دیدگاه­های موافق و مخالف «علم دینی» در زمانه منتشر شد
دیدگاه­های موافق و مخالف «علم دینی» در زمانه منتشر شد
سی­امین شماره از دوره جدید ماهنامه زمانه به همراه سومین کتاب ضمیمه با موضوع «علم دینی» منتشر شد.
 
تاريخ : يکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۰۷

به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی کانون اندیشه جوان شماره ۲۹و۳۰ دوره جدید ماهنامه زمانه (نامه اندیشه، فرهنگ و ادبیات) به همت کانون اندیشه جوان منتشر شد.
«جامعه‌ای از مدرسین» عنوان سومین کتاب ضمیمة زمانه است که تلاش کرده تا اولاً از منظر نسل‌های مختلف اندیشمندان حوزوی به بررسی عملکرد گذشته جامعه بپردازد و رویکردهای فکری ادوار آن را تبیین کند.
ثانیاً از منظر برخی دیگر از اندیشمندان به این سوال پاسخ دهد که راهبردهای آینده این مجموعه باید در چه افقی ترسیم شود و نگاه‌های نقادانه چه خلاء‌هایی را در حرکت جامعه مدرسین گوشزد ‌کنند.
در این کتاب ضمیمه صاحب­نظرانی چون عبدالمجید علی‌الادرج، محمدصادق کوشکی، ابوالقاسم علیدوست،آیت‌الله محمد تقی مصباح یزدی، محمد ناصری، محمد واعظ‌‌زاده خراسانی حضور دارند.
پرونده مهم این شماره که به بررسی دیدگاه‌های مختلف علم دینی پرداخته، روی جلد را به خود اختصاص داده است.
در صفحات علم دینی می‌توانید از نظرات چهره­های متعددی چون: یوسف اباذری، رضا داوری اردکانی، حمید پارسانیا، سعید زیبا کلام، داوود فیرحی، بیژن عبدالکریمی و گزارشی از میزگرد با حضور علی‌اکبر رشاد و سید محمدمهدی میرباقری بهره‌مند شوید.
بخش پر مخاطب جهان اسلام این شماره به شیعیان جعفری با نگاهی به باورها و وضعیت، شیعیان ترکیه اختصاص پیدا کرده است. در صفحات پرونده شیعیان جعفری علاوه بر پرداختن به این پرسش که علویان ترکیه شیعه هستند؟ با موضوعاتی همچون: تأملی در الگوی اسلام ترکیه، برگزاری متفاوت مراسم روز عاشورا در شهر استانبول و توسعة سال­های اخیر ترکیه از منظر رهبران شیعیان، روبرو می ­شویم.
ششمین درس گفتار آیت‌الله محسن اراکی در مورد «اسلام و علم الاجتماع» و گفتگوی ویژه با موسی حقانی، نویسنده و پژوهشگر تاریخ با بررسی سیر تاریخی ممنوعیت حجاب، و همچنین در بخش تک نگاشت مجله، شهریار زرشناس با اشاره‌ای به آغاز تهاجم فرهنگی، به بررسی «چرا و چگونه باید بر انفعال و بی‌برنامه‌گی در برابر جنگ نرم غلبه کنیم؟» صفحات آغازین این شماره را به خود اختصاص داده­اند.
زمانه‌ شماره ۲۹ و ۳۰ از دوره جدید این نشریه در ۸۴ صفحه به همراه ۶۴ صفحه کتاب ضمیمه با مدیر مسئولی محمدرحیم عیوضی و سردبیری علی رمضانی، منتشر ‌شده است.

کد خبر: 54542
Share/Save/Bookmark