چرا باید با پایان هفته دفاع مقدس همه چیز تمام شود؟
حبیب اسماعیلی در گفتگو با هنرنیوز؛
چرا باید با پایان هفته دفاع مقدس همه چیز تمام شود؟
حبیب اسماعیلی گفت: چرا باید با پایان هفته دفاع مقدس همه چیز فراموش شود. برای اینکه بتوانیم در حوزه دفاع مقس حرف‌های یمان را بزنیم باید سالن‌های نمایش خوبی داشته باشم فیلم خوب به سالن خوب هم نیاز دارد.
 
تاريخ : يکشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۵۲
حبیب اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز در ارتباط با اینکه چرا با اتمام جشنواره‌ ای درباره هفته دفاع مقدس همه چیز تمام می‌شود گفت: ابتدا باید بگویم به نظرم مقاومت بی‌نظیر مردم ایران در هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی اتفاق بزرگی است که هر ملتی نمی‌تواند این گونه رفتار کند به همین دلیل شایسه آن است که همیشه در مورد آن حرف زده شود. در هفته دفاع مقدس و یا زمانی که برنامه و یا جشنواره‌ای در ارتباط با آن وجود دارد مسئله مقاومت و افرادی که در این راستا گام برداشتند مورد توجه قرار می‌گیرد اما متاسفانه با اختتامیه همه چیز به پایان می‌رسد و تا پایان دوره بعد هیچ یادی از این دوران نمی‌شود در صورتی که نباید مقطعی عمل کرد.

وی در ادامه گفت: فکر می‌کنم در ارتباط با شهدا بیشتر از این‌ها باید کار شود اگر نگاهی به سینمای دنیا بیاندازیم متوجه خواهیم شد آن‌ها در بخشی از تاریخشان مقاومتی را در برابر ظلم و ستم کرده‌اند که در بیشتر روز‌های زندگیشان آن را یاد می‌کنند جدای از این که برنامه‌های خاصی را برای آن افراد در نظر می‌گیرند استقبال عمومی هم از سوی مردمشان بسیار خوب است این به آن دلیل است که رسانه‌‌های شان به درستی به وظیفه خود عمل کرده‌اند و مردم را جذب فضای ملی که خواست خودشان بوده کرده‌اند.

تهیه کننده فیلم سینمایی «روز دینی» گفت: به نظرم در ارتباط با دفاع مقدس کمی خودمان را محدود کرده‌ایم و در یک غالب آثارمان را نگه داشته‌ایم و یا در روز‌های مشخصی باید از آن یاد کنیم در صورتی که این روند اشتباه است. می‌توانیم فضا‌های جدیدی را در ارتباط با این موضوع کشف و تجربه کنیم. باید به گونه‌ای در ارتباط با مقاومت مردم در زمان هشت سال دفاع مقدس فیلم بسازیم که بیگانگان هم علاقه‌مند باشند آثار را ببینند ما باید برای آن‌ها هم در فیلم‌‌هایمان ایجاد جذابیت کنیم.

وی در ارتباط با این سوال که دلایل اینکه هنوز نتوانستیم در عرصه بین المللی وارد شبکه رقابت شویم گفت: در ارتباط با این موضوعات کمی کم کاری شده است شاید به دلیل تغییرات مدیریتی بوده است که در این سال‌ها انجام شده است. شاید هم به دلیل این است که هر دولتی با خودش نگاه جدیدی را وارد سینما می‌کند و هر کدام از آن‌ها هم سلیقه و رویکرد خودشان را دارند اما باید به سمتی حرکت کنیم که یک جایگاه و نگاه واحدی را در روند کارهای دفاع مقدس و آنچه را که به مقاومت مردم ایران بر می‌گردد به دست آوریم.

بازیگر فیلم سینمایی «تبعیدی‌ها» با اشاره به اینکه تعداد جشنواره‌های موجود در سال با عناوین مختلف بسیار زیاد است و باید به سمتی حرکت کنیم که جشنواره‌های مشخص و ثمر بخش را داشته باشیم گفت: به نظرم اگر بتوانیم یک فیلم خوب و درست در زمینه مقاومت و دفاع مقدس بسازیم و با آن مانور بین المللی بدهیم بسیار ارزشمند‌تر از آن است که به لحاظ کمی تعداد آثارمان را بالا ببریم و کمترین تاثیر را حتی در بین خودمان بگذاریم. باید قدرت فیلم‌هایی این چنین را به جایی برسانیم که در بازار‌های جهانی خواهان پیدا کند تا سیاست و حرف‌های خودمان را به گوش آن‌ها برسانیم. باید به سمتی برویم که با ساخت این فیلم‌ها ایدئولوژی خودمان را به جهان در قالب یک بسته فرهنگی معرفی کنیم.

اسماعیلی در ارتباط با این پرسش که فیلم‌های کدام دهه مخاطب بیشتری را به سینما‌ها می‌کشاند گفت: به نظرم سینمای ما در مجموع در دهه‌های شصت و هفتاد بسیار پربار‌تر از این دوران است. در همه ژانر‌ها در آن زمان سینما فعالیت بهتری داشت و مردم سینما را بیشتر دوست می داشتند و برای دیدن فیلم به سالن‌ها می‌رفتند. امیدواریم با برنامه ریزی درست رو به جلو حرکت کنیم.
کد خبر: 75251
Share/Save/Bookmark