اشلينگ حقشناس ـ دختر عليمحمد حقشناس ـ گفت: مجموعهي شعرهاي منتشرنشدهي پدر تدوين شده و هماكنون در حال بازبيني نهايي است. همچنين ترجمهي وي در حوزهي نشانهشناسي در دست ويرايش است تا به ناشر سپرده شود.
او اخيرا نيز از پيدا شدن كتاب مفقودشدهي اين مترجم، پژوهشگر و زبانشناس فقيد خبر داده و گفته بود كه به تازگي دستنوشتهي استاد حقشناس پيدا شده است. اين كتاب سالها پيش به نشر مركز سپرده شده بود و اين اواخر بعد از سالها پيدا شده و اكنون در حال ويراستاري است تا منتشر شود. گويا كتاب دست يكي از همكاران اين نشر بوده كه فوت كرده و اتفاقي بعد از مدتها پيدا شده است. اين كتاب اثري ترجمهي عليمحمد حقشناس دربارهي فلاسفهي يونان است و متن دستنويسي است كه او به نشر مركز تحويل داده بود.
عليمحمد حقشناس سال ۱۳۱۹ در جهرم بهدنيا آمد. تحصيلاتش را تا پايان كلاس نهم در زادگاهش گذراند. بعد به شيراز رفت و آنجا ديپلم ادبي گرفت و ليسانس زبان و ادبيات فارسي را از دانشسراي عالي دريافت كرد. سپس در سال ۱۳۴۴ براي ادامهي تحصيل به خارج از كشور رفت. او از اعضاي هيأت مؤسس انجمن نقد ادبي ايران بود و رياست هيأت مديرهي انجمن يادشده را نيز به عهده داشت. استاد زبانشناسي دانشگاه تهران در سال ۱۳۸۵ به عنوان چهرهي ماندگار زبانشناسي ايران معرفي شده بود.
اين شاعر، منتقد و مترجم آثار متعددي را در حوزهي زبانشناسي ترجمه و تأليف كرده است. «فرهنگ هزاره» (انگليسي - فارسي) نيز از آثار قابل توجه اوست. حقشناس دهم ارديبهشتماه سال ۸۹ در سن ۷۰سالگي درگذشت و پيكر او پس از وداع با دانشجويان و همكارانش در دانشگاه تهران، از مقابل بيمارستان پيامبران تشييع و در سنگ سرك كلاردشت به خاك سپرده شد.