومه قوی انتخاب میشوند.
حجت تأکید کرد:
توقع ما این است وقتی مدیر کل در استانداری صحبت میکند بتواند به نمایندگی سازمان تمام قد از حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دفاع کند و آنها را در موارد مختلف مجاب نماید.
وی با بیان این که مدیر حداقل باید تخصص داشته باشد، یادآور شد: البته رضایت نمایندگان مجلس، هماهنگی با استاندار، صلاحیت اداری و اخلاقی نیز مطرح است.
قائم مقام سازمان میراث فرهنگی افزود: گاهی یک مرتبه کل اعضای شورای یک شهری پیش من آمدهاند که علاقهمندیم فلان شخص رییس میراث فرهنگی شود، بعد هم اگر نشود طبیعتاً مدیر ما برای انجام فعالیت در آنجا تحت فشار قرار میگیرد.بنا
براین استثناهایی هم در چهار پنج استان وجود داشته است. اما به طور کلی پس از انتخاب افراد توسط آقای دکتر نجفی، در یک جلسه امتیازدهی میکنیم و بعد از آن با سه چهار نفر اول که امتیاز بالاتری آوردند، مصاحبه میشود و پس از امتیازدهی در مصاحبه نهایی مدیر مربوطه انتخاب میشود.
وی با تأکید بر این که در مواردی هم نمیتوان مقاومت کرد و با محدودیتها یا فشارهایی روبه رو میشویم، تشریح کرد:
ممکن است در موارد اندکی مدیری انتخاب شود که تخصص نداشته باشد اما حداقل در آن منطقه کارایی و مدیریت لازم را دارد و من اطمینان میدهم نهایت دقت عمل در انتخاب مدیران اعمال میشود.
معاون میراث فرهنگی کشور خاطرنشان کرد: اما یادمان باشد جای بازگشت هم وجود دارد. بنده از روز اول هم گفتم که نوع فعالیت در نوع بقای مدیران و کارشناسان تأثیر دارد. مدیر منصوب اگر ظرف ۵ – ۴ماه لیاقت و قدرت لازم برای صیانت مواریث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را نشان ندهد با کسی تعارف نداریم و مدیر بهتر را جایگزین میکنیم چرا که کار مملکت باید با دقت و درستی پیش برود.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی براین که زمزمههایی از نفوذ نیروهای آموزش و پرورش و یا شورای شهر در لایه مدیران میانی شنیده میشود و سازمان میراث فرهنگی چه تصمیمی در این زمینه دارد؟ گفت: آقای دکتر نجفی چندین و چند سال در آموزش و پرورش بودند و طبیعی است افراد مورد وثوقی را در آنجا بشناسند. اگر بحث کار تخصصی باشد طبیعتاً ایشان نشان دادند افراد متخصص را به سازمان دعوت میکنند اما
در مباحث عمومی مثل معاون پارلمانی و توسعه به نظرم تخصص به آن معنا لازم نیست. بنابراین انتخاب مدیران عمومی بر اساس آشنایی، اطمینان، وثوق و لیاقت در حوزه عمومی طبیعی و بلامانع است اما در مورد مدیران رده اول تخصصی این موضوع را کاملاً رد میکنم. سه معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاملاً بر اساس تخصص انتخاب شدهاند.
او ادامه داد: البته در مورد مدیران میانی از جاهای مختلف و از جناحهای مختلف سیاسی حتا آموزش و پرورش ۳۰ تا ۴۰ رزومه استانی فرستاده شده که برای ما واقعاً و حقاً ملاک نیست. توان مدیریتی و البته تخصص برای ما ملاک است. اما در کل تا یکی دو ماه آینده مجموع مدیران انتخاب میشوند و شما قضاوت خواهید کرد. اطمینان میدهم انتخابها به سمت تقویت سازمان میراث فرهنگی حرکت میکند.
u3f :
سپهر سرپرست استان کرمانشاه هم تمام قد میراث فرهنگی را به منوریل فروخت و تیتر خبری ایسنا شد " آشتی منوریل و میراث" ! این موفقیت را به آقای حجت تبریک می گوییم
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۱۳:۰۹