اوجی درباره کتاب تازه منتشر شدهاش توضیح داد: آخرین اثر منتشر شدهام با عنوان «حیرانیها» از سوی انتشارات فصل پنجم به بازار کتاب آمد. این مجموعه دربرگیرنده بیش از ۱۰۰ قطعه شعر درباره موضوعاتی است که حیرتم را برانگیختهاند، حال چه این موضوعات درباره کهکشان و چه درباره مسایل جزیی و روزمره باشند.
وی افزود: شعرهای این مجموعه در چند دفتر گرد آمده است و طبق دیگر کارهایم در قالب سپید و نیمایی سروده شدهاند. این مجموعه در ۱۳۶ صفحه، بهار امسال به بازار کتاب عرضه شد.
این شاعر در ادامه به کتابهای در دست انتشارش اشاره و تشریح کرد: یکی از این کتابها با عنوان «دهان تسلی» ۱۰۴ قطعه شعر در ۱۲۸ صفحه را شامل میشود که در چهار دفتر ارایه شدهاند. این مجموعه مجوز انتشار را دریافت کرده است و به زودی از سوی نشر ابتکارنو به چاپ میرسد.
وی ادامه داد: کتاب دیگرم «بر چهره غروب» نام دارد و بیش از ۱۵۰ قطعه شعر از سرودههای اخیرم را شامل میشود. این مجموعه نیز از سوی نشر ثالث مراحل اداری انتشار را طی میکند.
اوجی از ارایه جدیدترین مجموعه شعرش به نشر روشنمهر خبر داد و گفت: به تازگی جدیدترین مجموعه شعرم با عنوان «گنجشکها و کلاغها» را به دست چاپ سپردهام. این مجموعه شامل دو بخش سرودههایی با محوریت و موضوع «گنجشک» و «کلاغ» است.
وی توضیح داد: طی ۵۰ سال شاعریم برخی از شاعران و بزرگان حوزه ادبیات بنمایههای شعری من چون «عشق»، «مرگ» و «شیراز» را در شعرهایم تشخیص داده و ارایه کرده بودند. برهمین اساس خسرو قمر که پیشتر کتاب «اما پرنده و گل» را درباره آثار و شعر من تدوین و منتشر کرده بود، به نام ۳۰ پرنده در شعرهای من اشاره کرد.
این شاعر در پایان افزود: طبق نظر خسرو قمر نام ۳۰ پرنده در شعرهای من بارها بهکار رفته و در میان آنها «گنجشک» و «کلاغ» فراوانی بیشتری داشته است. برهمین اساس از سوی قمر بیش از ۱۳۰ قطعه شعرم با این دو بنمایه گردآوری شد که در نهایت از میان آنها ۸۵ قطعه شعر را انتخاب و در این کتاب ارایه کردهام.
منصور اوجی متولد نهم آذر ۱۳۱۶ در شیراز است. وی مدرک کارشناسی خود را در رشته فلسفه از دانشگاه تهران و کارشناسیارشدش را در رشته علوم تربیتی از دانشسرای عالی تهران دریافت کرده است. همچنین دوره کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی را در دانشگاه شیراز گذرانده و طی ۵۰ سال این رشتهها را در مرکز تربیت معلم و دانشگاه تدریس کرده است.
«باغ شب» (۱۳۴۴)، «خواب درخت و تنهایی زمین»(۱۳۴۴)، «شهر خسته»(۱۳۴۶)، «برگزیده اشعار»(۱۳۴۹)، «این سوسن است که میخواند(۱۳۴۹)، «مرغ سحر»(۱۳۵۶)، «صدای همیشه»(۱۳۵۷)، «شعرهایی به کوتاهی عمر»(۱۳۵۸)، «حالی است مرا»(۱۳۶۸)، «کوتاه مثل آه»(۱۳۶۸)، «خوشا تولد و پرواز»، «دروقت حضور مرگ»(۱۳۸۹) و «شعرهای مصری»(۱۳۸۹) برخی از آثار این شاعرند.