برگزاری سومین جلسه نقد فيلمها و دومين نشست ميهمانان خارجی
درجشنواره بين المللي فيلم كوتاه تهران صورت گرفت؛
برگزاری سومین جلسه نقد فيلمها و دومين نشست ميهمانان خارجی
سومين جلسه نقد و بررسی فيلمهای بخش مسابقه و همچنین دومين نشست ميهمانان خارجی بیست ونهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران برگزار شد.
 
تاريخ : جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۱۳

 به گزارش هنرنیوز به نقل از ستاد خبري جشنواره بين المللي فيلم كوتاه تهران، جلسه سوم نقد و بررسي فيلم‌هاي بخش مسابقه سينماي ايران شب گذشته در سالن شماره دو پرديس سينمايي ملت برگزار شد.
در اين جلسه كه علي علايي به عنوان مجري كارشناس و رامتين شهبازي به عنوان منتقد مهمان حضور داشتند، در مورد كليت سه بخش داستاني، انيميشن و تجربي جشنواره امسال صحبت شد.
به گفته او بخش داستاني نسبت به دوره‌هاي قبل عقب‌گرد محسوسي داشته است. او علت اين عقب‌گرد را عدم توجه فيلمسازان به بخش فيلمنامه‌نويسي در آثار به نمايش درآمده عنوان كرد. اما به نظر او انيميشن از لحاظ فيلمنامه و نوع نگاه كارگردان‌ها پيشرفت محسوسي نسبت به دوره‌هاي قبل داشته است.
در ادامه فيلمهاي بخش مسابقه مورد نقد و بررسي قرار گرفت

***برگزاری دومين نشست ميهمانان خارجي:
دومين نشست ميهمانان خارجي جشنواره ۲۹ برگزار شد.
نشست اساتيد و مديران جشنواره هاي خارجي سيزدهم مهرماه در سالن شكاره ۲ پرديس سينمايي ملت با حضور سوراپ سارنگي مستندساز سينماي هند برگزار شد.
به گزارش ستاد خبري جشنواره، در ابنداي جلسه سرنگي خودش را يك طلبه سينما دانست و عنوان كرد: هنوز هم از سينما نكات و درس هاي تازه مي آموزم و عاشق سينما هستم و سالهاست كه به ساخت مستند در كشورم مي پردازم.
وي با اشاره به اهميت سينما در قرن معاصر تاكيد كرد : در ابتداي پيدايش سينما هم مردم انتظار جادوگري از اين سينما داشتند و مردم با ديدن فيلم سرعت از قطار و آمدن قطا به سمت دوربين هراسان از سالن سينما فرار مي كردند: نكته مهم در سينما اين است كه چه چيزي واقعي است ؟ سينماي داستاني برپايه واقعيت نيست. اما سينما مستند واقع گراست و حقيقتي در سينماي مستند عرضه مي شود.
سرنگي در ادامه افزود: سينماي امروز كارگردانان متفاوتي دارد و مي تواند وجوهات تبليغاتي داشته باشد. در زمان جنگ جهاني دوم طني مستند ساز آلماني مستندي تبليغاتي درباره هيتلر وارشتي تازه ساخت . اين مستندساز درباره جايگاه سينماي مستند در باليوود گفت: صنعت مد نظر است و در چنين سيستمي كه سرمايه حاكم است سينماي مستند و كوتاه جايگاهي ندارد و بيشتر فيلم هاي مستند با علاقه شخصي مستندساز توليد مي شود.
در ادامه مراسم ساشا سركوچيك درباره معرف جشنواره صربستان عنوان كرد : در صربستان جشنواره داراي كاركردهاي گسترده اي است و بيشتر به طرح موضوعات ؛ مشكلات و معضلات جوامع مدرن در هيئت هاي سياسي ، اجتماعي، و اقتصادي مي پردازند . در برگزاري جشنواره بلگرد با يونسكو همكاري موثري داريم و قرار است دوره جديد جشنواره هفته آينده برگزار شود و در جشنواره بخشي با عنوان ازدواج صنعتي در ايران وجود دارد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه شرايط جنگ هاي داخلي در صربستان بر فيلمسازي اين كشور چه تاثيراتي گذاشته است عنوان كرد : بهرحال جنگ تاثيرات زيادي بر توليدات سينمايي در صربستان داشته است و متأسفانه دنياي غرب تصوير درستي از صربستان ارائه نمي كند.

کد خبر: 47333
Share/Save/Bookmark