به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی بسیج رسانه ملی؛ آئين پايانی تجليل از برگزيدگان دومين جشنواره كشوری وبلاگنويسی بسیج رسانه ملی با عنوان «انتخابات، تجلی حماسه سياسی» با حضور سردار بهروز اثباتی؛ رئيس دفتر سايبری ستاد كل نيروهای مسلح، علیاصغر جعفری؛ مشاور رئیس سازمان و رئيس بسيج صداوسیما و همچنين جمعی از مدیران، مسئولان و فعالان فعال فضای مجازی برگزار شد.
سردار بهروز اثباتی، رئيس دفتر سايبری ستادكل نيروهای مسلح در اين مراسم طی سخنانی با اشاره به روز مقاومت اسلامی و گراميداشت ياد شهدا گفت: عناصر اصلی و تشكيل دهنده انقلاب اسلامی در ايران به سه دسته بسيج و محوريت آن، فنآوریهای نوين و وبلاگنويسی و عنصر خلق حماسه تقسيم میشود.
وی افزود: فنآوریهای نوينی كه امام خمينی (ره) در آن زمان از آنها به منظور پيروزی انقلاب اسلامی ايران استفاده كرد، همان نوار كاست بود كه در شكلگيری و همهگير كردن انقلاب اسلامی نقش بسياری داشت.
سردار اثباتی با اشاره به اینکه جنگ كنونی، جنگ نرم و مجازی است، ادامه داد: در هر نظامی پنج عامل موضوعی اعم از اجتماعی، سياسی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی وجود دارد كه اگر هر كدام از آنها در هر كشوری به خطر بیفتد آن كشور به چالش و مشكل كشيده خواهد شد.
رئيس سايبری ستاد كل نيروهای مسلح تصريح كرد: بسيج به معانی عام ضمن فعاليت در حماسه سياسی بايد در حماسه اقتصادی هم سهيم باشد و فعاليت خودش را در اين زمينه ادامه دهد. اين جشنواره نقطه آغاز فعاليت مجازی است و اين كار، آغاز شناسايی فعالان فضای مجازی و سايبری در به وجود آمدن خلق حماسه سياسی و اقتصادی است.
وی با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبری در رابطه با درك خلق حماسه سياسی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی اولين چيزی را كه برای درك حماسه سياسی فرمودند، مشاركت است و مشاهده كرديد كه چگونه مردم اين پیام را به خوبی درك كردند. دومين مورد، سلامت انتخابات بود و سومين چيزی كه بايد به آن دقت شود برگزاری انتخابات بود. نكته بعدی قانونمداری و در آخر انتخاب اصلح بود.
سردار اثباتی افزود: به لحاظ ساخت و ايجاد حماسهای كه رهبر معظم انقلاب فرمودند، چند فاكتور وجود دارد كه اولين آن رهبری و بعد از آن نقش بسيج، رسانه و فعالان فضای مجازی است كه نقش تمام آنها در آينده معنای بارزی پيدا خواهند كرد.
وی بيان كرد: امروزه وبلاگنويسان بسيجی بايد آثار خود را برای آيندگان خلق كنند و با بهرهگيری از ابزار مدرن، اينكار را به سرانجام برسانند. اگر ابزار مجازی در اختيار مستضعفين به صورت كامل و با آگاهی قرار گيرد، مطمئن باشید كه پيروزی در آينده از آن ما خواهد بود.
رئيس سايبری ستاد كل نيروهای مسلح ادامه داد: فرماندهان و رزمندگان امروز جنگ در فضای مجازی، بسيجيان و فعالان آن هستند. آينده انقلاب اسلامی منوط به خلق حماسه اين افراد است؛ چراكه اين افراد توانستهاند با فعاليتهای خود شاخ قول استكبار و دشمنان را در فضای مجازی بشكنند، اما اين كافی نيست و اين راه بايد با صلابت و قدرت هرچه بيشتر جوانان و فعالان و بسيجیان ادامه پيدا كند.
رييس بسيج رسانه ملي: رسانه های استکباری در تلاش ساخت حقایق و واقعیت های مجازی هستند
رییس بسیج رسانه ملی نیز در این مراسم گفت: امروز فضای مجازی و سایبری می تواند در تصمیم گیری ها نقش آفرینی کند بنابراین باید در این زمینه ظرفیت ایجاد کنیم.
