به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی اداره كل كتابخانه هاي عمومي استان تهران، این مراسم با حضور اسفندیار مبتکر سرابی مدیر کل کتابخانه های عمومی استان تهران، علی نیکنام معاون، یوسف عباسی رئیس اداره برنامه ریزی، انجمن ها و مشارکتهای استان، روسای ادارت شهرستان های کتابخانه های عمومی استان تهران وکارشناسان ستادی اداره کل کتابخانههای استان برگزار شد.
مدیر کل اداره کل کتابخانههای عمومی استان تهران ضمن تقدير ازعملكرد نیره حيدري در طول مدت خدمت وی به ارایه گزارشی درباره پیشرفت جایگاه کتاب و کتاب خوانی و ارتقای سطح فرهنگی شهرستان قدس با توجه به معیار های فرهنگی کشور پرداخت .
حيدري در ابتدا با اشاره به حمايتهاي فراوان فرماندار شهرستان از امور كتابخانههاي عمومي گفت: با حمايتهايي كه از سوي فرمانداري شده است تعداد اين كتابخانهها از سال ۸۸ از يك كتابخانه به شش كتابخانه ارتقا پيدا كرد.
وي درباره نیم درصد بدهی شهرداری به کتابخانه های عمومی این شهرستان افزود: شهرداری شهرستان قدس از سال ۸۳ تا ۸۸ هیچ گونه مبلغي را به عنوان سهم نيمدرصد بدهي خود پرداخت نكرده بود اما با حمایت های مکرر فرماندار تا حدود زيادي مطالبات ما از شهرداري قدس وصول شده است و توانستيم اين مطالبات را به حداقل برسانيم.
وي تاكيد كرد: ما تا پايان سال ۸۹مطالبات خود را از شهرداري دريافت كرديم و در حال پيگيري مانده مطالبات سال های ۹۰ و ۹۱ هستيم.
وی درباره پروژه کتابخانه مرکزی قدس ادامه داد: کتابخانه مرکزی شهرستان قدس در محوطه باغ ملی این شهرستان از پروژه ماندگاردر سطح شهرستان است که در سال ۹۰ تأمین اعتبار جهت طراحی آن صورت گرفت و در حال حاضر با پایان یافتن مرحله طراحی ، با اعتباری بالغ ۴۰۰ میلیون تومان به زودی مراحل ساخت آن اجرا خواهد شد.
وي ادامه داد: اكنون نيز دو پروژه بزرگ احداث كتابخانه در اين شهرستان در حال پيگيري است كه از آن جمله ميتوان به ساخت كتابخانه عمومی روستایی امام علي(ع) هفت جوی با ۱۰۰ ميليون تومان و كتابخانه عمومي ۳۰ متري شورا اشاره كرد.
حیدری افزود: بهزودي و پس از تامين اعتبار، مراحل ساخت این دو کتابخانه آغاز ميشود.
حیدری درباره تعداد اعضا کتابخانه های عمومی شهرستان قدس گفت: در سال ۸۸ تعداد اعضا ، حدود ۸۰۰ نفر بود که در سال ۹۱ با احتساب کتابخانه های مشارکتی به ۱۰ هزار و ۱۸۱ نفر ارتقا یافته است.
وي همچنين گفت: جلسات كميته نهضت مطالعه مفيد نيز در شهرستان به صورت مستمر برگزار شده و اميدواريم با ادامه برگزاري اين جلسات سرانه عضويت نيز در كتابخانه افزايش يابد و مردم به كتابخانهها سوق پيدا كنند.
حيدري در ادامه با اشاره به رشد شاخصهاي فرهنگي در كتابخانههاي عمومي اين شهرستان گفت: كتابخانه مرکزی شهرستان قدس به عنوان قدیمی ترین کتابخانه نهادی این شهرستان در سال گذشته به عنوان كتابخانه نمونه كشوري انتخاب شد وبا توجه به افزايش اعضا در آن ارتقاي درجه پيدا كرد. این کتابخانه پایلوت پایان نامه های کتابخانه های عمومی استان است ؛ در سال ۸۸ تعداد کتب موجود در این کتابخانه ۴۸۰۰ عنوان بود و این درحالی که در حال حاضر این کتابخانه ۱۳۱۰۰ نسخه کتاب دارد .
در پايان این مراسم به پاس زحمات و تلاشهای مستمر حیدری تابلو فرش هديه اي به رسم يادبود توسط یوسف عباسی رئیس اداره برنامه ریزی ،انجمن ها و مشارکتهای استان به وی تقدیم شد.