سریال سازی ما بیمار شده است
پندار اکبری در گفتگو با هنرنیوز؛
سریال سازی ما بیمار شده است
پندار اکبری بازیگر تلویزیون گفت: ما کیفیت را در تلویزیون فدای کمیت کردیم و به همین دلیل است که این روزها سریال سازی ما بیمار شده و خیلی از کارگردانان مطرح در این حوزه انگیزه کار ندارند.
 
تاريخ : شنبه ۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۱۳

پندار اکبری بازیگر تلویزیون در گفتگو با خبرنگار تلویزیونی هنرنیوزاظهارداشت: به تازگی بازی در فیلم ویدئویی «شمال شهر، جنوب شهر» به کارگردانی«سعید عباسی» به پایان رساندم که در فیلم با نیما شاهر خ شاهی و بهاره افشاری هم بازی بودم و قرار است در شبکه نمایش خانگی این فیلم پخش شود.
وی افزود: فیلم ویدئویی «شمال شهر، جنوب شهر» به تهیه کنندگی «امیر پورکیان» مضمونی اجتماعی دارد و روایت داستان زندگی دو جوان با دو طبقه مختلف اجتماعی است که در طول داستان اتفاقات مختلفی برایشان رخ می دهد و درگیر حوادثی می شوند.
اکبری اضافه کرد: امسال متاسفانه حجم کاری در حوزه تلویزیون و سینما کم شده و اکثر بازیگران ما در این دو حوزه کم کار شدند و با توجه به اینکه مجموعه های تلویزیونی ماه مبارک رمضان هم تازه ساخته و پخش شدند این کم کاری تا حدودی طبیعی است اما به نظرم ما در حوزه سینما و تلویزیون این روزها دچار کمبود سوژه هستیم و باید فکر به حال این مشکل شود.
وی تصریح کرد: متاسفانه در حوزه تله فیلم ما مشکلات اساسی داریم و این به این برمی گردد که به نوعی کارها را رها کردیم و اهمیتی

