فتح الله فروغی؛
فعالیت های هفته کتاب به یک دبیر خانه دائمی نیاز دارد
فتح الله فروغی عضو هیئت مدیره اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران به ارزیابی فعالیت ها و برنامه های هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران پرداخت و گفت: باید از همه دست اندرکاران این رویداد فرهنگی تقدیر و تشکر کرد چرا که هر نوع فعالیتی که منجر به افزایش خوانندگان کتاب شود باید آن را به فال نیک گرفت.
تاريخ : دوشنبه ۹ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۳۸
به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی خانه کتاب،فروغی با بیان اینکه برای ارزیابی از یک فعالیتباید مستنداتی در اختیار داشته باشیماظهار داشت: برای فعالیت های هفته کتاب به یک دبیر خانه دائمی نیاز داریم تابتوانیم بر اساسبرنامه های ارائه شده، عملیاتی بودن و همچنین میزان مطابقت با عملکرد و در نهایت اثر بخشی برنامه ها را مورد بررسی قرار دهیم.
فروغی اظهار کرد: با توجه به اینکه در یک هفته باید فعالیت هایی برای کتاب انجام دهیم بهتر است از همین دوره برای تشکیل دبیر خانه بیست و چهارمین دوره اقدام کرد و این امر از معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتظار می رود.
وی اجرای طرح کتابفروشی به وسعت ایران را ازفعالیت های مثبت بیست و سومین دوره هفته کتاب دانست و گفت: این طرح می تواند از طریق بازبینی کارشناسانه به یک اتفاق مبارک منجر شود. برای تحقق این هدف، باید گزارشی از این مرحله که شاید مرحله آزمایشی این طرح باشد به دست آوریم و نقاط ضعف و قوت آن را بررسی کنیم.
فروغی تقویت حضور حرکت اصحاب فرهنگ در مراکز فروش کتاب را از نکات مثبتبیست و سومین دوره هفته کتاب دانست و گفت: امیدواریم برای دوره های بعدی با برنامه های از پیش تعیین شده این اتفاق مبارک تداوم یابد و به سایر استان های کشور هم جاری و ساری شود.
وی ادامه داد: فعالیت مثبت دیگر که به مناسبت هفته کتاب هم در سال گذشته و هم در سال جاری انجام گرفت اهدای کتاب توسط انجمن های مختلف و به خصوص انجمن کودک و نوجوان بود.
عضو هیئت مدیره اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با بیان اینکه هفته کتاب جزو برنامه هایی است که لازم است همه متولیان فرهنگ در آن شرکت داشته باشند عنوان کرد:بنابراین باید سعی کنیم هفته کتاب دولتی نشود بلکه معاونت فرهنگی و متولیان دولتی فقط بایدنقش تسهیل گرایانه در برنامه ها را داشته باشند.
فروغی در پایان گفت: امیدوارم برای بیست و چهارمین دوره هفته کتاب با یک برنامه از پیش تعیین شده گام بر داریم تا نگاهمان متوجه حلقه آخر حوزه کتاب یعنی مخاطب و خواننده متمرکز باشد.