به بهانه پخش مجدد مجموعه تلویزیونی "هزار دستان"
محمدعلی کشاورز: دیگر کسی مثل علی حاتمی در تلویزیون نیامد
تاريخ : دوشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۴:۲۵
در سینما و تلویزون امروز چهره جایگزین هنر بازیگری شده به همین دلیل این دو رسانه علاقمندان خود را از دست داده اند.
به گزارش هنر نیوز ،محمدعلی کشاورز بازیگر نقش شعبان استخوانی در سریال "هزار دستان" به خبرگزاری سینمایی ایران در ارتباط با بازی در این سریال تلویزیونی که در سال 58 از سیما به کارگردانی محمد حاتمی پخش می شد گفت: در آن دوران مرحوم علی حاتمی در عرصه هنر ایران حضور داشتند اما متاسفانه پس از آن دیگر مثل علی حاتمی در سینما و تلویزیون ما به وجود نیامد تا باز هم شاهد ساخت آثار فاخری باشیم که پس از گذشت سال ها باز هم بتوانند مخاطبان را مجذوب خود کنند چون دیگر حاتمی نداریم.
این بازیگر پیشکسوت ادامه داد: متاسفانه مسائلی که در عرصه هنر وجود دارد که دیگر نام آن را نمی توان هنر نامید.
وی در ادامه زمان پخش مجدد این سریال را بسیار نامناسب دانست و گفت: این سریال روزها ساعت 12 ظهر که مردم در خانه نیستند پخش می شود ،آیا مسئولان سیما با این اثر خصومتی دارند که زمان پخش نامناسبی را برای این کار انتخاب کرده اند و بعد می گویند چرا مردم به شبکه های ماهواره ای روی می آورند. آیا رسانه توانسته نیازهای مخاطب را با برنامه خود برآورده کند؟
بازیگر نقش شعبان استخوانی در ادامه بیان کرد: در سینما وتلویزیون امروز دیگر کسی برای اصل هنر فعالیت نمی کند تهیه کننده گان و کارگردان ها دنبال پول و مسائل مادی هستند و بازیگران نیز دنبال شهرت! با این مسائل دیگر هنر معنای ندارد و چیزی که به جای نمی رسد فریاد است.
وی در ادامه تاکید کرد: بازیگران در سال های اخیر دیگر به بازی و نوع کار خود توجه ای ندارند و بازیگران با برخی مسائل ناپسند هم چون رشوه و یا چهره وارد تصویر می شوند این در حالی است که مخاطب امروز نیازهایش تغییر کرده و در جست و جوی بازی و کارگردانی است نه چهره بودن آرتیست. به همین دلیل است که چهار سال از آخرین فعالیت من می گذرد.
کشاورز در ادامه این گفت و گو اظهار کرد: مردم با نقش های خوب حتی پس از گذشت سال ها نیز ارتباط برقرار میکنند زیرا هنر و بازی برای همیشه در ذهن مخاطبان ماندگار می شود.
وی در ادامه تاکید کرد: اگر مسئولان سیما نمی توانند درشبانه روز برنامه های مناسبی پخش کنند بهتر است تایم برنامه های خود را کم کنند و به کیفیت کار به جای کمیت اهمیت دهند.