به گزارش هنرنیوز، افسانه پاکرو، بازیگر نقش عاطفه این سریال، از سال ۸۴ با فیلم «محکومیت بهشت»، به سینما معرفی شد. در طول این سالها با بازی در کارهایی مثل «رسم عاشقی»، «رویای خیس» پوران درخشنده، «محاکمه» ایرج قادری، «زندگی شیرین» قدرتالله صلحمیرزایی، «شیر و عسق» آرش معیریان و سریال «در مسیر زایندهرود» حسن فتحی، تا حدی میان مخاطبان شناخته شد. این بازیگر نقش اول «تکیه بر باد» حالا با بازی در نقش دختر حسین ترابنژاد با بازی فرامرز قریبیان و تازه عروس نادر محسنیان با بازی مهدی فخیمزاده، فرصت این را پیدا کرده که خیلی بیشتر از قبل، بازیاش را به نمایش بگذارد و شناخته شود. همراه با این بازیگر، ابعاد مختلف سریال، نقش عاطفه و برخی مسائل حاشیهای کار را بررسی میکنیم.
چه اتفاقی افتاد که این نقش را بازی کردی؟
گزینه اول بازی در این سریال خود من بودم. اولین بار آقای معظمی برای نقش عاطفه، با من تماس گرفت. البته چون نبودم با خواهرم صحبت کرده بود و گفته بود که میخواهد یک سریال مناسبتی برای ماه رمضان شبکه تهران بسازد. پیشنهاد کرده بود تا من در آن بازی کنم ولی در آن روزها مشغول بودم و گفتم که نمیتوانم در کار باشم. بعد از مدتی خبر پیش تولید کار را با حضور فخیمزاده و قریبیان شنیدم، خیلی ناراحت شدم که نتوانسته بودم در آن کار باشم. میدانستم که معظمی اپیزودهای «شاید برای شما هم اتفاق بیفتد» را کارگردانی میکرد اما هیچ وقت با او کار نکرده بودم. راستش را بخواهید فکر هم نمیکردم که کار و قصه آنقدر جذاب باشد که آقای قریبیان و آقای فخیمزاده هر دو با هم حاضر به حضور در کاری مناسبتی و البته با کارگردانی جوان باشند. طبیعتا ناراحت شدم، گفتم حیف شد، به هرحال دیگر گذشته بود. تا اینکه شنیدم معظمی با بازیگر دیگری قرارداد بسته و کارهم شروع شده، مدتی گذشت تا دوباره معظمی با من تماس گرفت. گفت ما کار را شروع کردیم. میتوانی بیایی؟ قضیه بازیگر قبلی را پرسیدم و گفت به خاطر یکسری مشکلات نمیتوانند با او کار کنند. واقعا اگر قبل از انتخاب آن بازیگر با من تماس نگرفته بود هیچ وقت کار را قبول نمیکردم.
بعد از گذشت تقریبا نیمی از سریال «تکیه بر باد»، چه تعریفی از نقش «عاطفه» داری؟عاطفه، دختری است که نمونهاش را زیاد میشود در جامعه پیدا کرد. فکر میکنم یک آدم معمولی است با بلندپروازیها و فکرهایی که در سرش دارد؛ فکرهایی که خیلی جاها برخلاف تفکر خانوادهاش است.
انتخاب شهر شیراز برای محل زندگی عاطفه، دلیل خاصی دارد یا اتفاقی است؟
من زیاد در جریان این مسئله نیستم چون همانطور که گفتم خیلی دیر به گروه اضافه شدم. فقط میدانم که عاطفه باید از شهر دیگری به تهران ميآمده. شاید شیراز را به این خاطر انتخاب کردند که خب مردم خیلی خونگرمی دارد.
محمود معظمی، معمولا در پروژههای مهدی فخیمزاده، به عنوان دستیار کارگردان حضور داشته حالا اما به صورت مستقل، خودش سریالی ساخته که اتفاقا مهدی فخیمزاده هم در آن بازی دارد. فخیمزاده در ساخت این سریال چقدر مشارکت داشت؟
واقعا حضور فخیمزاده مهم بود. مخصوصا اینکه بعضی وقتها برای بالا رفتن سرعت کار و اینکه بتوانیم سریال را به رمضان برسانیم دو گروه میشدیم و یک گروه را فخیمزاده میگرفت. البته خیلی کم این اتفاق رخ داد و بیشتر کار را خود آقای معظمی گرفت. در آن بخشها بود که فخیمزاده کاملا نظر خودش را اعمال میکرد. اگرنه در سایر مواقع به عنوان مشاور سر صحنه حضور داشت و واقعا دست معظمی را باز میگذاشت.
با موفقیت «تکیه بر باد»، قطعا پیشنهادهای بیشتری در تلویزیون خواهی داشت.تصمیم داری به عنوان یک بازیگر تلویزیونی ادامه دهی یا سینما را ترجیح میدهی؟
بعد از «رسم عاشقی»، از سال ۸۴، پیشنهادهای زیادی از کارگردانهای خیلی خوب داشتم تا در سریالهایشان بازی کنم اماخودم تمایل چندانی برای تلویزیون نداشتم. کار خوب برایم مهم است. به نظر من مهم نیست که آدم فقط فعالیت داشته باشد. نمیدانم چرا الان سینما و تلویزیون به جایی رسیده که بازیگری که پرکار است لزوما باید مرتب در همه کارها حضور داشته باشد! من اگر میخواستم امسال شش، هفت تا فیلم در جشنواره فجر داشتم اما حتی اگر هیچ کاری هم به من پیشنهاد نشود هیچ وقت نمیروم چنین کارهایی را کار کنم. نقش اول بودن که مهم نیست. من خودم قبول دارم که دو تا کار بد در کارنامهام دارم اما دیگر نمیخواهم آنها را تکرار کنم. این اواخر یک فیلم به اسم «من کجا خوابم برد«را به کارگردانی جواد کاسهساز بازی کردم. در آن نقش مقابل مهدی هاشمی بودم. اتفاقا دو تا بازیگر بیشتر نداشت که من و آقای هاشمی هرکدام در ۶ نقش متفاوت بازی کردیم. به خاطر متفاوت بودنش خیلی کار خوبی شد. دوست دارم همیشه نقشهای متفاوت داشته باشم. با توجه به ساعت پخش این سریال من از پخش آن در شبکه پنج سیما راضی هستم..