نزهت اميري ـ شاگرد ارشد پرويز منصوري ـ كه پس از فوت اين موسيقيدان تصميم به تشكيل بنياد پرويز منصوري گرفت، در اين رابطه گفت: متاسفانه هيچ حمايت مالي از سوي مسؤولان موسيقي كشور صورت نگرفت و اين پروژه در حال تعليق است.
او در همين رابطه توضيح داد: پس از فوت «پرويز منصوري» اسفندماه سال ۹۰ با بنياد رودكي تماس گرفتم تا بتوانم براي تمرين اركستري كه قرار بود آثار اين هنرمند را اجرا كند، سالني را بگيرم، اما متاسفانه از اسفندماه تاكنون هيچ پاسخي به بنده ندادهاند.
اميري معتقد است: راهاندازي يك اركستر، فعاليت عميقي است و نياز به يك بنياد دارد و هنگامي كه حمايتي نباشد نميتوان كارها را پيش برد.
اين رهبر اركستر افزود: بيش از صد بار با اين آقايان مسؤول تماس گرفتم اما يا مسافرت بودند يا اصلا نبودند و هنگامي هم كه با آنها صحبت ميكنم، ميگويند خبرتان ميكنيم.
نزهت اميري همچنين اظهار كرد: نوازندگان بيكار و سالنهاي خالي فراوان است اگر مسؤولان مستقيما به من بگويند بنياد را حمايت نميكنند، بنده از راه ديگري اقدام خواهد كرد اما مشكل اينجاست كه آنها دائما ميگويند، خبرتان ميكنيم.
اين هنرمند موسيقي، سهلانگاري مسئولان و عدم درك از بزرگي اين پروژه را باعث عدم پيشبرد اين طرح دانست.
اميري در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا از طريق خانه موسيقي هم اقدامي براي تشكيل بنياد كرده يا خير، گفت: حدود ۸ بار با خانه موسيقي ايران تماس گرفتم و قرار بود آنها وقت بگذارند، اما از آن هم خبري نيست. متاسفانه اين رخدادها توانمندي آدم را فرسايش ميدهد.
اين موسيقيدان با بيان اينكه براي تشكيل اركستر و بنياد منصوري باز هم تلاش خواهد كرد، يادآور شد: اگر تجارب هنرمندان بزرگ قرار نگيرد، عقبگرد تاريخي خواهيم داشت و من اين رسالت را بر دوشم احساس ميكنم.
اميري افزود: نميدانم چرا وقتي درد و درمان را ميدانيم، حركت نميكنيم؟ مطمئنم كه اين طرح با تمام مشكلات اقتصادي، شدني است.