فراخوان پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت»
فراخوان پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت»
فراخوان پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت»/ اختتامیه چهارمین جایزه پژوهش سینما خرداد است
 
تاريخ : يکشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۰۷
به گزارش هنرنیوز ، جشنواره پانزدهم آذرماه ۱۴۰۰ در صورت فراهم شدن شرایط و واکسیناسیون عمومی، به شکلی فیزیکی و آنلاین برگزار می‌شود، در غیر این صورت مانند چهاردهمین دوره، جشنواره آنلاین برگزار خواهد شد. ثبت نام اینترنتی از اول خردادماه آغاز می‌شود و تا 15 مردادماه ادامه دارد.

بازنمایی تاریخ و فرهنگ جامعه‌ ایرانی- اسلامی، صیانت از هویت ملی مبتنی بر انگاره‌های دینی و ایرانی، وضعیت امروز و چشم‌انداز ایران با نگاه ویژه به فرصت‌های قرن جدید، تقویت سینمای مستند خلاق ایران، آشنایی فیلمسازان کشور با تحولات نوین سینمای مستند جهان، از اصول و اهداف این دوره از جشنواره است.
در بخش مسابقه ملی این دوره، فیلم‌هایی که بعد از فروردین ۱۳۹۹ تولید شده‌اند، در سه دسته تقسیم بندی شده و با هم رقابت می‌کنند:
الف) مستندهای کوتاه (آثار کوتاهتر از ۴۰ دقیقه)
ب) مستندهای نیمه بلند (آثار از ۴۰ تا ۶۰ دقیقه)
ج) مستندهای بلند (آثار بیش از ۶۰ دقیقه)

یکی از بخش‌های مسابقه پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت»، بخش ویژه ایران ۱۴۰۰ (فرصت‌های قرن جدید) است، همچنین بخش بین‌الملل این دوره بر خلاف سال گذشته به شکل رقابتی برگزار خواهد شد.

متقاضیان حضور در جشنواره می‌بایست فرم شرکت در پانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» را روی وب‌سایت جشنواره به صورت آنلاین تکمیل کرده، از اطلاعات ثبت شده پرینت گرفته، به امضای تهیه‌کننده رسانده و در سامانه ثبت نام اینترنتی جشنواره بارگذاری کنند.
نشانی ثبت نام اینترنتی جشنواره panel.irandocfest.ir

* اختتامیه چهارمین جایزه پژوهش سینما خرداد است

اختتامیه چهارمین دوره جایزه پژوهش سال سینمایی به دبیری بهروز محمودی بختیاری خردادماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

ابوالفضل پورعرب بازیگر سینما و تلویزیون درباره اهمیت تحقیق و پژوهش برای بازیگر گفت: یکی از نکات اساسی و مهم در بازیگری در ابتدا شناختن نقش است که لازمه آن شناخت، تحقیق و کنکاش درباره نقش‌ها است.
وی ادامه داد: زمانیکه فیلمنامه ارسال می‌شود در ابتدا در ناخداگاه بازیگر اتفاقاتی می‌افتد که بتواند با نقشی که کارگردان تشخیص داده ، هم ذات پنداری کند و با درنظرگرفتن مولفه‌های دیگری که در بازیگرها متفاوت است درنهایت برای پذیرفتن یا نپذیرفتن نقش تصمیم گیری کند.
بازیگر فیلم «عروس» همچنین گفت: معمولا در ایفای هرنقش موقعیت اجتماعی آن شخصیت را در اولویت قرار می‌دهم و اگر آنرا بفهمم سعی می‌کنم با چارچوب هایی که خودم دارم شخصیت را بازی کنم و در این مرحله قطعا تحقیقاتی نیز باید صورت پذیرد.
پورعرب خاطرنشان کرد: همه نقش‌هایی که تا به امروز بازی کرده‌ام را بدون درنظر گرفتن میزان فروش ، دوست دارم و برای ایفای نقش‌های خوب که مردم هم دوست داشته باشند تلاش کردم و اگر هم خوب نشده از مردم عزیزعذرخواهی می‌کنم.
وی ادامه داد: در دهه‌های گذشته کارگردان، تهیه کننده، فیلمبردار و ... برایم خیلی اهمیت نداشت اما امروز برایم جز اولویت‌ها برای پذیرفتن نقش‌ها محسوب می‌شود. در گذشته سعی می‌کردم خود را با عوامل هماهنگ کنم اما امروز نگاهم متفاوت شده است.
این بازیگر سینمای ایران در پایان بیان داشت: به نظرم تحقیق و پژوهش در مورد نقش‌های پیشنهادی به بازیگر بسیار کمک می‌کند زیرا با پژوهش یک بازیگر می‌تواند ما به ازای بیرونی شخصیت را در جامعه امروزی پیدا کند و خود را بیشتر در قالب نقش پیدا کند.
کد خبر: 98616
Share/Save/Bookmark