یک سری فیلم نامه نویسان و کارگردانان حوزه تله فیلم کار اول شان است اهمیتی که به درست ساخته شدن اثر خود نمی دهند و صرفا این کار را برای مطرح شدن و زمینه ای برای ورود به دیگر عرصه ای هنری به خصوص سینما انجام می دهند.
به کیفیت آثار نمی دهیم. بارها یک سری تله فیلم ها به من پیشنهاد شده ومن قبول نکردم چون تهیه کننده گفته که باید یک هفته ای یا ۱۰ روز کار باید ساخته شود و معلوم است که در چنین شرایطی فیلم با کیفیتی به لحاظ ساختار و حتی بازیهای بازیگران ساخته نخواهد شد. چون بازیگر فرصت فکر کردن در خصوص نقش خود را ندارد و نمی تواند تحلیل درستی از نقش خود ارائه دهد و ناچار است همان بازی فیلم های قبلی خود را ارائه دهد و چیز جدیدی به لحاظ بازی نمی تواند برای مخاطب داشته باشد.
این بازیگر تلویزیون با اشاره به اینکه خیلی ها در عرض ده روز یک فیلم ۹۰ دقیقه ای می سازند وبرایشان مخاطب مهم نیست ، خاطرنشان کرد: برخی از تهیه کنندگان و کارگردانان عرصه تله فیلم تجربه کار هنری ندارند و برای کسب سود به این عرصه وارد شدند و قاعدتا در چنین جرخه ای مخاطب برایشان مهم نیست و به خاطر همین است که در عرض ۱۰ روزیا کمتر یک فیلم ۹۰ دقیقه ای را می سازندو برایشان اصلا مخاطب مهم نیست و تنها چیزی که برایشان مهم است رسیدن به سود بیشتر است .
وی تاکید کرد: به دلیل اینکه یک سری فیلم نامه نویسان و کارگردانان حوزه تله فیلم کار اول شان است اهمیتی که به درست ساخته شدن اثر خود نمی دهند و صرفا این کار را برای مطرح شدن و زمینه ای برای ورود به دیگر عرصه ای هنری به خصوص سینما انجام می دهند. در صورتی که این دوستان غافل از این هستند که ساخت اثر بی کیفیت لطمات جبران ناپذیری به مخاطب در حوزه سینما و تلویزیون وارد و باعث قهر مخاطب با این دو رسانه می شود. هر چند این روزها در هر دو حوزه شاهد لطمات جبران ناپذیر فیلم بی کیفیت ساختن در سینما و تلویزیون هستیم.
اکبری یادآورشد: خوشبختانه برگزاری نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم ویدیویی تهران در خرداد و تیر سال جاری باعث خواهد شد که خیلی ها انگیزه لازم را برای ساخت تله فیلم با کیفیت پیدا کنند . ازطرفی واقعا یک سری ها با برگزاری این جشنواره به خودشان بیایند و در ساخت تله فیلم هایی بی کیفیتی که می سازند تجدید نظر کنند چون این جشنواره بهترین محل برای سنجش کیفیت این آثار بود امیدوارم که در سال های آینده این رویداد هنری
ساخت اثر بی کیفیت لطمات جبران ناپذیری به مخاطب در حوزه سینما و تلویزیون وارد و باعث قهر مخاطب با این دو رسانه می شود. هر چند این روزها در هر دو حوزه شاهد لطمات جبران ناپذیر فیلم بی کیفیت ساختن در سینما و تلویزیون هستیم.
دوباره برگزار شود و دوستان تهیه کننده وکارگردان به کارشان اهمیت دهند.
وی عنوان داشت: مشکل اصلی تله فیلم ها به نظرم یک سری تهیه کنندگانی هستند که در این عرصه کارمی کنند و همیشه با آه و ناله فیلم می سازند و به شکل رفاقتی و به گفته خودشان با بودجه کم آثار خود را می سازند و در نتیجه در اکثر موارد از دستمزد عوامل و بازیگران فیلم می زنند و مشکل را بودجه می دانند و اما شاهدیم که در عمل فیلم را به تلویزیون یا شبکه نمایش خانگی می فروشند و سود هم می کنند اما در این میان با وجود سود هم دستمزد عوامل را نمی دهند و این اصلا برای بازیگری که منبع درآمدش فقط بازیگری است خوب نیست و به مشکل برمی خورد.
اکبری ابرازداشت: با شرایطی که بازیگری ما دارد، بازیگران ما انگیزه کار و فعالیت لازم را نخواهند داشت. چون آثاری که در حوزه تلویزیون و به خصوص در سریال ها و تله فیلم ها ساخته می شود به قدری کیفیت پایینی دارند که هیچ چیزی به سواد و پیشرفت بازیگران ما اضافه نمی کنند و برخی از بازیگران فقط برای گذران امور زندگی در این گونه آثار حضور پیدا می کنند و به غیر این هیچ انگیزه دیگری وجود ندارد وبازیگری که بدون انگیزه کار می کند حاصل کاراش خوب نخواهد بود .
بازیگرمجموعه تلویزیونی فاصله ها در ادامه یادآورشد: ما کیفیت را در تلویزیون فدای کمیت کردیم وبه همین دلیل است که این روزها سریال سازی ما بیمار شده و خیلی از کارگردانان مطرح در این حوزه بی انگیزه شده اند و کار نمی کنند. کسی مثل «حسین سهیلی زاده» به دلیل کلیشه سازی که در تلویزون وجود دارد این روزها کار نمی کند و ترجیح می دهد کار بی کیفیتی را به کارنامه خود اضافه نکند.
وی در پایان گفت: مشکلات سریال سازی ما باید توسط اهالی فرهنگ و هنر و کارشناسان گفته شود تا همه چیز از ریشه درست شود و به نوعی زیر مجموعه ها درست شود تا شاهد آثار با کیفیت باشیم و این گونه نشود که به وفور آثار بی کیفیت را در حوزه سریال سازی و تله فیلم های ویدئویی ساخته شود و همه دست روی دست بگذاریم و بعد از اینکه مخاطبان خود را از دست دادیم کاسه چه کنم چه کنم دست بگیریم . در صورتی که اگر کیفیت آثار را از همین امروز بالا ببریم می توانیم شاهد رونق دوباره در این دو حوزه باشیم.

کد خبر: 45876
Share/Save/Bookmark