به گزارش هنرنیوز به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، دیروز ۱۷ اردیبهشت سیدناصر حسینیپور راوی كتاب «پایی كه جا ماند» میهمان غرفه سوره مهر بود.
سیدناصر حسینیپور گفت: بعد از جنگ كتابهای نظامی زیادی نوشته شد اما چون مردمی نبود نتوانست ارتباط مناسبی با مخاطب برقرار كند. بعضی سریالها بخاطر نزدیك نبودن به واقعیت دفاع مقدس نه تنها خدمتی به این حوزه نكرد بلكه بزرگترین صدمه را نیز به این حوزه وارد كرد.
وی افزود: در بعضی از فیلم های دفاع مقدس، رزمندگان قهرمانانی دست نیافتنی و دشمنان بسیار ابله نشان داده میشوند. گاهی در این فیلمها میبینیم كه یك جوان به راحتی صد عراقی را به آتش میكشد. جنگ هشت ساله یك دفاع مردمی بود و همین دفاع جنگ ۸ ساله را از دیگر جنگ ها متمایز می كند. چون دفاع مقدس ما مردمی است جای روایت انسانی خالی بود.
این نویسنده ادامه داد: الان در اوج تحریم و با وجود گرانی كاغذ مردم از كتابی مثل پایی كه جا ماند استقبال می كنند و به گفته مسئولان انتشارات سوره مهر به چاپ ۵۰ می رسد. سیروس مقدم چندین بار در مصاحبه هایش اعلام آمادگی كرده است كه فیلمی بر اساس كتاب" پایی كه جا ماند" بسازد و به گفته خودش وقتی كتاب را می خواند حیرت زده شده بود و بدون تامل كتاب را به پایان رساند. كتاب هایی مثل "دا "، "پایی كه جاماند"، " نورالدین پسر ایران" و ... نمونه های عینی سبك زندگی هستند.
شایان ذكر است كتاب «پایی كه جا ماند» شامل ۱۹۸ خاطره از سید ناصر حسینی پور است. او در این كتاب به خاطراتِ اسارتِ چندینسالهاش در اردوگاههای عراقی، میپردازد. نویسنده این كتاب در حالی به عنوان راهنمای گردان ۱۸ شهدا، برای پشتیبانی از رزمندگان گردان قاسم بن الحسن(ع) راهی جزیزة مجنون شده بود كه در این عملیات از ناحیه پا زخمی و سپس به اسارت نیروهای بعثی درآمده بود.وی در دوران اسارت، خاطرات روزانهاش را در تكههای كاغذ روزنامه و پاكت سیگار مدون كرده و همزمان با آزادی٬ آنها را در عصای خود جاسازی كرده و با خود به ایران آورده بود.
كتاب «پایی كه جا ماند» تولید دفتر ادبیات و هنرمقاومت حوزه هنری است كه انتشارات سوره مهر آن را در ۷۶۸ صفحه، قطع رقعی و با بهای۱۴۰۰۰ تومان منتشر نموده است.