اولین گام برای رفع مشکلات در شهر با هم بودن است
در نشست دور اول هم اندیشی ایثارگران شاخص مطرح شد؛
اولین گام برای رفع مشکلات در شهر با هم بودن است
آخرین نشست هم اندیشی ایثارگران شاخص مناطق با حضور مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران، شهردار منطقه۶ و خانواده شهدا و جانبازان در شهرداری منطقه ۶ برگزار شد.
 
تاريخ : سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۴۹

به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل امور ایثارگران شهرداری تهران، درحالی این نشست برگزار شد که «منصور احمدلو» از اجرای دور دوم نشست ها در نواحی مناطق خبر داد و گفت: «آنچه که در نشست های هم اندیشی قابل طرح است ارائه گزارش عملکرد و مجموعه اقدامات در حوزه ایثارگران به خانواده های شهدا و جانبازان است.» وی افزود: «با دیدگاهی که شهردار تهران درباره حوزه ایثار و شهادت دارند مسئولیت بررسی و رسیدگی به مسایل ایثارگران به شهرداران نواحی محول شده است تا این گروه از عزیزان برای رسیدگی به مسایل خود مجبور نباشند برای امور خود به رده های پایین اداری که گاهی اختیاری برای انجام اقدامات ندارند مراجعه کنند. در بررسی جدی این مسئله، با توجه به ادغام اداره ها در کشور، ایجاد یک رده جدید، اقدامی ناهمگون با طرح کشوری به نظر می رسید، بنابراین تصمیم گرفته شد تا شهرداران نواحی با حفظ سمت، مسئول رسیدگی به امور ایثارگران باشند.
احمدلو ایثارگری را کار دل دانست و گفت: «هیچ یک از شهدا و رزمندگان ما با بخشنامه برای دفاع از میهن به جبهه نرفتند. بنابراین در زمان حاضر پیگیری کارهای ایثارگران نیز نیازی به بخشنامه ندارد؛ به فرمایش رهبر معظم انقلاب، ایثارگران نیاز به کمک ما ندارند اما باید تلطف و دلجویی از این عزیزان به صورت جدی پیگیری شود چون این ما هستیم که به عنایت آنان نیازمند هستیم.» او افزود: «طبق فرمایش و رهنمود امام خمینی(ره) ایثارگران، چشم و چراغ جامعه ما محسوب می شوند.» وی تأکید کرد: «اگر اکنون ما مفتخر به خدمت در این نظام هستیم به برکت خون بهترین های این کشور یعنی شهداست که سبب شد این نظام باقی بماند و ما در آن به مردم خدمت کنیم؛ پس ما باید به نحو شایسته به خانواده های ایثارگر خدمت رسانی و یادآوری کنیم که اگر شما و فرزندانتان ایثار کرده اید ما شما را فراموش نکرده ایم.
مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران از خانواده های شهدا و جانبازان به عنوان اشرف ولی نعمت های شهر نام برد و گفت: این افراد کسانی بودند که در زمان خطر، سینه سپر کردند و به فرموده امام(ره) نشان در بی نشانی دارند. حالا برنامه ریزی شده است تا شهرداران نواحی هفته ای ۲بار به دیدار خانواده های ایثارگر ناحیه خود بروند که تعداد این دیدارها به همراه بازدیدهایی که توسط شهرداران مناطق و قائم مقامان آنان صورت می گیرد ۳۰۰بازدید در هفته و سالی ۱۴۴۰۰دیدار می شود. این دیدارها در سال گذشته به صورت مستمر در تمام مناطق و نواحی تهران انجام شد و امسال نیز پیگیری و اجرا می شود.
احمدلو از شمار ۲۳۴۸۰خانواده شهیدداده در شهر تهران گفت و تشریح کرد: «ما در اداره ایثارگران شهرداری تهران تلاش می کنیم تا ضمن دیدار با خانواده های ایثارگر به آنان عرض ادب کنیم و آنان را ارباب رجوعان واقعی خود بدانیم. معتقدیم که ایثارگران، صاحبان اصلی نظام هستند بنابراین باید آنان را بزرگ بداریم.» وی گفت: «ما باید با انگشت اشاره، بزرگان محله را به دیگر شهروندان نشان دهیم تا همگان آنان را بشناسند.
او از خلق ایده در نواحی و ارائه به شهرداری منطقه و در نهایت به اداره کل ایثارگران شهرداری تهران برای بررسی، رسیدگی و اجرا گفت و تأکید کرد: از خلق ایده نهراسید؛ ایده ها و طرح هایتان را مطرح کنید تا از میان آنها بخش هایی که اجرایی است صورت پذیرد.
«فخرالدین سلیمانی» شهردار منطقه۶ نیز در این نشست از علاقه و حس تکلیف برای دیدار با خانواده های ایثارگر گفت و افزود: «اگر اکنون ما مسئولان، می توانیم کارهایی را انجام می دهیم با نگاه به خانواده های ایثارگر درک می کنیم که به برکت خون شهداست و باید بدانیم به چه کسانی بدهکار هستیم. در دیدار با خانواده های شهدا و جانبازان باید از آنان پند بگیریم و طبق نصایح آنان به دنبال راهکارها باشیم. چون معتقدیم که اینان طلایه داران و بیرق داران نظام هستند.» وی افزود: در شهرداری، توان رسیدگی به برخی از خواسته ها را داریم که به این موارد رسیدگی می کنیم تا خادمی به حق باشیم و شرمنده نشویم.