براساس این گزارش؛ علی اصغر جعفری مشاور رئیس سازمان و رئیس مرکز بسیج صداوسیما فضای مجازی را هم تهدید و هم فرصت توصیف کرد و افزود: فضای مجازی، فضای مناسبی را برای بسیاری از کارها از جمله امر به معروف و نهی از منکر و دیگر کارهای فرهنگی فراهم کرده است.
وی با بیان این که اگر از فضای مجازی غفلت کنیم، این فضا تهدید محسوب می شود؛ گفت: اگر قرار است تاثیرگذار باشیم و از فرهنگ و آرمان های خود دفاع کنیم، امروز این ظرفیت مجازی از طریق وبلاگ ها و پایگاه های اینترنتی اطلاع رسانی فراهم شده است، که با دسترسی آسان و جهانی ظرفیت های تازه ای را برای همگان به ویژه در زمینه تبلیغات دینی و ارزشی به وجود آورده است.
رییس بسیج رسانه ملی یادآور شد: از جمله تهدیدات در حوزه مجازی، ساخت واقعیت ها و حقیقت های مجازی است، لذا مهمترین وظیفه کسانی که در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می کنند این است که واقعیت ها را به موقع تبیین کنند تا جریان رسانه ای استکبار نتواند زمینه قلب حقایق را فراهم کند.
جعفری درخصوص سوء استفاده از فضای مجازی گفت: نمونه بارز تهدیدآفرینی در فضای سایبری، دستگاه های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی است که با ایجاد پایگاه هایی به نام های به ظاهر اسلامی، حرکت های ضد اسلامی را در پیش می گیرند که شناسایی این موارد، حساسیت و هوشمندی لازم را می طلبد.
وی افزود: برای مقابله با دشمن سایبری، تربیت و شناسایی نیروی انسانی کارآمد، توانمند و خلاق در این زمینه همراه با ایجاد ظرفیت های جدید؛ همچنین هم گرایی میان این نیروها از اولویت های امروز ماست.
محمدحسین فیروزی دبیر این جشنواره سخنران دیگر این مراسم بود که در سخنانش با اشاره به نامگذاری امسال توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی گفت: بسیج رسانه ملی همزمان با برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خردادماه، جشنواره «انتخابات؛ تجلی حماسه سیاسی» را در جهت تحقق خلق حماسه سیاسی در فضای حقیقی و مجازی کشور برگزار کرد.
وی با اشاره به شرکت ۴۷۲ وبلاگ از سراسر کشور در این جشنواره، ادامه داد: پس از مرحله بازبینی و داوری وبلاگهای رسیده، به مناسبت سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۳۴ وبلاگ، انتخاب و ۲۰ وبلاگ قابل تقدیر شناخته شد.
فیروزی افزود: بیشتر شرکت کنندگان این جشنواره جوانان بودند و ۷۵ درصد از وبلاگهای شرکت کننده به استانها اختصاص داشته است که وبلاگ نویسانی از استانهای گلستان، همدان، تهران، بوشهر، قم، استان مرکزی، مازندران و... در این جشنواره به عنوان برگزیدگان نهایی معرفی شده اند.
وی مطالب جشنواره وبلاگ نویسی رسانه ملی با موضوع انتخابات تجلی حماسه سیاسی را تحلیل ها، تفسیر، مقاله، گزارش، یادداشت، نقد و اخبار با محورهایی از جمله التزام به قانونگرایی، رعایت اخلاق انتخاباتی، دشمن شناسی و اقتدار ملی و انتخابات، اخلاق رسانه ای و شاخص های انتخاب کاندیدای اصلح ذکر کرد.
دبیر این جشنواره جایگاه وبلاگ نویسی در ایران را جایگاهی ویژه ای به لحاظ انتشار اندیشه های ارزشمند دینی ـ اسلامی توصیف کرد و گفت: پدیده وبلاگ نویسی نه تنها برای خاموش کردن عطش نویسندگی است بلکه نوعی فکرکردن با صدای بلند است که می تواند آن صدا به جهانیان برسد و ایران شاهد رشد سریع کمی و کیفی وبلاگها به ویژه در انتشار وبلاگهای ارزشی بوده است.
عناوین برخی وبلاگهای منتخب در این جشنواره به این شرح است: حماسی، طلایه داران ظهور، نینوایی، انتخاب برتر، مهدی می آید، حماسه حضور و یلدای آسمانی و...