حجت الله سیفی نویسنده و کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز اظهار داشت: فیلمبرداری فیلم سینمایی «بچههای جسور» سال گذشته در تهران و کیش انجام شد و با اتمام مراحل فنی قرار است این فیلم سینمایی در جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان ونوجوانان اصفهان امسال حضور داشته باشد.
وی اضافه کرد: فیلم بچههای جسور در ژانر کودک ساخته شده و داستان آن روایتی ازقصه بین واقعیت و رویای دو کودک است که یک سفر تخیلی را در دنیای واقعی انجام میدهند و «مسیح سیفی»، «یعقوب نفقان»و« جعفر نوری» بازیگران اصلی فیلم هستند.
سیفی با اشاره به اینکه قسمت دوم این فیلم سینمایی قرار است ساخته شود تصریح کرد: این روزها فیلمنامه فیلم سینمایی «بچههای جسور ۲» آماده است و با همکاری«شهناز ارسالی» در حال بازنویسی و آماده کردن نسخه نهایی فیلمنامه هستیم.
این کارگردان سینما ادامه داد: نسخه دوم این فیلم هم جذاب و دیدنی است در آن از فضاهای فانتزی و قرآنی استفاده شده و پس از پایان بازنویسی نهایی فیلمنامه برای ساخت آن اقدام و اگر شرایط محیا باشد امسال کار را به احتمال فراوان در آبان و آذر ماه کلید خواهیم زد. چون داستان فیلم ما در فصل پاییز اتفاق می افتد.
وی در خصوص اکران نشدن قسمت اول بچه های جسور هم تاکید کرد: به هرحال فیلم اکران عمومی خواهد شد و ما بعد از نمایش فیلم در جشنواره فیلم های کودک و نوجوان اصفهان در خصوص اکران عمومی آن تصمیم گیری خواهیم کرد. اما قطع به یقین فیلم در مهر ماه و در زمان بازگشایی مدارس به اکران عمومی در خواهد آمد.
سیفی در خصوص ریزش استقبال نشدن از برخی فیلم در سینما ابرازداشت: مخاطب سینما کاری به اختلافات و مشکلات اخیر سینمای ایران ندارد و فقط دوست دارد فیلم جذاب ، با کیفیت و خوب را در سینماها تماشا کند و اگر امروز فیلمی در گیشه نمی تواند موفق باشد بیشتر از آنکه به دلایل خارج از سینما و برخی از اختلافات مدیران با همدیگر مربوط باشد به برخی از فیلمسازان ما مربوط می شود که با ساخت برخی از آثار بی کیفیت وسطحی باعث می شوند که مخاطب دیگر به دیدن فیلم های سینمایی نرود و در مقابل در خانه و با خریدن نسخه خانگی فیلم ها وتله فیلم های ویدئویی به همراه خانواده به تماشای آثار بنشیند.
وی خاطرنشان کرد: سینمای ایران در طول ۳۰ سال گذشته همیشه در مقاطعی دچار ریزش مخاطب بوده است و این جریان فراز و فرودهای خاص خود را داشته است. در کشورهایی صاحب سبک در سینما هم این گونه مشکلات به وجود می آید اگر امروز می بینیم سینمای هالیوود کماکان در فروش فیلم های خود مشکلی ندارد به این دلیل است که در کشوری مثل آمریکا نزدیک به ۲۰ هزار سالن سینما وجود دارد و فیلم ها را به شکل وسیعی اکران می کنند و در دیگرکشورها هم فیلمهای هالیوودی به شکل گسترده ای اکران عمومی می شوند و ریزش مخاطب برای آنها معنا ومفهومی ندارد.
سیفی ابرازداشت: در کشور ما جالب این است که فیلم ها در سینما فروش ندارد در مقابل نسخه خانگی آنها فروش خوبی دارند و نمی توان منکر این شد که در اگر فیلمی از ایران نمی تواند در سطح بین المللی فروش داشته باشد به دلیل مسائل سیاسی و غیره است و باید فیمسازان ما در آثاری که می ساند استانداردها را رعایت کنند تا مخاطب از آثار حمایت کند.
وی افزود: همه باید دست سینمای ایران را برای رشد وبالندگی بگیریم و اگر این اتفاق بیافتد مردم هم قطعا از فیلم ها استقبال می کنند. یک وقتی در سالن های سینما می گفتند که مردم برای دیدن فیلم نباید تخمه، آجیل، پفک وساندویچ با خودشان بیاورند و بعد از مدتی مردم با تنقلات به سینماها رفتند و هیچ اتفاق خاصی نیافتاد در مورد دیگر مسائل سینما هم می توان گفت که به مرو زمان مشکلات مختلف سینما حل و فصل خواهد شد و مهم کیفیت فیلم هاست که باید بالا برود تا مخاطب جذب آثار شود .
سیفی با اشاره به اینکه مردم می فهمند که کدام فیلم ارزش دیدن دارد عنوان داشت: مردم امروز به درجه ای از شعور رسیدند که فرق بین یک فیلم سطحی و با ارزش را به خوبی می دانند و هرگز با دو تا پوستر یا تابلو بزرگ از بازیگران یک فیلم فریب نمی خورند و تلاش می کنند با آگاهی و انتخاب درست یک اثر را انتخاب کنند. هر چند نمی توان منکر این قضیه شد که تبلیغات زبانی فیلم ها توسط مردم هم در فروش یک فیلم سینمایی بسیار تاثیرگذار است. اما در عین حال باید با تبلغات درست و به جا به دیده شدن در ست فیلم ها هم کمک شود. چرا که تبلیغات مهمترین ابزار برای آگاهی دادن به مخاطب است و باید راهکارهای موثر و مهم در این خصوص فراهم شود تا سینما بتواند به خوبی برای مخاطبان معرفی شود.
وی یادآورشد: به نظرم ما باید در برگزاری جشنواره های مختلف سینمایی به مخاطب هم فکر کنیم و در جهت بالا رفتن کیفیت فیلمهایمان تلاش کنیم و اگر می خواهیم سینمایمان دوام وحیات داشته باشد باید اختلافات را کنار بگذاریم و همه در جهت رشد و شکوفایی این سینما تلاش کنیم و کاری نکینم که مردم خسته و درمانده از دیدن فیلمهای سطحی و بی کیفبت به سمت شبکه های ماهواره ای و فیلم های خارجی بروند.