توضیحات سید محمد بهشتی درباره موزه هنرهای معاصر
توضیحات سید محمد بهشتی درباره موزه هنرهای معاصر
از جمله تفاوت هاى ناشى از حاكميت قوانين دولتى با قوانين حاكم بر نهاد عمومى اينست كه درآمد دستگاه هاى دولتى بايد به خزانه ريخته شود و خزانه بخشى از آن را به دستگاه بر مي گرداند آن هم نه هميشه در صورتيكه نهاد عمومى درآمدش را به خزانه واريز نمي كند .
 
تاريخ : شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۰۰:۱۶
به گزارش هنرنیوز؛ می گویند هر وقت یك نفر مطلبی می‌گوید كه هیچ جزء آن با هیچ جزئش نخواند این مثل را به زبان آرند.یكی گفت: خسن و خسین هر سه دختران مغاویه بودند كه در مدینه آنان را گرگ درید. گفتند: خسن و خسین نبود، حسن و حسین بود. هر سه نبود، هر دو بود. دختر نبود، پسر بود. مغاویه نبود معاویه بود. معاویه هم نبود علی(ع) بود. در مدینه گرگ آنها را پاره نكرد بلكه امام حسن را زنش زهر داد، امام حسین را هم شمر ملعون تو صحرای كربلا شهید كرد. آن كسی را هم كه گرگ خورد حضرت یوسف بود آن هم در مدینه نبود در راه كنعان به مصر بود آن هم نخورد بلكه برادرهاش گفتند خورد كه از اصل دروغ بود!


حال سید محمد بهشتی - رییس ایکوم ایران- در باب اتفاقات اخیر موزه هنرهای معاصر توضیحاتی را در فضای مجازی ارائه کرده است که با این ضرب المثل  آغاز می شود و سپس به تشریح وضعیت بنیاد رودکی ، موزه هنرهای معاصر و... می پردازد:

سلام متاسفانه اين موضوع مصداق خسن و خسين خواهران مغاويه هستند است

١- بنياد رودكى بخش خصوصى نيست بلكه نهاد عمومى غير دولتى است مثل شهرداريها يا هلال احمر يعنى تابع قوانين مالى و ادارى دولتى نيست.

٢- اين بنياد متعلق به ارشاد است و مالك خصوصى ندارد.

٣- مالكيت موزه هنرهاى معاصر ، تاتر شهر ، فرهنگسراى نياوران قرار نبوده به بنياد رودكى واگذار گردد بلكه مديريت اين مجموعه ها قرار بوده واگذار گردد تا با توجه به قوانين مالى ادارى حاكم بر بنياد امكان مديريت بهتر انها فراهم شود.

٤- اين موضوع در ارديبهشت پارسال به دليل مخالفت مديران اين مجموعه هامنتفى شده است.

٥- اين مجموعه ها تا قبل از انقلاب و قبل از تشكيل وزارت ارشاد زير مجموعه دفتر مخصوص كه انهم نهاد عمومى غير دولتى بود اداره مي شد.

٦- از جمله تفاوت هاى ناشى از حاكميت قوانين دولتى با قوانين حاكم بر نهاد عمومى اينست كه درآمد دستگاه هاى دولتى بايد به خزانه ريخته شود و خزانه بخشى از آن را به دستگاه بر مي گرداند آن هم نه هميشه در صورتيكه نهاد عمومى درآمدش را به خزانه واريز نمي كند . خلاصه اينكه قوانين دولتى براى اداره واحد هاى فرهنگى متناسب نيستند و بسيار دست و پاگيرند مثلا تعمير تاسيسات اين مجموعه ها سالهاست كه معطل مانده چون به ترتيبى كه اعتبارات دولتى در اختيار اين واحدها قرار مي گيرد و تشريفات قانونى پيش روى آنها به ترتيبى است كه تعمير اين تأسيسات سالها بطول خواهد انجاميد.

٧ - تا انجا كه اطلاع دارم اين مطالب توسط مسئولين مربوطه در رسانه ها بيان شده است ولى آنها كه طراح اين كمپين بوده اند به نظر مي رسد نتيجه شنيدن اين توضيحات را شكست كمپينشان مي پندارند.

٨- من شخصا از حساسيتى كه در جامعه اتفاق افتاد خشنودم ولى نگرانم با توجه به خلط مبحثى كه اتفاق افتاده نكند جامعه نسبت به كمپين هاى بعدى با ترديد مواجه شود.

٩- در حال حاضر بنظر من اين كمپين بيشتر آب در آسياب بى اعتمادى به دولت مي ريزد و اين دلواپسى دل دلواپسان معلوم الحال را شاد مي كند.
کد خبر: 90560
Share/Save/Bookmark