او از فعالیت شهرداری در حوزه های عمرانی، خدماتی و فرهنگی گفت که ۲دسته نخست طبق روال همیشگی در شهرداری انجام می شود اما مسایل فرهنگی با توجه به اهمیتشان با مطالعه بیشتر صورت می گیرد چون توجه به روح و روان شهر سبب بالندگی و سازندگی آن می شود بنابراین باید مورد توجه قرار گیرد.
«مهدی جلالی نژاد» مسئول ایثارگران شهرداری منطقه۶ از آمار شهیدان منطقه گفت: ۲۸خانواده شهید ۲و ۳شهید در منطقه۶ داریم؛ شهیدان سید منطقه ۳۱نفر، ۷نفر شهید ترور، ۲۹۳نفر جانباز و ۸۲نفر آزاده در منطقه داریم.
او از دیدار با خانواده های ایثارگر منطقه و رسیدگی به وضعیت آنان در محدوده اختیارات شهرداری گفت و افزود: «دیدارها به صورت مستمر صورت می گیرد. همچنین تلاش کرده ایم با برپایی تورهای زیارتی و سیاحتی در شاداب نگهداشتن روحیه خانواده های ایثارگر گامی را برداریم.
برادر شهیدان«سپهری» در این نشست از دغدغه خانواده های شهدا گفت: «همگی می دانیم که شهدا طلایه داران نظام هستند و خانواده هایشان خیمه داران هستند که باید از این سرمایه، صیانت و حفاظت کرد و آرمان و اهدافی را که شهدا مدنظر داشتند پیگیری و دنبال کرد.» او از ایثارگران به عنوان سرمایه های خوبی برای مسئولان نام برد که می توانند از رهنمودهای آنان بهره مند شوند.
«فرج الله مرادی» یکی از جانبازان منطقه بر تبدیل هم اندیشی ها و نشست ها به جلسات کاربردی و اثرگذار تأکید کرد که نفع آن به همه شهروندان و به ویژه ایثارگران برسد. او از توجه به مناسب سازی محوطه پیرامون دانشگاه تهران برای نمازگزاران گفت و افزود: «هرکس در این نظام گوی سبقت در خدمات دهی به شهروندان را برباید عزیزتر و گرامی تر خواهد بود.» وی از نحوه خدمات دهی شهرداری در شهرک والفجر که متعلق به گروه رزمندگان است، قدردانی کرد.
مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران در این بخش از نشست با توجه به صحبت های ایثارگران گفت: «هدف ما از برپایی نشست های هم اندیشی رسیدگی به دغدغه خانواده های ایثارگر است و در حوزه هایی که به محدوده اختیارات و توانمندی های شهرداری ارتباط دارد مسایل را پیگیری، رسیدگی و اجرا می کنیم.» وی افزود: «شهرداری با اینکه از نظر سازمانی، هیچگونه الزامی برای فعالیت های حوزه ایثارگری ندارد اما با احساس تکلیفی که نسبت به این گروه از جامعه داریم، حفظ ادب نسبت به ایثارگران و رسیدگی به امور آنان را بر خود تکلیف کرده ایم. چون یادمان نرفته است که رزمندگان ما در زمان بروز جنگ با اینکه می دانستند حفظ تمامیت ارضی کشور وظیفه ارتش است اما داوطلبانه وارد عمل شدند و از کشور دفاع کردند.»
احمدلو از خانواده های ایثارگران خواست که با دقت در کارهای شهرداری، از تذکر و تشکر در کنار هم استفتاده کنند تا همچنان شاهد رشد در همه زمینه ها باشیم. وی تأکید کرد که شرط همفکری و بهتر شدن، برخورداری از ظرفیت با هم و در جمع بودن و تحمل یکدیگر را داشتن، است تا توقعات و خواسته های برحق به ثمر بنشیند. او با هم بودن را نخستین گام برای رفع مشکلات عنوان کرد.
احمدلو از انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان و نوجوان هم سخن گفت و با تأکید بر لزوم توجه به این مسایل در حوزه های مختلف شهرداری افزود که این امر با نکته سنجی ایثارگران به شکل بهتری اجرایی می شود.
شهردار منطقه۶ نیز در این بخش از جلسه بر پیگیری مسایل مختلف و رسیدگی به وضعیت مکان اجرای نماز جمعه برای آسایش و آرامش نمازگزاران گفت و افزود: «به موضوعات بسیاری در نماز جمعه توجه کردیم. برخی از اقداماتی که بزودی عملی می شود شامل تأمین آب گرم برای وضو، صندلی تاشو و سجاده به صورت امانت و تأمین آب آشامیدنی کافی است. او از ایثارگران خواست که اگر ایده ای درباره نمادهای شهری دارند به شهرداری منطقه ارائه کنند.
«باهنر» آزاده و جانباز و «فرشته نوشاد» همسر شهید دیگر افرادی بودند که در این نشست از مشکلات خانواده های ایثارگر صحبت و از شهرداری برای توجه به امور این گروه قدردانی کردند.
این نشست، بیست و دومین نشست هم اندیشی ایثارگران شاخص بود که با حضور مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران و خانواده های ایثارگر در بیست و دو منطقه تهران اجرا شد. به گفته احمدلو امسال این دیدارها به صورت ناحیه ای تداوم خواهد یافت.

کد خبر: 39567
Share/Save/Bookmark