برگزیدگان کارگاه آموزش فیلمسازی جهاد اقتصادی معرفی شدند
با مشارکت اتاق بازرگانی؛
برگزیدگان کارگاه آموزش فیلمسازی جهاد اقتصادی معرفی شدند
پنجشنبه ۶ بهمن‌ماه با مشارکت دبیرخانه هشتمین جشنواره فیلم ۱۰۰ و اتاق بازرگانی، از برگزیدگان کارگاه آموزش فیلمسازی جهاد اقتصادی در سه بخش انیمیشن، فیلم مستند و فیلم داستانی تقدیر شد.
 
تاريخ : شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۴۱

به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم ۱۰۰؛ پنجشنبه ۶ بهمن با مشارکت دبیرخانه هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰و اتاق بازرگانی، از برگزیدگان کارگاه آموزش فیلمسازی جهاد اقتصادی در سه بخش انیمیشن، فیلم مستند و فیلم داستانی تقدیر شد.
این مراسم با حضور «صالحی‌خواه» (معاونت صدا و سیما)، «علی درستکار» (مدیرکل روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران)، «حسین ربانی غریبی» (دبیر جشنواره و مدیران دانشگاه­های سوره، دانشکده نظام الملک، دانشکده ادبیات دراماتیک صدا و سیما) و «پوریا اسدی» (مسئول کارگاه آموزشی فیلمسازی فیلم‌سازان جوان) برگزار شد.
بنابراین گزارش، «مرتضی‌علی عباس‌میرزایی» دبیر کمیته تصویری این جشنواره با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی که مدتی پیش از این،با حضور ۲۰۰ فیلمساز جوان، در اتاق بازرگانی و با مشارکت حوزه هنری استان تهران و دبیرخانه هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ برگزار شده بود. گفت: در نهایت پس از آن کارگاه آموزشی ۶۶ فیلم کوتاه صد ثانیه­ای به مرحله نهایی راه یافتند.
وی در ادامه افزود: علاوه بر آن که در این مراسم از پنج اثر در بخش ویژه جهاد اقتصادی تقدیر می­شود. هیأت داوران در حال بررسی این ۶۶ اثر منتخب در بخش کلی هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ هستند.
در بخش انیمیشن، جایزه اول به اثر « BORT » به کارگردانی فتح­الله ندیمی تقدیم شد.
در بخش فیلم مستند، لوح تقدیر جشنواره و جازه اول این بخش برای مستند «سندان» به محمد تقی استیری و در بخش داستانی، سه فیلم «کنترل شد» به کارکردانی اعظم ذوقی،«Uمورتا ۳۰۰ » به کارگردانی محمد غلامی و فیلم «پروا» به کارکردانی الهام قربانی به ترتیب نفر سوم تا اول جشنواره را به خود اختصاص دادند.
هیأت داوری بخش ویژه هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ با موضوع جهاد اقتصادی را «مرجان اشرفی‌زاده»، «مرتضی‌علی عباس‌میرزایی» و «بهنام بهادری» بر عهده داشتند.
همچنین دراین مراسم از «صالحی‌خواه» معاونت صدا و سیما، «میرغیاثی» مدیر دانشکده ادبیات دراماتیک صدا و سیما،« عباسیان» مدیر دانشکده نظام الملک و «رحمانی» مدیر و «روحامی» به خاطر همراهی با تولید کنندگان آثار تقدیر شد.
در بخش دیگری از این مراسم «علی درستکار» مدیرکل روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران با اشاره به بالندگی و نبوغ نسل جوان فیلمساز، از حضور در جمع فیلمسازان جوان ابراز خرسندی کرد و از آنان خواست تا در مسیر بالندگی بکوشند و هر چه بیشتر بر سواد و دانش خود بیفزایند و برای دست یافتن به نگاهی متفاوت از دیگران تلاش کنند.
این مجری کارشناس صدا و سیما، با بیان این که در مسیر فیلم سازی، فوت و فن های بسیاری وجود دارد، گفت: به نظرم می‌رسد باید چند نکته را فارغ از تکلف و صریح عرض کنم البته برای جوانترها و امیدوارم جسارت به حرفه­ای­ها به حساب نیاید.
وی داشتن زاویه دیدی متفاوت و پرداختن به موضوعاتی بکر، تازه و پرهیز از استفاده از نمادهای تکراری ملال‌آور را یکی از راه‌های جذب مخاطب دانست و گفت: بهتر است همیشه اولین سوژه­ای که به ذهنتان می‌آید را فراموش کنید. هر چند سوژه­ها همیشه تکراری هستند و این پرداختهای داستانی است که آن­ها را از نظر کم و کیف متفاوت می­کند اما پیشنهاد می کنم برای پرهیز از این نگاه های تکراری سعی کنید سراغ سوژه هایی بروید که در مرحله بعدی به ذهنتان خطور می­کند. چرا که مطمئنا قبل از شما آدم­هایی بوده‌اند که این سوژه­ها به ذهن آن‌ها هم رسیده است. از طرفی استفاده از ایهام و استعاره می­تواند سطح کیفی کارتان را ارتقاء دهد.
در بخش دیگری از مراسم ۶۶فیلم منتخب بخش جنبی، هشتمین جشنواره بین المللی فیلم ۱۰۰( با موضوع جهاد اقتصادی) اکران شدند. که از آن میان می­توان به فیلم­های چهار سو، باز باران، بازگشت پروانه، تحرک توقف، جایی برای پیرمردها هست، پدرم همه فصل هایش یکی بود، نیلوفر آبی، مردان آهنین، آدم‌ها و آدم‌ها، پا برهنه، شای چانگ، تارو پود، گلدان­ها عوض می­شوند، گنج سوخته، فرکانس ۴۴ و انیمیشنهای بورت و ترازو اشاره کرد.
این مراسم روز پنج شنبه ۶ بهمن ماه در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران برگزار شد و در پایان مراسم فیلمسازان جوان با مسؤلان برگزرای جشنواره، داوران و مسؤلان اتاق بازرگانی ایران، عکس یادگاری انداختند.
بنابراین گزارش، اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران با محور «جهاد اقتصادی» در هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ مشارکت می‌کند.

کد خبر: 36281
Share/Save/Bookmark