سامان سالور کارگردان فیلم «تمشک» از پایان فیلمبرداری «تمشک» خبر داد و از سختیهای ساخت «تمشک» در مناطق بکر شمال گفت.
سالور کارگردان و فیلمنامهنویس «تمشک» با اشاره به داستان متفاوت فیلم خود گفت: «تمشک» فیلمی است که به قصه و فیلمنامه وابسته است و موضوع جدید و نویی را مطرح کرده است و با توجه به اینکه از بازیگران خوبی در این فیلم استفاده کردیم امیدوارم که این فیلم بتواند برای مخاطبان جذاب باشد.
این کارگردان سینمای ایران با اشاره به حضور فیلم «تمشک» در جشنواره فیلم فجر امسال گفت: فیلمهای متعددی از نسلهای مختلف سینما در این دوره از جشنواره حضور دارند و امیدوارم که جشنوارهای گرم و پرشور و با نگاهی سینمایی برگزار شود و امیدوارم فیلم «تمشک» در این دوره حضور موفقی داشته باشد.
سالور در مورد نقاط قوت فیلم «تمشک» در جشنواره فیلم فجر امسال گفت: فیلمبرداری فیلم «تمشک» توسط محمود کلاری انجام شده است که معرف حضور همه هستند و میتوان از نقاط قوت این فیلم دانست و همینطور در مورد کارگردانی و فیلمنامه نیز خودم تلاش کردم برآوردی از تجارب پنج فیلم قبلیام را در این فیلم داشته باشم.
سالور در ادامه با اشاره به نقاط قوت بازیگری این فیلم گفت : دراین فیلم نیز یکی از نقشهای محوری با بازی خانم سمیرا حسنپور صورت گرفت که امیدوارم با توجه به بازی سخت و متفاوتی که داشت این نقش در جشنواره دیده شود. در این فیلم سعی کردیم نگاه باورپذیر و مستند نمایی را نشان دهیم که این تلاش هم از سوی من بهعنوان کارگردان فیلم بود و این باورپذیری در فیلمبرداری آقایکلاری و بازیهای متفاوت این فیلم نیز دیده میشود.
او در ادامه گفت: البته در جشنواره قضاوتها ممکن است شخصی و سلیقهای باشد ولی آنچه بیشتر برای ما مهم است اینکه فیلم بتواند مخاطب عام سینما را جذب کند و همچنین مخاطب خاص را راضی نگهدارد.
سالور در مورد دیگر بازیهای بازیگران این فیلم گفت: در این فیلم مهران احمدی نیز کار بهشدت سخت و متفاوتی را داشت و همینطور خانم نیکی کریمی بهعنوان یکی از نقشهای اصلی این فیلم بازی متفاوتی را ارایه کرده است و میتوان گفت گروه بازیگران در این فیلم بازی یکدست و خوبی داشتند و هرکدام از بازیگرانی که در این فیلم بازی کردند ویژگیهایی از خود نشان دادند که شخصیتهای این فیلم را جذاب کرده است و همین امر باعث میشود که «تمشک» از جمله فیلمهای خوشریتم و جذاب و قابل احترام این دوره از جشنواره شود.
سالور در مورد سختیهای انتخاب لوکیشنهای فیلم در شمال کشور گفت: طبیعت متغیر شمال کار را سختتر میکرد و گاهی پیش میآمد که صحنههایی را زیر باران شدید میگرفتیم در حالی که روز بعد این باران را برای همان صحنهها نداشتیم و چون تلاش داشتیم کار مصنوعی نشود این نوع شرایط آب و هوایی کار را سختتر کند. هماهنگی و تولید فیلم در شهرستان هم سختیهای خاص خود را دارد و علاوه بر این سختیها ما برای این کار بهسراغ مناطقی از شمال رفته بودیم که با مناطق توریستی که در برخی فیلمها دیده میشود متفاوت بود و همین هم بهلحاظ هماهنگیها سختیهای خاص خودش را داشت.
کارگردان فیلم «سیزده ۵۹» و «ترانه تنهایی تهران» گفت: چون خود منطق داستان فیلم «تمشک» بهگونهای است که باید در شهرستانهای شمال اتفاق میافتاد، پس از وسواسهای زیادی که در انتخاب لوکیشن داشتیم به این نتیجه رسیدیم در طبیعت بکر گیلان و اطراف شهرستان لنگرود، لاهیجان، بندرانزلی و منطقه چمخاله که هنوز طبیعت بکر خود را حفظ کردهاند فیلم را بسازیم.
سالور در آخر با اشاره به فیلمنامه «تمشک» گفت: داستان فیلم بهشدت نو و متفاوت است بهطوریکه برای گرفتن پروانه ساخت این قصه نو نزدیک به هفت ماه در دولت قبلی تلاش کردیم و بعد از گرفتن پروانه ساخت با توجه به امکانات موجود سینمای ایران تلاش داشتیم فیلمی بسازیم که برای مخاطب جذاب باشد.