به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومي پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر، «داستانهاي انقلاب اسلامي»، «پايان شب سيه سپيد است»، «شقايق»، «مادران شهداي نوجوان»، «دنياي خوبي ها»و «ديو چو بيرون رود فرشته درآيد» موضوع و مضامين رشته تصوير سازي پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر است.
پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر در رشته هاي نقاشي، خوشنويسي، نگارگري، سفال و سراميك، تصوير سازي، مجسمه سازي، پوستر، عكاسي و كاريكاتور و بخش مقالات علمي از ۱۴ بهمن تا ۱۲ اسفندماه سال جاري برگزار خواهد شد.
هنرمندان براي شركت در پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر مي توانند آثار خود را تا ۱۵ آذرماه سال جاري از طريق سايت جشنواره به نشاني www.ivafestival.ir ارسال كنند.
رشته نقاشي با موضوع ايثار و فداكاري و رشته مجسمه سازي با موضوع وحدت است كه هر هنرمند در رشته نقاشي مي تواند حداكثر پنج اثر و در رشته مجسمه سازي حداكثر سه اثر را به جشنواره ارائه كند.
ارزشهاي انساني و الهي موضوع رشته سفال و سراميك و شعائر اسلامي و ايراني موضوع رشته نگارگري است و هر هنرمند حداكثر سه اثر را مي تواند در اين رشته ها ارائه كند.
رشته خوشنويسي فقط به گرايش نستعليق اختصاص دارد و هر هنرمند خوشنويس مي تواند حداكثر سه اثر را با موضوع آيات قرآني، احاديث و اشعار براي جشنواره ارسال كند.
داستان هاي انقلاب اسلامي موضوع رشته تصويرگري است و هر تصويرگر حداكثر پنج اثر مي تواند به جشنواره ارسال كند. رشته پوستر با موضوع عدالت برگزار مي شود و هر هنرمند مجاز است پنج اثر به اين بخش ارائه كند.
رشته عكاسي نیز با موضوع شاديهاي زندگي و اميد به زندگي در گرايش مستند اجتماعي است و هر عكاس حداكثر هفت عكس را مي تواند به جشنواره بفرستد و رشته كاريكاتور فقط به گرايش كارتون موضوعي اختصاص دارد كه هر هنرمند مي تواند حداكثر شش كاريكاتور را با موضوع عدالت به جشنواره ارائه كند.
قابل ذکر است که رشته هاي عكاسي ، كاريكاتور و پوستر به صورت بين المللي برگزار مي شود.
بخش مقالات علمي به « بررسي تحولات هنرهاي تجسمي انقلاب اسلامي » اختصاص دارد و هر شركت كننده مي تواند تا پايان آبان ماه حداكثر خلاصه سه مقاله را به دبيرخانه جشنواره ارسال كند.
تاريخ خلق آثار ارسالي به پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر مي بايست از ابتداي سال ۱۳۹۰ به بعد باشد و آثار تاكنون در جشنواره ها و دوسالانه ها ارائه نشده باشد.
بخش فيل مستند هنرهاي تجسمي نيز در پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر برگزار مي شود و سينماگران و مستند سازان مي توانند فيلم هاي خود را با موضوع هنرهاي تجسمي درباره يكي از شاخه هاي تجسمي (نقاشي، گرافيك، خوشنويسي، نگارگري، عكاسي، كاريكاتور، مجسمه سازي، تصوير گري و سفال و سراميك ) و فيلموگرافي هنرمندان تجسمي (پرتره) و ديگر مستندهاي خود را پيرامون هنرهاي تجسمي تا پنجم بهمن ماه به دبيرخانه پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر ارسال كنند.
پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر به دبيركلي سيدعباس ميرهاشمي از سوي مركز هنرهاي تجسمي با همكاري موسسه توسعه هنرهاي تجسمي معاصر در تهران و استانها برگزار خواهد شد.